Отговори
# 525
Flowers Hibiscus Привет,
вече не им вярвам на фраговете, много ме подвеждат мисля си едно то било друго...
Моята версия е Джерен разказва всичко на Серкан, той отива при Еда, но е притеснен защото вече е започнал да осъзнава колко я наравява с държанието си. На мен погледа му ми напомня този край Босфора, когато и призна любовта си и я притегли за целувка.
Очаквам от Еда шамар (не случайно беше написал миналата седмица за нейните шамари явно точно този ден е бил шамаросан по сценарий), той и отвръща отново с целувка и после каквото измислили сценаристите. Flowers Hibiscus

Диди и Танита, радвам се че нещата не са сериозни. Ние нали станахме като едно голямо семейство и виртуално се подкрепяме.
Много здраве желая на всички, тук в нашата прекрасна тема бушуваме кой с каквито емиции е предизвикан от прекрасното ни сериалче.
Добре дошли на новите момичета, пишете каквото ви идва от душата. Някои от нас имат прекрасно дар слово и пишат невероятни постове, други като мен са по скромни и обрани (писането е дарба от бога) аз си имам други дарби.
Обичам всички в темата, не мога ден без да взяла и прочета кой какво е писал. Разтоварвам се от ежедневието!
Heart Decoration

# 526

Кой каза на стилистите й, че я наричаме кокошка, голямото жълто пиле и все такива крилати животни? 😆😆😆 Бързо да признава!

Влизам малко в ролята на нашата хрътка или пенсионирана немска овчарка, както се нарече сама - Супер_Катето.

При разговора с Дениз, Джерен е със сини/зелени дрехи (май са сини, но при Серкан ми се виждат зелени, но са едни и същи)

После, същата, отива при Серкан, който преди това се готви да отива някъде и си оправя вратовръзката, която е различна от тази, която носеше през деня - синя с точки.

Ама идва Джеренката, казва му нещо, дали лампата му светва и си мисли - Еда прави всичко това, за да ме накара да си спомня голямата любов. Еда обрича себе си на живот с Дениз, само заради мен. Еда е в опасност, защого Дениз наистина е влюбен в нея и за него това не е игра, каквато е за нея.. 💡 Трябва да я спася от лапите му. Как, Серкане, мисли, мисли...? Измислих! Ще я целуна, ще й кажа, че не мога да спра да мисля за нея, не мога да спя и да се храня, отново заради нея. Ама защо не ми каза всичко, а ме лъже и лъже всички останали с фалшив годеж? Някакви такива нещица.

(Да, унишлено изрязах лицето, защото ноздрите и погледът ме дразнят какви са студени)
Та, мисълта ми е, че Серкан може да е тръгвал за тази среща с друга нагласа, но Джерен да е променила мислите му и нещата да се объркат. Да не я спасява, а да й покаже какво ще загуби, ако продължи с Дениз.
Като цяло може да е работна среща между Еда и някакъв клиент, с който тя работи и се договаря, а Серкан да я изненада. Да са й направили номер с Мело, като я пращат там за зелен хайвер, а всъщност нещата да са други.
Нищо ново не написах, но какво да направя, малко материал е това 😆

# 527
# 528
Момичета привет!!! И аз да се излюпя с нова теория относно последния фраг. Не веднъж съм казвала, че нещата които ни показват не са това което са, та и сега според мен е така. Изгледах последния фраг няколкостотин пъти и съм на мнение, че Еда казва на Серкан сбогом точно преди целувката, а не както започва в началото със състезанието. Там просто няма логика да се сбогува с него. Според мен тя е взела окончателно решение да "мръдне" на някъде, затова и Джерен е уплашена че Дениз ще я последва и тя ще го загуби. Единственото и спасение е да сподели със Серкан, който ще се опита да спре Еда, ама нъц. Та ще ни се наложи да почакаме наистина до 6.03 да видим какво ще се случи. Еда ми изглежда някак си примирена след опитите си да му върне спомените и май "битти" ще му каже тя. Аз намирам логика в това, още повече че според Асена драмата вдига рейтинга. Ако не друго дадох нова гледна точка и най-много да събудя "кошера ни".
Благодаря отново на Али и Алекс за преводите!! Добре дошли и на новите нуждаещи се в Клуба за взаимопомощ от зависимостта ЕдСер/ХанКер!

