АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 8

• 19 528
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Ихааа, блазе ви, че храните малките навън. Аз сигурно си отглеждам Маугли Joy всичко става в пюре... Цялото лице, пъха си пръстите и маже навсякъде, даже и краката успява да си сложи в устата...абе цирк

И аз пробвах с вода да махам нощно хранене или поне някое будене, ама ц, не мина номера. И биберон се опитах да дам, пак не стана. Чета че като се замести вечеря има някакъв успех, но ще видим, далеч съм от този момент Confused

И аз взех Хипп2, но не съм го давала още, караме си на 1чката, има още 1пакет и тогава. Но при нас не е показател, тъй като консумира много малко така или иначе, основно преди заспиване и ако сме някъде на път.

А днес госпожицата стана на 7месеца Hug Кога мина това време не знам...все по-трудно заспива през деня, много е любопитна, само оглежда. И при нас като Лайка, смяната на памперс е предизвикателство, едвам ѝ смогвам на движенията...

# 91
Ооо, Роли, на път съм да се откажа да му сменям памперса и да се оправя сам Joy
Няма такова чудо просто!
А още не може да пълзи... Ми като почне
Scream Не ми се мисли Satisfied
Ето го тотаджията

# 92
  • Пловдив
Добре, че ви четох, да се информирам и аз за ХИП 1 и 2... щях да сменям сега като стане на 6 месеца, но в този случай няма да бързам да сменям млякото. Сигурно до 7 месец ще изчакам и тогава....

Нашата девойка проплаква най- редовно през нощта и считам, че са зъби. Успокоява се като пие малко вода и айде пак заспи... след 1 час пак същото... направо едва се издържа вече, че от 8-9 дни сме така 😞

Избягвам да сменям памперс през нощта, че много се освежава нашата и започва да се смее и да и се играе 😂

# 93
Освежава се вика Joy Joy Joy
Аз четох, че на тази възраст трябва да имат 10 часа будни.
Въпреки кратките дрямки, Антонио си ги прави тия 10 часа. Не са повече.

# 94
Памперса ми е голяма мъка през деня. Тази сутрин успя да ме опикае и не дава да му слагам памперс или дрехи.,
Млякото няма да го сменям, просто за 1 калория не си заслужава. Едва ли тази 1 калория ще го засити.

# 95
  • Пловдив

Нашата спи между 13-14 часа на денонощие, та и ние се вписваме в нормата... а преди по 16 часа сън правеше, време за всичко ми остАваше 😃😃😃
Но пък сега е по- интересна , усмихва се, комуникира ❤

Да се похваля - правя кашите домашни и се получиха на всичкото отгоре. Адски безвкусни са , но смесени с плод са супер. Засега от елда правих и стана чудесно, дано и занапред са така. Просто като се зачетох в състава на купешките и ме отказаха.
По същия начин днес четох бисквитките , на които да се учат да гризкат ( на Плазмон)... пак домашни ще трябва да правя, на тия години ще взема да проготвя за сефте 🤪

# 96

Нашата спи между 13-14 часа на денонощие, та и ние се вписваме в нормата... а преди по 16 часа сън правеше, време за всичко ми остАваше 😃😃😃
Но пък сега е по- интересна , усмихва се, комуникира ❤

Да се похваля - правя кашите домашни и се получиха на всичкото отгоре. Адски безвкусни са , но смесени с плод са супер. Засега от елда правих и стана чудесно, дано и занапред са така. Просто като се зачетох в състава на купешките и ме отказаха.
По същия начин днес четох бисквитките , на които да се учат да гризкат ( на Плазмон)... пак домашни ще трябва да правя, на тия години ще взема да проготвя за сефте 🤪

Моля те да споделиш как ги правиш,сякаш ми се иска и аз да си ги правя.

# 97
Lore.lay постни рецептата за домашните бисквити. Купих чичибебе и на боровец....страшно много са сладки. Щом големия ги изяде, а той ако не е сладко опитва и оставя.

# 98
Lore.lay и аз се нареждам за рецепта за бисквитите. 
Купих си и аз брашна за домашни каши, обаче още не съм правила.
Ето, днес имаше 2 дрямки. Не умишлено. Спа 2 часа и после още половин час до 15ч. Не пожела повече да спи, та сега я сложих в 19ч да си легне.

# 99
  • Пловдив
Момичета, ще разуча рецепта и ще споделя! Все още не съм правила и нямам готовност с рецепта, но щом пробвам идните седмици ще споделя ( ако е успешна де 🙄😀).

# 100
ellocin дай малко обяснение за невежи като мене Joy Какви брашна взимаш и от къде. Знам че може да се вземат някакви, за да не се ползват тези бабешките, защото имали много добавки. Скоро трябва да почвам да въвеждам кашите и сега разучавам.

# 101
  • Пловдив
Брашна има в DM- био щанда. В Пловдив има и в Бахарика, както и Фреш Шоп на главната... предполагам и по големите вериги като Билла ще има по био щандовете подходящи брашна Simple Smile

# 102
Ето една рецепта за бисквитки, ако не ме лъже паметта, Кактусчето от темата за кърмене я беше писала преди 2 години. Дано ми разчитате грознописа

# 103
Аз взех от кашите на Topfer (Лактана) с три съставки е - ориз, банан и витамин B3, запазила съм си една рецепта за бебешки бисквити https://otmamazamama.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0% … 1%82%D0%BA%D0%B8/, но не съм ги тествала.
Моя таласъм започна да истерясва докато го приспивам през деня, по 30 мин мрънка, мята краци, хвърля биба докато заспи, а видимо му се спи, дали е временно състояние или някакъв период?
С лазенето сме до никъде,  вдига ръце като е по корем и чака някой да му смени местоположението. Но като го гушна изправен, а аз седнала се опитва да се катери по мен и пружинира, много е смешен.
Много иска да си общува с кучето, но уви любовта му не е споделена и голдънката се прави, че не го чува и вижда, надявам се като проходи тя да разбере, че и той е човек Joy
Леко завиждам на смелите мами, които хранят навън, за момента е голямо мацане и разсейване, бяхме вчера до зоопарка, но за два часа понеже трябваше да се прибираме за ядене, аз показвах слон, носорог, бизони, камила нашия нищо не отрази, накрая седнах на една пейка да пийна вода и до нас кацна гълъб, е него го видя Joy.
Простете ми за дългия пост, но си чета чета и рядко пиша, та да си кажа всичко наведнъж Blush

# 104
Александрия, аз взех от Зоя.бг брашна от елда, просо, оризово и царевично. Рецепти има много из нета. Не съм правила още каши, та за това така отговарям. Иначе имам и няколко каши на Лактана. Ще видя как ще подходя. Може да направя безглутенови бисквити с някое брашно. Ама пък кога ще ѝ ги давам?! Grinning
Цецинка, запазих си рецептата. Тя обаче е за глутенови бисквитки, та по-натам ще я пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт