Домакини 74/ Посрещаме пролетта с усмивка

• 58 913
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
BlushHeart
Не си давам ушите.

# 631
  • София
Ето ме и мен. Радвам се на всяка хубава вест.
ЛЕЙДИ, ще те моделират, ще станеш моделка, още по,по, най. Heart Колко хубаво си го казала за звездичката на небето. Cry Снощи и аз си разгледах чата с Писето. Беше ми много сериозен рекламен агент за крема, който разпространявам.
ЕЛИ, браво на теб и на юначето. И ние можем да въздъхнем с облекчение. Пази се. Hug
ВИО, ХОРТЕНЗИЯ, да не вземете да изчезнете пак. Я кажете какво правите, как сте. Иначе ще хвърчат пух и перушина, че и уши. Stuck Out Tongue Winking Eye
ВАЛЕ, записана съм за 27.април, но вчера казаха, че Пфайзер и Модерна са свършили във Военна болница. Има само Астра Зенека. Тази не я искам. От другите щяло да има през май. Изобщо не виждате ли, че здравната система не е никаква система, а по-скоро е пълен бардак. Онзи ден по Дарик радио имало предаване за здравните заведения, за злоупотребите, за прогонването на знаещите и можещите, а за назначаването на некадърници, но затова пък "наши хора". Мой пациент журналист ми изпрати линкове, та сега ще ги прослушам. Господ да ни пази и да ни е на помощ, че иначе...Бавен ход, траурен марш, шепа пръст и китка. И толкова...
Удължава ми се времето за размисъл, но колкото повече време минава, толкова повече се разкандърдисвам. Душата ми не иска ваксина. А ние раците трябва да си слушаме вътрешния глас. Много сме сензитивни.
МАРИЯТ, ДЖЕЙМИ, измихте ли си прозорците? Чакам прогнозата, та да видя кога пак ще вали, за да измия и моите. Ако пък искате, елате вие. Ще ви осигуря препарати. Stuck Out Tongue Winking Eye
МА КО, подсети ме за руло Стефани. Скоро не съм правила.
СЛАВЕ, как си?
ЛЮСИ, възстановяваш ли се? Още не бързай, пази се.
СМЪРФЧЕ, къде си?
Яко се разприказвах. Хайде стига. Време е за почивка. Hug

# 632
  • при късмета
Току що ми отговори дъщерята на Радето, от месинджъра на мъжа ѝ. Ще погребват урната на 40 дни и ако искам мога да изпратя цветя. Остави ми телефон, че не може да комуникира през месинджър и се разбрахме да се чуем преди това, да видим как ще го организираме

# 633
Фло не се разкандардисвай за ваксина - работиш с хора, а и апаратурата ти разпръсква частици Kissing Heart
Знам, че е сложно решение, но като знаете каква е здравната с-ма е по-добре с профилактика.
Ти си на възраст м/у мен и майка ми - аз съм с АЗ, а мама е с Пфайзер - не сме имали никакви странични ефекти.
Знам, че много се говори в България за тези редки тромбози - аз съм изключително предразположена заради хормоналните препарати срещу този проклет рак, с жестоки разширени вени съм по краката, а по рацете са ужас от химиото, а за капак и с наднормено тегло и страстен пушач.
Обаче много повече ме е страх от ковида, та изобщо не се замислих за ваксината.

Мако искам да се включа. Като имаш яснота ще се разберем как да ти пратя пари.

# 634
И аз искам да се включа.
Калинич, вие с Фло сте ми пример за смели жени. Всяка по различен начин, но ви се възхищавам.
При нас нищо ново. Всъщност всичко е ново - тате почина внезапно ноември. Мама остана сама, стараем се с брат ми да не остава дълго сама. Той е близо и почти всяка вечер отскача. Има много работа, направо не смогваме. Стягаме къща, ограда, дограма, отделно градината...
Девойките растат, аз побелявам:joy:

# 635
Ма ко, и аз ще пратя пари.
Фло, аз не искам да мия моите прозорци, а ти ме каниш на твоите....
Моите ги бърша джаста- праста и ....кот'доди. В тая връзка не се влияя от дъждове, щото дали ще вали когато ги мия, след това, или въобще няма да вали, резултатът е все един и същ.
Хортензия, как е кучето? А щерките? А каката?

# 636

Ето,Мари, един дядо.

# 637
  • при късмета
Отдавна не бяхме виждали кучето. Страхотно е, това ми е от любимите породи. Нова къща ли правите или ремонтирате? Да поздравиш девойките
Момичета, искам да подчертая, че цветята със сигурност ще са от всички и някой ако не може да се включи, изобщо да не го мисли. Даже първоначалната ми идея беше аз да ги изпратя, затова питах как точно да стане, че не знаех кога и къде, но и Валето каза, че си е мислела за нещо такова, сигурно и други и предположих, че ще искате. А без Валето никаква информация нямаше да имам. Но Калинчето и Смърфи, изобщо не знам дали е рентабилно да пращат пари от чужбина. То разходите само за пращането вероятно ще са повече от самата сума. Калинче, в никакъв случай не искам да те пренебрегвам или изключвам от мероприятието, знам че искаш да се включиш. Hug И ние и Радето знаем, че всички ще си я почетем, така че като се ориентирам пак ще говорим.

# 638
Бройте ме и мен, и аз като Flo 51 си  преглеждах месинджър ...
МАРИЯТ, ДЖЕЙМИ, измихте ли си прозорците? Чакам прогнозата, та да видя кога пак ще вали, за да измия и моите. Ако пък искате, елате вие. Ще ви осигуря препарати. Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз прозорци не обичам да мия, и отлагам и покупката на дюзата за прозорци за парочистачката,  та и от там миенето... но трябва да се организирам да отида до фирмения магазин и това да отметна.
Хортензия навестявай по често темата. Сещам се за теб, в тефтера с рецептите пише име на сладкиш с твоето име отстрани.

# 639
Малииииии за първи път да ми се прииска да нагушкам чужд дядо Kissing HeartKissing HeartKissing Heart
Хортензия какво е това побеляване?!? Аз не побелявам - ту съм червена, ту лилава, а сега розова Laughing
Как е балерината?
Мако ако ми дадеш банкова сметка не е скъпо - намерихме му цаката.

# 640
Лейди, какви са тез експерименти? Да не правиш проверка на великденските бои за яйца?
Аз съм си натурална покрай косопада. От 4 месеца не съм се къносвала, но поне белите косми са единични.
Ма ко, аз ще пратя по еконт/спиди.

# 641
Мария нали знаеш, че една жена като няма какво да прави се хваща с прическата Laughing Пък нали от януари до онзи ден фризьорите не работеха - работата стана кой както го може в домашни условия LaughingLaughingLaughing

# 642
  • при късмета
Ох, не ми говорете за боядисване. Все по-бяла съм и все по-трудно става с боядисването с тази коса. Но много интересно побелявам, само отгоре, а по цялата обиколка на косата по главата на 3 пръста навътре, няма нито един бял корен. Дори на бакенбардите, от където обичайно започва побеляването, нито пък на бретона. Обичайно ходя вързана и като се видя в един момент, лошо ми става. И косата ми расте повече от сантиметър на месец, за капак. Изтормозих приятелка да ме боядиса скоро, докато бяха затворени салоните и гледам, че пак съм за боядисване. Започвам да пробвам корените сама да ги боядисвам, проблема е, че отзад не виждам. А на тази дължина изобщо не мога да си мисля за смяна на цветове. А както е тъмна, съвсем се вижда бялото. Затворен кръг

За цветята ще се разберем, има месец до тогава

# 643
Аз съм консерва в това отношение. 

# 644
Болната ми тема коса сте захванали. Построиха се в петък, в неделя се боядисах, по съвет на фризьорката сложих един номер по светла, така като, че по не личи бялото... Мама няма толкова бяла коса... Взела съм на тати гена.. той на моите години беше побелял.

Общи условия

Активация на акаунт