# 529
Последният път, когато някой от каста сподели този емотикон на излюпилото се пиле - беше в епизода за миник Серкан, когато имаше подозрения, че Еда е бременна.

Но много ще се учудя при толкова конфликти в момента - липсата на памет на Серкан, обсебената Селин, влюбеният Дениз...  ако вкарат и нечия бременност не знам какво ще правим. Пъръл ни е достатъчна за момента. Ужасява ме мисълта Селин да е бременна. А за Еда се надявах първо да ги съберат със Серкан и после забременят....

И аз не знам как да тълкувам този емотикон с пилето.

Цитат

Ха, какви са тия пиленца след сръднята и ашкъ? Grinning

# 530
Цитат
Ужасява ме мисълта Селин да е бременна.
Кукличке, изключи Селин веднагически! Stuck Out Tongue Winking Eye
Тя може да забременее само от мобилния си телефон, с който е вечно насаме.
Снимката е достатъчно ясна. Hug

# 531
Момичета привет!!! И аз да се излюпя с нова теория относно последния фраг. Не веднъж съм казвала, че нещата които ни показват не са това което са, та и сега според мен е така. Изгледах последния фраг няколкостотин пъти и съм на мнение, че Еда казва на Серкан сбогом точно преди целувката, а не както започва в началото със състезанието. Там просто няма логика да се сбогува с него. Според мен тя е взела окончателно решение да "мръдне" на някъде, затова и Джерен е уплашена че Дениз ще я последва и тя ще го загуби. Единственото и спасение е да сподели със Серкан, който ще се опита да спре Еда, ама нъц. Та ще ни се наложи да почакаме наистина до 6.03 да видим какво ще се случи. Еда ми изглежда някак си примирена след опитите си да му върне спомените и май "битти" ще му каже тя. Аз намирам логика в това, още повече че според Асена драмата вдига рейтинга. Ако не друго дадох нова гледна точка и най-много да събудя "кошера ни".
Благодаря отново на Али и Алекс за преводите!! Добре дошли и на новите нуждаещи се в Клуба за взаимопомощ от зависимостта ЕдСер/ХанКер!
И на мен ми дойде идеята, че Еда му казва сбогом по време на тази сцена. Само че не съм сигурна преди или след целувката. Еда изглежда изненадана, че Серкан е там преди нея, затова си мисля, че ще е след това.

# 532
  • София
Цитат
Ужасява ме мисълта Селин да е бременна.
Кукличке, изключи Селин веднагически! Stuck Out Tongue Winking Eye
Тя може да забременее само от мобилния си телефон, с който е вечно насаме.
Снимката е достатъчно ясна. Hug

Привет, момичета! Flowers Hibiscus

И мен ме ужасява мисълта за бременност на Селин, но в никакъв случай не бих я изключила категорично! Защото, както многократно е писано в темата сценаристите/турските зрители предпочитат драматичните обрати в сериалите; Серкан прехвърли 5% от собствените си акции, което независимо от неговите мотиви и логични причини означава трайно настаняване на Селин в живота Серкан и във фирмата като акционер; третият ми аргумент е снимката от последния трейлър, където виждаме една спокойно разположила се Селин в дома на Серкан, т.е. живеят заедно и като следствие спят заедно (сгодени са, предстои им сватба, живеят заедно, т.е. ситуация коренно различна от съвместния им живот в Словения, когато гадаехме дали споделят едно легло)! Sunglasses

