Паралелни връзки

• 15 148
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
Избрали сте удобното и лесното, това е ясно..но защо го наричате любов или обич, не е ясно..

# 151
Защото май така и не сме намерили ясна дефиниция за любов.

# 152
А какво ще загубите, ако сте бивши в цивилизовани и приятелски отношения? Поделяте си честно имотите, грижите се дружно за децата, къде е загубата?
Вие и сега сте приятели, не двойка. То ще е същото.
Освен ако мислите, че той всъщност ще има нещо против.

# 153
А какво ще загубите, ако сте бивши в цивилизовани и приятелски отношения? Поделяте си честно имотите, грижите се дружно за децата, къде е загубата?
Вие и сега сте приятели, не двойка. То ще е същото.
Освен ако мислите, че той всъщност ще има нещо против.

А защо да го правим? Защо да си усложняваме живота, след като тези връзки нямат перспекива ?
Всеки решава сам кое е цивилизовано и какво е добро или лошо за положението, в което се намира.
Дефиницията за това е отвън и е субективна.

# 154
Може да срещнете някой мъж, с който да имате истинска нова любов. Но ако сте омъжена, сериозен човек ще се откаже.

# 155
  • София
То няма ли секс в един брак... От тая гледна точка, може би е по-добре, че са си намерили другаде, отколкото да стоят нещастни и незадоволени, и да се чудят и жалват защо половинката не им дава вече. Не са първите и последните, които стоят заедно от удобство и интерес.

# 156
Разбирам, чудех се кое е удобното, дето ще изчезне, ако не са официална двойка, но са приятели?

# 157
  • София
Ако са си само приятели, най-малкото няма да живеят заедно... оттам, делене на деца, имоти. Може да не правят секс, но да им е приятно да прекарват време заедно - да си вечерят заедно, да си говорят, да ходят на общи мероприятия, семейни събирания. Общи сметки също не се връзват с приятели. Една официална раздяла определено ще им наруши доста ежедневието.

# 158
Но пък криене на разговори, нагаждане на времето за срещи, някой гаф може да разкрие всичко пред близките и децата... толкова да е удобно... не знам, не знам. Не е за всеки. Simple Smile

# 159
Всеки в даден етап от живота си може да почувства, че нещо му липсва, че е неудовлетворен от сегашния си и може да поиска да опита нещо ново, изкушаващо,някаква нова тръпка.....НО...това винаги води до повече проблеми и всъщност не ти запълва празнотата а осъзнаваш, че не друг е отговорен за нашето лично щастие, а само и единствено ние.

# 160
Обаче този пример показа, че бях права, като предположих, че към никой от двамата (официалния партньор и другия) изневеряващият не чувства любов. Единият удобен, другият само за секс, но нищо повече. Живот без любов.

# 161
Е, има си чувства според мен. Все пак всяка нова връзка носи поне в началото някакъв заряд, тръпка и т.н. Затова според мен ако една жена научи, че мъжът й се вижда с друга, най-добре е да му даде пътя. Иначе - тръпката навън, пилето с картофи вкъщи - не е приятна перспектива. Хорър направо.

# 162
Обаче този пример показа, че бях права, като предположих, че към никой от двамата (официалния партньор и другия) изневеряващият не чувства любов. Единият удобен, другият само за секс, но нищо повече. Живот без любов.

Незнам, но аз съм обичала едновременно двама мъже, а и двамата бяха много добрички и правеха всичко за мен....но в един момент се изправяш пред сериозен избор. И тогава трябва да вложиш разум. Не може дълго да си в паралелна връзка, това те изтощава и съсипва, особено когато има любов и към двете страни.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 14:34 от happy doc

# 163
Повечето хора живеят без любов с мъж/жена и нищо им няма. Обичат ги родителите им, децата им, приятелите им. Многогодишни любови до гроб има само в романите.
Новата тръпка доста освежава, хубав хормонален ритник е, направо нов живот живееш. Ако не получаваш това от любовника, значи не го правиш правилно. Любовниците не служат за нови кахъри, човек си има достатъчно и без това.

# 164
Ама темата е за дълготрайни паралелни отношения, които устройват всички и никой не иска да промени нищо в тях.

Общи условия

Активация на акаунт