Паралелни връзки

• 15 139
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
Ама какво значение има дали ръга или не ръга, дали е отишъл за бира, щом прави така, че жена му да не знае и да е щастливо омъжена ? Я виж реалността, тя е важна, официално какво той казва пред целия свят. "Съпругата ми е единствената жена. Аз друга нямам" А виж какво казва на любовницата: "Аз си имам жена и теб мога само да те ръгам понякога, ако успея да се измъкна. Нищо повече. Не искам деца от теб, не искам дом с теб, нямам общ живот с теб. Крия те, заради нея, за да не нараня нея и нейните чувства и за да не загубя нея и нашият живот".
Мисля, разликата е категорична.

Наистина ли мислиш, че така говори на любовницата? По-скоро й разтяга локуми... жената колко е лоша, как го тормози, живеят само като съквартиранти, секс не правят... И е доста вероятно да се хвали на приятели, особено ако любовницата е по-млада, по-хубава или по-дашна.

Иначе да, съпругата няма как да се почувства унизена, ако не знае. Чудя се обаче, не се ли усещат тея... течове... Промени в плановете, за да вмести другата... извънредни излизания с "приятели"... прекалена умора за секс, защото вече е... изцеден... другаде. Ей таки неща ми е много странно да останат незабелязани.
И какво значение имат локумите, които и разтяга? Важно е посланието. А то е това, което съм написала по-горе:"Аз съм мъж на друга. Толкоз"

# 61
  • София
Крия те, защото не съм готов да сърбам попарата с жената, че има много за делене - къща, деца..., сеир за родата, разправии. Като в онзи виц е - трима македонци - чета с предател.

# 62
Голям проблем това, единствеността за жените.
Не мога за разбера защо.
Всеки е единствен като човек, като хомо сапиенс, като генотип.
Обаче жени много, както и мъже, нали това е девиза в този форум?

# 63
Ако не говорите от първо лице,  просто спрете да фантазирате. Относно какво точно искала любовницата...
да не говорим, че не само в брака се пръкват паралели.

# 64
Напоследък около мен е обратния вариант на триъгълник- жените са в паралелна връзка.
На "виждания по женски" само това си говорят, хвалят, кой с кого, къде и дори как.
И като мъжете им ги хванат, няма втори шансове, директно шут!
А любовниците се покриват, защото им е било удобно да си я ползват докато е омъжена.
Та, кой как и дали обича, май-не. Обич само към себе си.

# 65
Унизително е и за двете жени в триъгълника. Жалко, че рядко се случва като във филмите и двете да го изритат от триъгълника.

Доста силно е това с шута..
Ти направи ли го?

Аз просто казах..Бъди щастлив, не искам да съм ти майка!
Но или ти избери начин да го съобщиш на детето, или ще го направим заедно..
Честно и без лъжи!
Поговориха саме по мъжки, а после заедно 3-мата..
Без драми..Успяхме да не създадем такива в детето!

# 66
  • София
Бътъркейк, може и да бъркам, но ми се струва, че тези мъже се опитват съвсем друг наратив да създадат, с цел да я държат тая любовница максимално много, защото те бая си взимат от нея. И тва с "аз съм мъж на друга жена" изобщо го няма, по скоро влизат в някаква жертвена позиция, в която много искат да дойдат при нея, ама все нещо ги спира, все още малко, все това да се нареди. Не че това поставя любовницата в по-добра позиция... напротив, много е тъжно и жалко нейното положение.

Скрит текст:
Унизително е и за двете жени в триъгълника. Жалко, че рядко се случва като във филмите и двете да го изритат от триъгълника.

Доста силно е това с шута..
Ти направи ли го?
Аз просто казах..Бъди щастлив, не искам да съм ти майка!
Но или ти избери начин да го съобщиш на детето, или ще го направим заедно..
Честно и без лъжи!
Поговориха саме по мъжки, а после заедно 3-мата..
Без драми..Успяхме да не създадем такива в детето!

Е затова евала!

# 67
  • София
Какво да правя? Никога не съм била в триъгълник, нито в четириъгълник, нито в какъвто и да е многоъгълник. Не разбирам какво се опитваш мен да ме намесиш.
Да, силно е това с шута, защото двете жени са в съперничество, а той си щрака с пръсти и обира печалбата. Какво да ти кажа, големи бели птици.

# 68
А, не ви ли се струва, че в бъдеще бракът ще изчезне или това е друга тема?

# 69
  • София
Бракът няма да изчезне, защото хората се женят първо по сантиментални причини и после, той е доста удобен при уреждане на семейните дела - не е нужно всеки път да се правят припознавания на деца, документи и т.н.

# 70
Разделяйки се след многогодишна връзка, ми беше много удобно да не водим дело, да делим имоти, да занимаваме съда с детето си и пр. Голямо удобство беше за мен, че нямам брак, пък за други случаи и хора не знам.

# 71
Какво да правя? Никога не съм била в триъгълник, нито в четириъгълник, нито в какъвто и да е многоъгълник. Не разбирам какво се опитваш мен да ме намесиш.
Да, силно е това с шута, защото двете жени са в съперничество, а той си щрака с пръсти и обира печалбата. Какво да ти кажа, големи бели птици.

Защото си категорична в мненията си , реших, че си минала през това.
Странно е как без да минеш през това даваш мнения..А е толкова лично в изживяваването.
Може да е смешно, но аз 22г съм вижадала един мъж в една светлина..После угасна..
Не е бил грешен избор!
Но донесе и носи много мрак! С действията си сега.
Приела съм го, но не е по-леко!

# 72
Аз бях в "триъгълник" няколко месеца. Чувството беше, че мога да повърна по всяко време. Никога повече няма да ми се случи. Мъжът ми сега е наясно, че хване ли се с друга жена, се разделяме на момента, без да има и 3 дни отсрочка. Това си е моето мнение.

Но аз съм си направила изводите и знам, че това не е за мен и никога няма да бъде. Мисля, че има жени, за които друг е по-добрия избор. Да бъдат официалните, а какво право мъжът, докато е отишъл "на бира" уж не ги интересува. Не ги осъждам по никакъв начин. Те просто са с друга психика.

# 73
За един свободен мъж е идеално да е любовник на омъжена жена. Прави секс без да се пази от обвързване, прави секс и разполага с времето си, прави секс и си спи в леглото. Яде грозде без семки.
Може би защото форумът е семейно ориентиран тук автоматичната презумпция за една произволна жена е, че изпитва ужас от самотата и търси принца на белия кон. А не може ли любовница на женен мъж да се радва на същата свобода и неангажираност? Аз четейки темите много често се убеждавам, че под повърхността на клишираните различия, всъщност сме доста еднакви мъжете и жените. Предполагам, че една любовница може да си живее чудесно точно в тази си роля напълно по свой избор.

# 74
  • София
За двайсет години всеки има достатъчно много време, за да покаже неподозирани страни от характера си и неподозирани действия. Предателството като такова никога не е само веднъж, то е процес и предателят свиква с него и се чувства в правото си. Човек веднъж изцапа ли си душата, връщане назад няма.

Идеално е за мъжа, ама ако не го набият или докато любовницата не реши, че ще се развежда и ще му донесе и децата.

Общи условия

Активация на акаунт