Трябва да сме подготвени за такъв вариант (колкото и да не ми харесва!) при тази продължаваща безпаметност от страна на Серкан и действия на инат след завръщането му обратно в Истанбул: годежа със Селин, пръстена за Селин, вниманието към Селин, милите обръщения към Селин, организирания рожден ден на Селин, подарените акции на Селин..... Колкото и да се влюбва или не в Еда, да си спомня или не Еда, да прегръща или не Еда, той всъщност е заедно със Селин и тя няма да пропусне възможността след като влезе в живота му, да влезе и в леглото му! Ние може да виждаме детайлите в отношението на Серкан към Селин, липсата на влюбени погледи и страстни целувки, но Еда това не го вижда и няма как да го знае! Тя вижда само какво Серкан прави спрямо Селин и как й говори, затова е логично нейното отдръпване, нейното заминаване дори, а пък какво са ни подготвили сценаристите, ще видим в събота! Heart

Хубав ден от мен! Nature Sun With Face

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 18:02 от nrgmama

# 533
Славена, не, това показва, че Еда му е направила бъркани яйца или яйца на очи след кекса 😆
Любовта на мъжа от къде минавала - през стомаха, нали 😆

Имаше един виц, удряш му яйцата, изкачат му очите, био, еко, меко... и т. н. Да му мисли Серкан или Керем

# 534
Славена, не, това показва, че Еда му е направила бъркани яйца или яйца на очи след кекса 😆
Любовта на мъжа от къде минавала - през стомаха, нали 😆

Имаше един виц, удряш му яйцата, изкачат му очите, био, еко, меко... и т. н. Да му мисли Серкан или Керем

Оолелееее ,ще гръмна  от смях ..../ Ай тъй ,на !  В момента трябва да  обясна ,що се смея ,като съм сама ...освен да цитирам ! Ооооо , упорито ще мълча !!!!/

# 535
София, не бъди егоист, нека и другите да бъдат просветен.

# 536
От Мелиса

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 16:17 от sani1212

# 537
  • София
Kremi,бих се радвала на такова унижение за Селин,но ако не омаскарят и характерите на Еда и Серкан,няма да го направят,а дори и Серкан да рещи ,Еда никога няма да допусне  ако знае, една жена пък било то и Селин да бъде изоставена на масата за подпис.Страх ме е че когато кълбото се разплете Селинката отново ще се изниже като мокра връв.
Колкото до това след влюбването то Серкан е наранявал Еда по често отколкото е осъзнавал.Сутринта след развалената сватба на Селин ,говорейки с Еда по телефона,а на заден план разхождащата се Селин . а след това в болницата при баща му.За него е без значение дори не е забелязал,но за Еда е обида,тя иска да е с него и в добро и лощо,но той не я допусна.
След целувката ,аз още си мисля че следва раздялата,,горчива с вкус на тази целувка ,необвързана с думи,но обвита от чувства,чувства които всеки от тях е усетил но нито един не е произнесъл..След всички неща които Еда направи за да съживи паметта му ,може пък точно липсата да е катализатора за реакция в мозъка му ,
А  защо ,аз не искам да мисля с лощо за 06.03.,възможно е това да е датата в която  започва пълзенето на Серкан.Спомнил си е всичко ,но под всичко е преживяната любов и думите му като кинжали които в присъствието на Еда казваше на Селин.Дата , която да бележи сливането на новата любов и спомена за старата във Серкан и начало на борбата да си Върне Еда ,но дори и тя да си дойде, дори всички усилия на Серкан,дали Еда че покаже такива чувства за които той си мечтае?

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 17:53 от Leddel

# 538
Интересно ми е как ще вкарат чашата.
Предполагам Серкан ще се сети какво значат цветовете, поне това надявам се, за да не пита Селин.
Но няма да се сети, че чашата е подарък от Еда.
Сигурно ще си мисли, че сам си я е купил. Satisfied

# 539
  • Плевен / София
Интересно ми е как ще вкарат чашата.
Предполагам Серкан ще се сети какво значат цветовете, поне това надявам се, за да не пита Селин.
Но няма да се сети, че чашата е подарък от Еда.
Сигурно ще си мисли, че сам си я е купил. Satisfied

А тя въобще знае ли за тези цветове и значението им

Общи условия

Активация на акаунт