Паралелни връзки

• 15 174
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
  • София
С интелигентен човек можеш и да се омъжиш, и разведеш и паралелна любов да въртиш Laughing

# 121
Имах 84 нови отговора в темата, признавам животът не ми стига за бг-мама и да изчета всичко.
Паралелни връзки, само по себе си ми звучи авантюристично, звучи приключенско и интересно.
Де факто или реално – едно мишкарство, което обрича на нещастие всички участници в него. Криене, мишкуване, замитане под килима. Не разбирам и не оправдавам подобни хора под никакви обстоятелства. Винаги можеш да сложиш край и да продължиш натам без подобни игрови схеми. Жалкарство е.

# 122
Рози, ти значи накара мъжът ти да поеме отговорността за раздялата пред детето? Thinking Интересно... не е ли по-добре позицията да е "Решихме да се разделим. Имахме някакви проблеми. Вече не се разбираме..." (подобни)
Значи, да съм доволна, че БНД не ме изтика пред детето и да заяви: "Айде сега обясни на дъщеря ни, че ти си охладняла към мен и ти искаш да се разделим..."
Тъй де...

# 123
  • София
Е, Лори, той си е тръгнал с друга жена в случая.
Защо Рози да му казва за решенията на баща му?

# 124
  • София
Имах 84 нови отговора в темата, признавам животът не ми стига за бг-мама и да изчета всичко.
Паралелни връзки, само по себе си ми звучи авантюристично, звучи приключенско и интересно.
Де факто или реално – едно мишкарство, което обрича на нещастие всички участници в него. Криене, мишкуване, замитане под килима. Не разбирам и не оправдавам подобни хора под никакви обстоятелства. Винаги можеш да сложиш край и да продължиш натам без подобни игрови схеми. Жалкарство е.

Предполагам, че някои искат да имат всичко... спокойствието и добрата жена вкъщи, палавата любовница да разнообразяват, еднодневки за да има и ново... И аз не знам как се поддържа такъв живот, а и доста малко могат да си го позволят. Дали си заслужава цялото криене и пресмятане... само те си знаят.

# 125
не в възможна любов при паралелни "връзки", освен ако всички участници не са одобрили този вариант..
възможни са психични отклонения, при един или повече от участниците...

# 126
Лъвица, поддържат си психозите, нищо повече. Доказано е, че триъгълниците не работят, дори при съгласие. В един момент човек се чувства пренебрегнат, недооценен, което е съвсем нормално. Интимността на връзката не предполага триъгълници, четириъгълници и така нататък. Изчезва мистерията на любовта, специалното между двама души. А иначе само за @екс или отворени връзки, не мисля че е любов, по-скоро прагматичност. Никога не бих се мъчила в подобна връзка.

# 127
  • София
Босилке, факт... за мен такива хора са със сериозни нарушения в интимността, а връзките, които водят - доста непълноценни и дефицитни точно по тази причина. Но предполагам това са им възможностите.

# 128
  • София
А според мен  тъпият ъгъл в триъгълника хич не е за жалене. Като дете, което скришом яде от бонбоните - хем го е страх, хем е вкусно, хем тръпката да направи каквото иска. Проблемът на тъпия ъгъл е, че в един момент няма как да контролира другите два ъгъла.

# 129

Предполагам, че някои искат да имат всичко... спокойствието и добрата жена вкъщи, палавата любовница да разнообразяват, еднодневки за да има и ново... И аз не знам как се поддържа такъв живот, а и доста малко могат да си го позволят. Дали си заслужава цялото криене и пресмятане... само те си знаят.

Е трудно си е да се съчетае красива, добра и читава жена за вкъщи, която да е вярна, да готви вкусно и да гледа добре децата. Отделно млада и забавна любовница с брилиантно тяло, която да е винаги на разположение и в настроение. Пък и нещо ново за разнообразие от време на време. За да го съчетае всичко това човек трябва да е доста добър артист, а вътрешно да е фейк, т.е. да не влага емоции в нито една от връзките, но да борави добре с думичките и да ги залъгва. (И да изглежда прилично и да не е цървул разбира се) Но в дългосрочен план и това ще даде фира.

Ама в тоя курвенски век дето живеем за какво човек да се хаби да влага любов, емоции, да е отговорен. Виж към децата си да си отговорен и да ги обгрижваш си е голям кеф, щото са искрени и знаеш че те обичат.

# 130
Е трудно си е да се съчетае красива, добра и читава жена за вкъщи, която да е вярна, да готви вкусно и да гледа добре децата. Отделно млада и забавна любовница с брилиантно тяло, която да е винаги на разположение и в настроение. Пък и нещо ново за разнообразие от време на време. За да го съчетае всичко това човек трябва да е доста добър артист, а вътрешно да е фейк, т.е. да не влага емоции в нито една от връзките, но да борави добре с думичките и да ги залъгва. (И да изглежда прилично и да не е цървул разбира се) Но в дългосрочен план и това ще даде фира.

Ама в тоя курвенски век дето живеем за какво човек да се хаби да влага любов, емоции, да е отговорен. Виж към децата си да си отговорен и да ги обгрижваш си е голям кеф, щото са искрени и знаеш че те обичат.

Болднатото много ме радва, начи, мъжът иска да си развява... байряка и по чуждо, ма жената вкъщи да е вярна, що така?

# 131

Болднатото много ме радва, начи, мъжът иска да си развява... байряка и по чуждо, ма жената вкъщи да е вярна, що така?

Иначе кефа няма да е пълен. Жената "за вкъщи" трябва да е чиста, непорочна и вярна.

Иначе минаваме на съвсем друга схема - въртим две три четири (кой колкото може)неангажиращо, с красиво тяло и с добра душа, ама без много влагане на чувства и емоции. Това си е напълно постижимо. Ама кефа не е пълен. Трябва една "моя собствена" дето обича истински.

# 132
То е като да си вземеш цвете да ти ароматизира и украсява жизненото пространство, а ти от сутрин до вечер да му пърдиш.

# 133
  • София
Ох, Луна, разби ме от смях с тоя коментар Joy

Иначе според мен има мъже, които мислят точно по този начин. То сигурно има и жени, които искат един да осигурява стандарта, друг да слуша проблемите, и трети да докарва оргазмите Joy

# 134
То е като да си вземеш цвете да ти ароматизира и украсява жизненото пространство, а ти от сутрин до вечер да му пърдиш.

Абсолютно да! Smiley

Общи условия

Активация на акаунт