Домакини 74/ Посрещаме пролетта с усмивка

• 58 926
  • 732
  •   1
Отговори
# 600

Почивай в мир Раче Kissing Heart Обичм те!

# 601
  • София
Светъл път към висините, ПИСЕНЦЕ! Бог да я прости. Защо си отиват добрите хора???

# 602
  • при късмета

Днес няма да пожелавам "добро утро", защото няма смисъл
Като си правех кафе се сетих, че Радето каза, че много ѝ липсва. Направих още една чаша и ѝ я оставих. Никога не съм спазвала и вярвала в такива работи, ама така ми дойде

# 603
Нека е добро утрото!
Човек е жив, докато има кой да си спомня за него Kissing Heart

# 604
  • София/Севлиево
Аз отскоро съм тук при вас,но ми е страшно мъчно за Писето.Светъл път на душата и

# 605
  • Germany
Ужасна новина... Да почива в мир Писето!

# 606
  • София
Здравейте!
Ще си я помним Писето и ще си я споменаваме често тук, нали, момичета!

Не мога да спра да мисля, не мога.
Прегледах си чата с нея. Преди няколко дни последно ми в написала : Уморена съм, гася...

Сега плета и плача. Имах нужда. От вчера съм в ступор и не можех да се разплача. Сега хванах плетката и сълзите дойдоха.
Ще ни липсваш, Писе....

# 607
Видях публикацията на Валето във фейса. Не мога да повярвам! Почивай в мир, Раде! Все се канихме да се разходим из Асеновград. Не трябва човек да отлага, утре няма понякога.
Светъл ти път, Писе!

# 608
Не може да бъде! Да почива в мир Cold Sweat

# 609
  • при късмета
Вале, можеш ли от общата позната да вземеш телефон на Ботьо? Писах му в месинджър, но сигурно главата му гори на човека и съобщенията са доста, не знам дали изобщо ги отваря. Искам да изпратя цветя или венец за погребението, обаче не знам как да стане. Ако намеря онлайн магазин там, не знам кога и къде да го доставят. Искам да му изпратя парите, за да ги поръча заедно с другите венци, за друг начин не се сещам.
Или ако се сеща някой за друг вариант, приемам идеи

# 610
  • Бургас
Не мога да повярвам,че я няма!Не мога!
Мъжът ми се чуди,че плача за жена,която не съм виждала,но друг няма как да разбере нашето приятелство тук в темата!
Как искаше милата едно кафенце!Дано някоя сестричка да е донесла! Сутрешното кафе на ма-ко си е за нея!
Почивай в мир,миличка!

# 611
Много тежък ден. Много близък роднина също като pisenceto цялата ситуация е ужасна. Това да не можеш да изпратиш най- близките си...
Отидох до най- близката църква да запаля свещичка, оказа се затворена. Утре пак ще отида - по - рано.

# 612
  • София
Момичета, писах си с приятелка, която е била много близка с Писето от плетаческите групи.
Ма ко има идея да изпратим венец или цветя.
Но нашата приятелка ще бъде кремирана, няма да има церемония, само най близките и. Плетачките засега също няма да предприемат нищо, а те държат връзка с мъжа и.
Аз мисля, че всяка, една от нас може да изпрати Писето по свой си начин. Признавам, за мен подобни церемонии са само за близките роднини.
Аз лично ще нарека една от моите рози на Писето. Тя много я харесваше, пратих и резница. Една такава интересна, двуцветна роза. И тя ще си е Розата на Писето.

😭

# 613
  • при късмета
Аз търсех начин аз да изпратя и ако можеше да е венец щях да поръчам надпис от цялата група. Щом няма да има церемония, няма да стане.
Странно, но люляка ми, който го чаках да цъфне си е отишъл с Писето. Преди 3 дни нищо му нямаше, днес го гледам, че цялото стебло е в някакви бели точици и цветовете изсъхват и увяхват, вместо да растат. Има зелени само някои пъпки, близо до разклоненията и далеч от върховете с цветове. Добре, че беше предвидлива и ми изпрати 3 клончета. Другите 2 са си живи, но им трябва още време докато станат дръвчета и да цъфтят, защото докато пристигнат им бяха пречупени върховете. Следобяд го видях, в събота поливах всичко на балкона, нищо му нямаше. Съвпадението е ... всъщност не знам какво е, освен странно
Джейми, съболезнования за близкия ти Hug

# 614
  • гр.Варна
И аз още се мъча да приема и осъзная новината :cry
Ма ко това с венеца и на мен ми хрумна, но знам че починалите от Ковид ги кремират и не допускат хора.
Нагушках си кученцата, защото знам животинската и как ще я търси и ще страда за нея.

Общи условия

Активация на акаунт