АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 8

• 19 718
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Моят днес за СЗ яде овесена каша с пюре от тиква и една лъжичка бисквити на Плазмон. Опитах го-много вкусно.
Обаче той се мръщеше. Как е усетил, че кашата вече не е оризова, а е овесена не знам.
Утре ще лапа, ама днес се мръщеше.
Днес му дадох и парчета слива и морков да си чеше венците.
Умира от кеф! Хем усеща, че не е гума и има вкус, хем си чеше венците.

# 616
  • Пловдив
Аз си следвам моя схема в главата за захранването. Давам доста неща, но примерно белтък, глутен и млечни още не съм. Ще започна поетапно от другия месец , не бързам за никъде.
Нямаме алергии, но то не е само до това, не искам да давам тежки храни като например грах, царевица, нахут на такова малко коремче 😀

Имам въпрос- вашите бебета плачат ли като ги гледа друг освен вас/ татко им? Нашата на никого не можем да я остАвим. Вчера я дадохме на брат ми, за да излезем за вечеря... Еми нямаше ни два часа , а тя пищяла и ревяла до посиняване, докато не се върнем 😞😞😞

# 617
Моя пък умира за хляб. От време на време му давам един краешник и той ръба ли ръба. После голямо чистене след него, но пък хледката си заслужава. Grinning
Ако се опитам да му взема хляба и ме ръмжи.
Грах давах няколко пъти, но той е толкова финно смлян и няма никакви люспи, които да дразнят стомаха, а моя все още е на хипоалергично мляко което е  много леко и лесно смилаемо и въпреки това не съм забелязала да му причинява някакъв дискомфорт.

# 618
Моят много сладко мляска Joy
И като го гледам как върти парчето из малките си ръчички и го гледа с такъв интерес и ми става много мило, че и аз си имам човеченце на което да му помагам да опознава света Blush

# 619
Аз безглутенови каши изобщо не и предлагам вече. Изобщо не ги харесва и само изхвърлях. Пък и аз не бих ги яла. Взела съм и макарони от царевица. Интересно ми е да и разнообразявам менюто. Аз обичам да готвя. Grinning
Lore.lay, не знам дали плаче като друг я гледа, никога не съм имала лукса да си направя този експеримент. Joy
Мнооооого са сладки мъниците като хапват. Heart

# 620
Пробвай това на Хипп. Дори на мен ми хареса и пише че е био.

# 621
Розмари предполагам, че и е тежко на стомахчето и от това идва цялото неразположение. Дай и авокадо или круша или просто 1,2 дена изкарайте само на кърма, междувременно масажче на стомахчето. Ако не даваш вода може да пробваш и вода да дадеш щом си започнала захранване.
Lore.lay аз и на таткото не мога да го оставя 😁, признава само мен. Обаче отворят ли фитнесите другия месец и час и половина ще се гледат... баща му да свиква, че май месец се връщам на работа, почасово по 2 дена в седмицата , но няма как, майчинството ми свършва Sad.

# 622
  • Denmark
Благодаря, момичета! Ричард беше прекрасен ❤️ Да летиш сам със 7 месечно момче си е предизвикателство Grinning няма да лъжа, едни песнички, записани от ютуб много ми помогнаха детето да изкара 2 часа и половина на едно място.. Също бебешки бисквитки, 1-2 играчки и да ръфа разни неща Rolling Eyes раздаваше усмивки на всички наоколо и те му се радваха. Sweat Smile

Аз мога да го оставям, той е много общителен, но на мен ми е жал Joy търси ме, но не чак да се съдира да реве..
Сега го оставях на баба му и дядо му, даже на моята баба веднъж, но някак аз не съм свикнала някой друг да ми го гледа. Искам си аз Joy

Аз се включвам с въпрос: какво количество/колко пъти хапват вашите бебоци през нощта (на тези като мен, на които още не се е усмихнал късметът) ?
Няма ли да спира това вече..

# 623
  • София
Марая, и моето се буди 2 пъти нощем да се подкрепи, но не знам колко успява да изяде реално. Иначе досега яде зелвнчуци само на обяд, но после си суче пак с охота, а успява да изгълта около 140-150 гр от пюрето. Ще ми изяде ушите това кюфтенце...😁

# 624
В последно време яде малко през деня, обаче вечер на първото ядене си наваксва и може да изяде 270 мл. Ако се събуди втори път яде към 180мл.

# 625
Марая, поздравления за смелостта, наистина! Аз сама да летя не бих се наела, камо ли с бебе!
Ние днес ще ходим до Галикс за лятна количка, столче за колата и още разни други неща. Чудя се още за паяк дали да вземем, но на място ако харесаме, може и това да вземем. Ортопеда не каза категорично, да не ползваме. С две думи може със, може и без.

# 626
Браво на Ричард Hug
Аз се предадох и взехме проходилка.
Такава

Засега само стои и натиска копчетата по нея и си играе с гумите. Мърда се, ама не знае какво прави.
Много му е интересно да ги завърта Joy
Някой ползва ли столче за хранене на икеа и доволни ли сте?
Антонио яде по 150-180мл нощем.
Вечер в 5 яде каша, после в 7,30 му е млякото - 180-210мл.
И след това яде към 12-1 и към 5...

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 10:10 от Лайка

# 627
Браво на Ричард Hug
Аз се предадох и взехме проходилка.
Такава

Засега само стои и натиска копчетата по нея и си играе с гумите. Мърда се, ама не знае какво прави.
Някий ползва ли столче за хранене на икеа и доволни ли сте?
Много му е интересно да ги завърта Joy
Антонио яде по 150-180мл нощем.
Вечер в 5 яде каша, после в 7,30 му е млякото - 180-210мл.
И след това яде към 12-1 и към 5...

Аз взех столчето на Икеа. Чисти се супер лесно, леко е. Разбира се няма екстри като регулираща се облегалка, колелца и поставка за краката, но пък аз го слагам на стола само като се храни, така че за мен ме е проблем. Като цяло съм доволна. Пък и е доста бюджетен вариант.

Арас се храни 3-4 пъти на нощ, но изпива около 60мл. Цока 10-20мл и заспива, по-скоро е нещо като навик, а не толкова от глад.

# 628
Добро утро!
Ния се храни веднъж към 4-5ч 170мл готов р-р.
Аз мисля да си купя стола на Икеа. Давам и да яде сама и всичко става в храна. Не мога да пера всеки ден стол. Grinning
Тази нощ спах на дивана, та си починах, след вчерашния ужас.
Проходилка имах желание да взема, но ММ ме разколебава всеки път. Аз съм ползвала като бебе проходилка и съм проходила на 10м. Някак имам надежди и моето дете да проходи рано. Grinning
Савова, за коя каша на хип става въпрос?

# 629
Аз давам почти всичко да яде малкия Борис ☺️
От миналата седмица минахме на голям талон в детската кухня, вчера имаше грах със картофи и месо, бисквитена торта и леща 😃
Вчера правих мусака, та днес това ще яде на обяд.
Към 10 ще му направя овесени ядки.
Грамажи изобщо не гледам. Давам докато му се яде.  Днес времето ще е страхотно 😍мисля да направим една дълга разходка на вън 🤗

Общи условия

Активация на акаунт