Паралелни връзки

• 15 178
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
Може, ама тя не ще Simple Smile В едно 90% от случаите иска да заеме топлото място на съпругата Simple Smile Прав й път за което на жената. Всеки накрая намира това, което търси.

За мен след развода настъпиха много щастливи събития. Затова вярвам и във втория шанс след като избягаш навреме от "триъгълника".

# 76
Bianka, не бих казала че не ме интересува какво прави мъжът ми, но съм доста толерантна в нашите отношения и ако той не си промени отношението към мен  смятам, че дори и изневяра бих му простила. Ами, човешко е ,след толкова години с един човек .Да си разбиеш семейството, да страдат децата ти заради едно моментно увлечение.....случило се.
Човек трябва да може да се справи със всичко и колко по - страшни неща има в тоя живот..

# 77
happy doc, аз бях същата наивница като теб Simple Smile Мислех, че изневярата не променя отношенията Simple Smile хахха

# 78
Аз,че съм наивница и все излъгана си ходя  не го крия  ,ама разкажи малко повече за тия отношения.

# 79
Може би защото форумът е семейно ориентиран тук автоматичната презумпция за една произволна жена е, че изпитва ужас от самотата и търси принца на белия кон. А не може ли любовница на женен мъж да се радва на същата свобода и неангажираност? Аз четейки темите много често се убеждавам, че под повърхността на клишираните различия, всъщност сме доста еднакви мъжете и жените. Предполагам, че една любовница може да си живее чудесно точно в тази си роля напълно по свой избор.

Не знам какво мислят и искат любовниците, но всичките теми на любовници тук във форума са много измъчени. Обича ли ме (повече от жена си), защо стоят заедно, защо не избира мен, жена му е много тъпа и грозна, аз съм много над нея, тралала. Човъркат, дебнат, сравняват се, все има някакво натрупано недоволство и страхове да се изяснят директно с любовника, фокусът е все върху Него, светът се върти около краля-слънце. Може би живеещите си чудесно не се разписват.

# 80
  • София
Само една любовница познавам, която е окей с всичко и не иска да получи мъжът - моята приятелка.
Всички останали били в ролята на любовница, които познавам от първо лице са били с широко затворени очи...

Всякакви светлини мигат, сигнализират и т.н. - те някак притъпяват собствените си сетива до изключителна човешка глупост.
Не знам защо и не разбирам защо си го причиняват.

Погледът над изневеряващите мъже ми е друг, те по съвсем различен начин гледат над нещата. Не живеят в драма и в пряка конкуренция, защото изначало не си въобразяват несъстояли се събития.

# 81
Истината е,че има жени които не стават за любовници, както и мъже.

# 82
  • София
Истината е, че за тази работа трябва да имаш акъл, освен сърце.
И ако нещо стане да си изядеш попарата с някакво достойнство.

# 83

Точно това имах впредвид, че не всеки става за тая работа.

# 84

Това важи и за съпругите в още по-пълна сила!
Те любовниците са ухажвани, не ухажват "милото" в 99%
Но удобно е да се "вижда " друго!

# 85
Не знам какво мислят и искат любовниците, но всичките теми на любовници тук във форума са много измъчени. Обича ли ме (повече от жена си), защо стоят заедно, защо не избира мен, жена му е много тъпа и грозна, аз съм много над нея, тралала. Човъркат, дебнат, сравняват се, все има някакво натрупано недоволство и страхове да се изяснят директно с любовника, фокусът е все върху Него, светът се върти около краля-слънце. Може би живеещите си чудесно не се разписват.
Абсолютно.
Оскърбително е някак. Предполагам. Все едно тя става само за единия кекс и нищо повече. Но аз не разбирам как и защо самите жени се съгласяват с това и изобщо се хващат с женен. Мога да разбера, ако е за някакво облаги или самото удоволствие, без влюбвания и страдания. Но тук в темата Авторката говори за дългогодишни отношения с женен. Очевидно той още си е женен, а тя още е кахърна.

# 86
  • София
Рози, съпругът/съпругата може да реагира както сметне за добре.
Той е въвлечен, не е избрал да е там.

Да, за някои е удобно да мижат, знаят си човека и са го приели това, без особена драма.

Съгласяват се, Бътърче и още как. И после почват сериали “ако”...

# 87
Рози, съпругът/съпругата може да реагира както сметне за добре.
Той е въвлечен, не е избрал да е там.

Да, за някои е удобно да мижат, знаят си човека и са го приели това, без особена драма.

Съгласяват се, Бътърче и още как. И после почват сериали “ако”...
Не! Права си Мис. Джордж..Simple Smile Той е безгласна буква. Толкова години еднообразие. После на хоризонта му се изпречва онази мръсница, че има наглостта да се усмихва така изкушаващо..Той клетия, кога е виждал това??? Лош късмет..Онази!

# 88
На мъжете ангела им е слаб, колко е нужно да побъркаш един мъж...лошото е когато си от другата страна, на съпругата.

# 89
Доста силно е това с шута..
Ти направи ли го?
Аз просто казах..Бъди щастлив, не искам да съм ти майка!
Но или ти избери начин да го съобщиш на детето, или ще го направим заедно..
Честно и без лъжи!
Поговориха саме по мъжки, а после заедно 3-мата..
Без драми..Успяхме да не създадем такива в детето!

Аз лично виждам много по-сериозен проблем във факта, че 18-годишен човек бива наричан, и вероятно бива възпитаван (все още) като "детето".
Също съм родител и също знам, че детето ще си остане детето за мен, но е изключително противопоказно да му внушаваме това и на него.
Ако има нещо, което не ни харесва у младите поколения, бъдете сигурни, че се дължи на възпитанието им от наша страна в тотална зависимост от нас и заслоняването им срещу всички възможни рискове.
За съжаление този погрешен подход идва преобладаващо от страна на майките.

Общи условия

Активация на акаунт