вече не им вярвам на фраговете, много ме подвеждат мисля си едно то било друго...
Моята версия е Джерен разказва всичко на Серкан, той отива при Еда, но е притеснен защото вече е започнал да осъзнава колко я наравява с държанието си. На мен погледа му ми напомня този край Босфора, когато и призна любовта си и я притегли за целувка.
Очаквам от Еда шамар (не случайно беше написал миналата седмица за нейните шамари явно точно този ден е бил шамаросан по сценарий), той и отвръща отново с целувка и после каквото измислили сценаристите.

Диди и Танита, радвам се че нещата не са сериозни. Ние нали станахме като едно голямо семейство и виртуално се подкрепяме.
Много здраве желая на всички, тук в нашата прекрасна тема бушуваме кой с каквито емиции е предизвикан от прекрасното ни сериалче.
Добре дошли на новите момичета, пишете каквото ви идва от душата. Някои от нас имат прекрасно дар слово и пишат невероятни постове, други като мен са по скромни и обрани (писането е дарба от бога) аз си имам други дарби.
Обичам всички в темата, не мога ден без да взяла и прочета кой какво е писал. Разтоварвам се от ежедневието!