Отговори
# 555
Massumiyet (Невинност) по Фокс.

Благодаря, Алекс! Heart Eyes

# 556
Фрагманът уби рибата с гледаемост , над 3млн за по-малко от 24ч ScreamHeart

# 557
"Бързи и яростни" в изпълнение на Еда и Серкан и целувката на края на фрага явно са повлияли на феновете .... Wink

# 558
  • Плевен / София

Къде ги тези 3 милиона в събота да гледат....
Ако знаете какво става в ДЕК....

# 559
  • Кърджали
Гости, те и половината от тях да гледат бива, ама и не всипки ги отчита системата им...
Тук съм по време на рекламите. Бива го Невинност, очаквах първата серия да е по-брутална (същата сценаристка е писала и "Децата на сестрите" та там се чудих как може да ги роди човек такива).

# 560
  • Плевен / София
Гости, те и половината от тях да гледат бива, ама и не всипки ги отчита системата им...
Тук съм по време на рекламите. Бива го Невинност, очаквах първата серия да е по-брутална (същата сценаристка е писала и "Децата на сестрите" та там се чудих как може да ги роди човек такива).
Дано има превод на руски

# 561
  • Кърджали
Дано.
Не знам как ше е рейтинга, че сряда е труден ден, но на мен определено ми хареса. Другата серия се очертава също интересна, вече реакциите на 3те семейства след случилото се. В тсзи беше какво се е случило преди... инцидента звучи глупаво, побоя... Самата сцена с насилието бешемспестена, за което им благодаря (вярно, че изпуснах малко заради децата, но останах с впечатление че и през това време не я показаха)
Сорри за офтопика...

# 562
Последни новини около сериала.https://www.tvyayinakisi.com/sen-cal-kapimi-setinden-imali-payla … n-ask-yasak-dedi/
https://haberlerankara.com/foto/6524422/sen-cal-kapimi-dizisinde … -finale-gidiyordu
Редактирам се:
Можели  да помоля някой който разбира за преведе,защото с Гугъл не ми е много ясно,губиса смисъла.
Благодаря предварително .
Лека вечер.

# 563
  • Кърджали
Накратко че е дълго и от телефона ше има да го превеждам две години.
Бля бля бля.. Клюките казват че със  SÇK Кврем Бюрсин и Ханде Ерпел спечелиха и в работста и в любовта... Бля бля бля ( бля бля замества това, което сме чували милион пъти - че всички знаят че са влюбени, но никой не може да го докаже). Аха да бъдат хванени в една вила, но като разбрали, че чакат журналисти са се измъкналк през задният вход и пак не ги снимали.. Бля бля. Комемтира се успеха на сериала в социалните мрежи, и че вечв милиона не е никакъв приблем. К накрая пише че хаштага на последната серия "Любовта е забранена" било един вид опит да се отрекат клюките за вртзката им...

Да, съвсем накратко.. Всичко е писано вече мклион пъти, та нишо ново

# 564
Благодаря за превода, аз мислих че е ново и е свързано с съдбата на сериала.

# 565
  • София
Яснооо, започват да подсказват на зрителите, какво се случва. “Aşk yasak”
Как по-ясно да ни го съобщят.  Любовта е забранена! Засега!  Имат предвид тази любов между Ханде и Керем. Те не казват "Любов няма", казват че е "Забранена"
Не е бил случаен този хаштаг, който го разиграха ХанКер преди да излъчат серията.

Само се чудя на тези нахални папараци, докога ще ги причакват и тормозят. Да не могат двамата спокойно да се приберат у дома. Да се налага да се крият. Прекалено много ги притискат. Това вече е навлизане в личното им пространство. Дано издържат на този натиск.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 21:58 от БлагаВест

# 566
И да се чудим защо Серкан целува Еда, то събота е далеко, за това... Да завъртя колелото.
Днес само влизам в чужди роли, а сега ще заема и мястото на БРО, не буквално, само ще й бъда малко секретарка... За сега е извинена с бележка по семейни причини, не ми се мисли как ще се реваншира... 🤔🙄 Та, тя е по тази част и ще го кажа с нейни думи:
Хайде да се обзалагаме какъв ще е хаштагът в събота?!

Аз залагам на два броя:
- "Hoşçakal, Serkan Bolat" (Еда два пъти му го извика и си мисля, че няма да са само толкова пъти изречени думите в тази серия. Ако се окажат казани буквално, то Еда трябва да изчезне някъде накрая. )
- “Aklımdan çıkmıyor!” - Това ми е по-силният вариант. От миналата серия се загатва, в тази Серкан пак ще го повтаря, аромати, парфюми, сетива запушени...

# 567
  • Кърджали
Аз съм пас, не мога да им ги отгатна никога.

# 568
Хаштага ли ще го напиша на бг # тримасамногодвамастигат# 🥴🙄

# 569
  • In the light side of the Moon!
Алекс, мерси, че сподели за невинност, че и аз се интересувам, но ще го гледам само ако има превод на БГ.

Гости, хвърли малко светлина за ДЕК, че ще го гледам като зиезе превода. Аз и фрагове не гледам, та още незам, тоя изтрел засегна ли някоя от майките или Зейнеп.

Общи условия

Активация на акаунт