https://myorganiccompany.store/blogs/news/how-many-calories-in-formula

Лекарката веднага влезе в положение и ги извини, че сигурно са много натоварени. Звънях пак на регистратура на същия номер( имат 3 номера за записване на час) и отсреща ми се репчи, защо съм звъняла на лекарката да питам глупости, че от край време тя си правила ехографии......хахахах еми добре, че бях в настроение и не можа да си изпроси от мен съскане по телефона 
Нормално е, има едно състояние, в което спиш ама несъвсем и мозъка реагира на някаква дразнение, може да е сън, болка, дискомфорт.....Някой път пък се смее с глас на сън, добре поне че е рядко.
То децата се раждат добри, децата са чисти, децата са най-ценното нещо, ама я виж колко идиотчета и гаменчета има още с прохождането, колко зли деца има, колко необичани деца.....От както се научих да махна "трябва" от речника си за повечето неща ми стана по-лек живота и по-лесно се случват нещата и по-малко драми има 
още явно те държат бесовете
Нормално и разбираемо е. Аз пък се изненадах, че при мен стана от днес за утре записването на час. С баткото ми се е случвало да се обадя в същия ден , в който ми е дадено направление и да ми кажат, че най-рано след месец могат.
Сигурно ще ми излезе през носа нощта, ама да видим.