Отговори
# 540
  • Кърджали
Селин не знае цветовете и идеята на чашата.
Нали когато се "беше наводнил" апартамента ѝ и се самопокани в неговия. (тъкмо и майка му за първи път излезе навън) тази чаша си я подмятаха. При Селин беше червена, Еда тихо реагира, казвайки "Червена, знаех си", но после и в рръцете на Еда се оказа червена, та Серкан се подсмихваше доволно доволно.

Сефа предполагам ще е като с лимона, ще го знсе без да помни от къде или ще гледа чашата странно странно без да знае зсщо си смемя така цвета

# 541
Размислите на Серкан Болат
„Ей, голям чукундур съм. Спомних си някои моменти и сега какво ще правя? Ясно ми е, че съм я обичал, но още по-ясно ми е, че я обичам. Как да си я върна сега? Такава каша надробих за кратко време. Как ме дрънна перката на самолета и отлетях в друго измерение. И за чий дявол се обадих на златовласка от Словения. Чавка мозъка ли ми изпи? Добре че не спах с нея. Значи все пак малко мозък е бил останал в главата ми. На ти сега Серкане „вук у воденица“. Как да си върна Еда се питам сега? И ядец – отговор йок. Ясно е, че не си спомням всичко, но що толкова я предизвиквам с простотии. Тя не ме дразни, ревнувам я, но няма да си призная. Та аз съм Серкан Болат, нали? Ама на нея хич, ама хич не й пука кой съм. Алоооооооооо, сценаристите, уморихте ме. То и Керем Бурсин каза, че съм задник, ама пък кой е той? Да си гледа Ханде и да не се занимава с мен. Значи, сега отивам и я отвличам. Ето, стягам си възела на вратовръзката и ще я причакам пред кафето. Малиииииии, сетих се и как днес ме отвя с червения звяр. Моя ще си е пак, ама как да не падна по гръб? Кой ли звъни? Е, само Джерен ми липсваше. Аман. Писна ми. Като в небрано лозе съм. Дай да отварям, че главата само повтаря – яката си сгазил лука и няма да е твоя. Ще ти се изплъзне. На мене…Айде, сиктир на всички бръмбари в главата… -Джерен…“
Ей така става, когато си запомнил грешния телефон и звъниш на  грешния човек.
С усмивка от мен /Серкан ми е в десятката на стрелбището; остава ми да го нацеля/

# 542
Ст_ина , много ме разсмя , Катя също .Както вече писах , сериалът ни е глътка свеж въздух , а темата ни е психотерапия в тези напрегнати времена Grinning
Аз си мисля , че Серкан и Селин не са спали заедно , напук на логиката .Нали ги знаете турските мъже колко са целомъдрени Joy
Аз също не искам бебе преди сватба , но е по логично Еда да е бременна , все пак са минали 2 месеца и нещо .Еда е била в стрес , чак сега е осъзнала за закъснението . А и на снимката с емотиконите са Еда и Серкан , а не Жълтовласка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 543
  • Кърджали
Абе, толкова ли мразите Серкан Болат, че обсъждате вероятност Селин да е бременна от него?
Чак пък такова наказание и той не заслужава....

# 544
  • Плевен / София
Абе, толкова ли мразите Серкан Болат, че обсъждате вероятност Селин да е бременна от него?
Чак пък такова наказание и той не заслужава....

Толкова съм му набрала на Серкан, че това си е заслужил...Да види тогава от къде изгрява слънцето и Еда ще я гледа само на снимка....
Отивам да си гледам ДЕК...а вие се дръжте прилично....да не изпишете темата за една вечер

# 545
  • Пришълец
Някои змии се размножават безполово, т.е. за целта Серкан на Селин не ѝ е нужен и страховете ви са неоснователни Joy

# 546
  • Кърджали
Пишетр по-малко, че ще гледам първата си дизи любов... Да не ви намеря направо в друга тема

# 547
  • Плевен / София
Пишетр по-малко, че ще гледам първата си дизи любов... Да не ви намеря направо в друга тема
Алекс...драсни после няколко реда как е ....Аз ще го чакам на руски....

# 548
  • София
Вижте как Керем издирва Ханде   

Къде е Ханде?- 1-во питане

Къде е Ханде? - 2-ро питане

Къде е Ханде? - 3-то питане

Ииии  голямата радост, Ханде е тук... 

# 549
# 550
Как се казва сериалът на Асланту и по коя телевизия е?

# 551
Здравейте момичета. Интересни размишления. Четох ги с интерес. Те са ми релакса за деня.
 Според менСеркан се чувства привлечен от Еда. Иска да я докосне, да я почувства. Може би целувката ще последва караница по между им или остри думи. Серкан може да е осъзнал грешката си към Еда, да се е почувствал виновен или да си е спомнил нещо и затова е поискал да се срещне с нея. Определено погледа на Серкан е замислен, тъжен, търсещ.Дали щепоследва плесница  след целувката ще видим в събота.

# 552
  • Плевен / София
Невинност и е по FOX

# 553
  • Кърджали
Massumiyet (Невинност) по Фокс.

# 554
Керем е № 1 според Adba.tv

П.С.
Спокойно, Селинката няма да е бременна - чак такава смелост у СЦ няма да има. Феновете за едно държане на ръце и прехвърляне на 5 % от акциите, ги побъркаха, а за евентуална бременност - не ми се мисли .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 19:56 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт