Бременна съм, мъжът ми гледа филми за възрастни...

• 10 694
  • 218
  •   1
Отговори
# 135
Детето е факт.. Следва от там нататък.
Все едно синът ми да дойде и да съобщи..че чакат бебе ама
не се разбират..
И аз да му намилам. Къде бля, къде ти бе презарватива, Нали на това те учех. С нищо не помагам, когато е късно за друг сценарий.

# 136
Много добре разбирам, че проблема е комплексен.

# 137
Ще повторя въпроса си- знаеш ли нещо за предишните му връзки?

# 138
  • София
Никой не те напада, просто ти обясняваме, че си постъпила адски безотговорно, още повече, с нередовна менструация, нямаш идея кога ти е овулацията (не че пазенето в тия вероятни няколоко дни е надежден метод). Факт е, че си си легнала от самото начало без предпазни средства с човек, когото не познаваш, а сега бременна го опознаваш и виждаш, че не му пука нито за теб, нито за бебето, преди да се е родило дори. Не те понася и предпочита да не говорите. Предпочита френдовете и да си пафка джойнта, пред това да обърне внимание на бремнната си приятелка. И всичко това само защото не си ползвала презервативи. Пак се радвай, че ти е натресъл бебе, а не някоя зла болест. И т.к. все пак си решила да му родиш дете на тоя наркоман, остава да си прецениш искаш ли детето да расте в тази среда или не.

# 139
Ох, стига вече с това бебе. Станалото, станало. Не знам какво искате да постигнете освен намилане на канчето, което е безмислено.

# 140
  • София
Ако той държи на теб, той да си размести графика.

Въпросът е, че той не държи на нея. Това е една жена, с която е правил секс 2 месеца, и тя е забременяла. И от там са започнали мъките. Те не са имали сериозна връзка, не са били влюбени, между тях не се е изградила близост. Той си иска ергенлъка, тя - мечтания мъж. Тези неща с "ако държи на мен" тук няма да минат, защото тази предпоставка не съществува. Или трябва да се опитат да изградят някаква връзка, да се напаснат, да се харесат... в името на детето...или, кой откъде е. Лошото е, че вторият вариант за него е идеален, а за авторката - не чак толкова. Та тя да му мисли в тая ситуация.

# 141
Съвсем стандартен развой на събитията, почваш връзка, постепенно се опознавате, изникват неочаквани черти у двамата партньори. Може с времето да се напаснете и връзката да се задълбочи, може да се разделите. Обаче този период при вас съвпада и с бременност. Не си длъжна да понасяш някой, само защото носиш детето му. Нямате история, нямате общи спомени, сексуално не го  привличаш...какво очакваш от този човек? След раждането ще стане още по-сложно и тегаво. Аз не бих си причинявяла такъв стрес. Бих си уредила нещата преди раждането и сама бих гледала детето. Господинът може да участва и да е баща и без да сте заедно като двойка.

# 142
Ще повторя въпроса си- знаеш ли нещо за предишните му връзки?

Знам, по негови думи.. 😊  твърди, че на мен ми обръща най-много внимание.. Знам, че е изневерявал на последната си приятелка..

# 143
Сигурно затова се нахъсваш да го следиш.
 Каза, че живеете заедно 8 месеца? Как решихте да заживеете, как те покани той?

# 144
Аз друго се замислих. Как така господина не искал да е далеч от нея, но едновременно с това всяка вечер излиза с дружки?
Да не би да мирише на пързалка?

# 145
Аз не намирам общо. А щом излиза, но е искал да живее с нея какво означава?

# 146
Много мъдри съвети от Елора. Май до сега в темата нищо друго не ми е харесало толкова.
Гледай си интереса и удобството, защото  това е интерес и удобство и на бебето.
+1

# 147
Аз не намирам общо. А щом излиза, но е искал да живее с нея какво означава?
Ами прочети какво е написала авторката и помисли какво точно не се връзва.

# 148
Например обича да излиза вечер, с мен или без мен. Прибира се късно, ляга си късно и на мен ми се налага да заспивам сама. И телефона.. От 24 часа в денонощието, поне 16 часа без да преувеличавам, той е на телефона си.
 Това чепкам в момента. Излизал И без нея, и? Стоял на телефона, да не работи от него? То, веднага може да си вдигне дърмите, спор няма за авторката, ама що ли я е поканил да живеят заедно? В съседната тема друга се чуди защо мъжът не искал да заживеят заедно, тук имаме заживяващи заедно, ама пак не му пукало, щот я оставил с влак да пътува, е, кое е правилото за пукизъм?

# 149
  • Варна
Авторке, искате различни неща. Подозирам, че му вървиш по гайдата и правиш всичко за негово удобство, защото вътре в себе си знаеш, че ако се опънеш и поискаш да става на твоето (говоря за пътуването до работа, за срещите с твои роднини и прочие), ще видиш нелицеприятни страни от неговия характер, а може и вратата да ти покаже щом живееш при него. Преклонената глава и така нататък... За съжаление подобна политика носи само временно затишие. Обикновено появата на бебе в едно семейство е период на напрежение и напасване, дори и при двойки, които се обичат истински и живеят заедно отдавна. За такива като вас изпитанието ще е още по-голямо и аз лично имам подозрения накъде ще тръгнат нещата. Щом казваш, че имаш къде да отидеш и имаш кой да ти помага, не вярвам да изтърпиш за дълго време продължаващия му ергенски живот, както и неглижирането на детето. Като се появи бебока нищо чудно да установиш, че вече мъжът не ти е най-важен и приоритетите ти ще се сменят. Оттам търпимостта ти съвсем ще изтънее и нещата е ясно накъде ще отидат. Освен ако не се случи чудо, но не вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт