Отговори
# 495
Добро утро Flowers Hibiscus
Хайде и аз с моите теории Joy аз съм от песимистите , трябва да си направим една анкета какво ще последва след целувката:
1. Обяснение в любов от Серкан и сдобряване Heart Eyes
2. Обиди от Серкан към Еда и поредна раздяла преди още да са се събрали (и това сме го гледали вече) Rolling Eyes
3. Шамар (може и два 😅)
4. Още една целувка Thinking
Добавяйте и други варианти Grinning
Според моята теория слуд целувката следва нещо лошо , обаче хубавото е , че със сигурност в следващия епизод Серкан ще осъзнае какви глупости е надрробил , или ще разкрие Селин , или ще си спомни нещо и ще разбере, че е сгрешил с отношението си към Еда и от 06.03 почваме да гледаме страданието на Серкан Smiling Imp и дай Боже унижението на Селин Smiling Imp ех ех , чакам с нетърпение Smiling Imp

Креми ,добре дошла , хубав сценарий ти се върти в главата , но мисля че Серкан не може да го направи , не му е в природата такава схема , но пък знае ли човек , СЦ постоянно ни изненадват с метаморфози при героите Joy

Обичам го това сериалче , защото ме разтоварва , е не винаги де, понякога се и натоварваме , обаче нищо общо с тежките драми. Дори Еда да плаче отново в тази серия , от следващата Серкан ще плаче , помнете ми думата Joy

Лисанка , добре дошла, щом си спомниш какво си искала да кажеш пиши пак, няма лимит на постовете Joy само не трябва да са 2 поредни поста от 1 потребител, тук няма такъв шанс , пишем един през друг Joy

# 496
Добро утро, маргаритки, макар че за мен утрото никога не е добро, защото не съм привърженик на ставането рано, но гърлото и душата си иска нейното 😆

Привет на всички нови булки. Както Марги каза - не хапем, не е страшно и всички сме били като вас в началото, тъй че - давайте смело!

Аз отивам да взема едно ремарке за Икаруса, че малко тясно все да става 😆

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 09:16 от Nalbantova

# 497
Мики аз мисля, че лошото е преди целувката, след нея ще дойде хубавото, като 11 епизод!
Пък и коя може да устои на целувките на Керем, пердон Серкан, Ханде със сигурност - не! 😁

# 498
Благодаря момичета! Започвам да съжалявам, че не се престраших по-рано да пиша. Вие така хубаво и подредено пишете, че аз с моите объркани мисли чак ме е срам.
Ако не стигне и ремаркето за Икаруса мога да предложа и едно комби 😂 Малко ама от сърце...

# 499
Аз се надявам, дори и целувката да е финалът на епизода - да видим поне за момент реакциите на хората около тях.

Не знам защо, ама поведението на Серкан малко прилича на паниката му от еп.11, когато Еда заминаваше за Италия.
Но същевременно прилича на паниката на Еда от еп.1. Тогава тя хем изглеждаше уплашена, хем отчаяна, хем решителна.

# 500
  • Пришълец
Серкан че не си спомня е ясно, но поне ние да го преговорим този толкова красиво поднесен момент, където са насаме с любовта си и свидетели са им само звездите + няколко милиона луди фенове Joy
/с намигване към Налбантова, понеже знам, че много обича тази сцена/❤ Е, то и аз, а музиката мога да я слушам до утре....

А, Налбантова и още нещо - бръкна ми в душицата /в добрия смисъл/ с това обръщение ”маргаритки” Sweat Smile

Лисанка, добре дошла. Пиши за всичко, което те вълнува. Пак да си кажа - съвсем безобидни сме, не хапем Joy
Но притеснението е нещо напълно естествено, разбирам ви. Чета няколко, но участвам в тази и още една темичка, дори във виртуалното пространство е важно как ще те посрещнат и предразположат към споделяне. Не си мислете, че не правите нещо както трябва, има време, ще свиквате с всеки следващ пост. Аз малко неориентирана бях с емотиконите някога, шрифта, затруднения изпитвах при запомняне на никнейм, с прикачването на изображение и така.... но от опит знам, че престоят на балкона като гост се различава значително от пребиваването в самата тема. Не се срамувай от хаотичните си мисли - в това отношение мен няма кой да ме мине, но винаги пиша от сърце и без притеснения Sweat Smile
*Лимит на мненията няма, но вече не са разрешени последователните, допреди месец два един след друг от един потребител можеше....

Мики, какво ще последва след целувката?
5. Обяснение в любов от Серкан и отхвърляне от Еда Broken Heart

# 501
  • София
Добро утро съфорумки. Добре дошли на новите момичета Крема и Лисанка.  Пишете спокойно. Много е хубаво, когато всяка една от нас си казва своето виждане. 

Аз определено съм по-оптимистично настроена за новия епизод. Не мога да ви кажа защо, но такова ми е вътрешното усещане. Според мен трябва вече малко по малко Серкан да въри към възвръщане на спомените си. Очаквам една много по-романична и позитивна серия.  А много скоро ги очаквам и ето така...

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 17:32 от БлагаВест

# 502
Добро утро и привет на новите момичета! Много е хубаво като ставаме все повече. Hug
Мики, мисля че точка 3 и 4 една след друга би било добре. Шамар след целувката докато е в шок Еда изглежда като много възможен вариант, докато за целувката сякаш не съм много сигурна.
Мисля си обаче, обяснението му в любов в епизод 11 предхождаше целувката. Дали и сега първо ще е обяснение, което може да не е в любов точно. Може да иска от нея обяснение за играта с Дениз.
Вариант 6: Еда си тръгва без да го изслуша и на Серкан му светва колко я е наранил всъщност.
Добре, че вчера пуснаха фрага, че днес докато съм на лекции нямаше да мога да се концентрирам и щях да преглеждам навсякъде през 5 минути. Grinning

# 503
Трябва да тръгва от точно този момент. Обожавам го просто, даже обожавам е малко. Някаква друга дума знаете ли, която да описва идеално това, което мисля и чувствам за момента, сцената, песента и всичко това, което става до тези пердета?? Аз казвала ли съм, че ги искам отново, във всяка серия, хайде и през серия да е, ще го преглътна, но искам пердетата. Бро, моля те, като малко дете за кукла на Елза се моля 😢

Марги, а ти колко си лоооошааааа. С гифчетата си направо ми разтопи душата, сърцето, мозъка и всички клетки, които имам 😆 Еда е толкова прекрасна, заедно са още по-прекрасни... Искам да съм перде, за да се наслаждавам от близо. И възглавница мога да съм, няма значение 😆

# 504
Добро утро , прекрасници!
    Добро сте дошли на престрашилите се момичета ! 🌺
    Танита ,Диди ,радвам се ,че сте добре !🍀
    Честито бебче ,Емилия ! Да расте здрав и щастлив !👼 Вече си имаме мъжко присъствие в групата 🥰

От къде тези негативни мисли от фрага ⁉️ Аз така се ентусиазирах ,зарадвах ,подскочих ,само не запопнах да ръкопласкам 😆
       Приех всичко като чиста монета - Серкан е влюбен и объркан .Влече го към Еда, не може без нея ,ама не знае как да се  държи .И решава ,че чакрите ще му се наместят като поцелува Бамби . И бам . Засмуква я ,пробожда го сърцето, осъзнава ,че Еда е жената на живота му ,Бамби му удря шамар (сгодена жена е все пак )😅 ,той се амбицира и и удря още един целуфан .Вече може да видим финалните надписи на серията. ☺

# 505
Добър ден и от мен.
Не знам как ще го възприемате,но на мен това промо ми остави едно тегаво чувство. Този поглед много ми напомня от сцената biite.
Усещам някакво чувство на вина в погледа му и едновременно с това и страх.
Нямам и идея какво ще последва, но няма да е нещо хубаво според мен.
Колко повече наближава датата 06.03, толкова по голямо притеснение ме обхваща какво са ни приготвеле сценаристите за тогава.
Кампанията за тези 3 мил т все повече се засилва .
Ами това е от мен както винаги много разхвърлени мисли.
Лек ден.😃

# 506
Здравейте на новите добре дошли:hibiscus:Simple Smile
на болните пожелавам  бързо да оздравяват и да не мислят лоши неща  Simple SmileSimple SmileFlowers Hibiscus

От Мелиса

От Неслихан

Керем е харесал тази снимка на Гамзе

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 10:49 от sani1212

# 507
  • Пришълец
Nature Sparkles Сезария, много позитивно гледаш на нещата... тя му удря шамар, пък той амбициран още един целуфан - демек повторно пресъздават преодоляването на клаустрофобията Sweat Smile

”Серкан е влюбен и объркан .Влече го към Еда, не може без нея ,ама не знае как да се  държи .

Засмуква я ,пробожда го сърцето, осъзнава ,че Еда е жената на живота му ,Бамби му удря шамар (сгодена жена е все пак )😅 ,той се амбицира и и удря още един целуфан .”

П.П. Налбантова, знаем си слабите места вече Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 508
Понеже съм тотално изкукуригула и не помня, защо Серкан отиваше в къщата с воалите?

# 509
  • Кърджали
Скараха се с Еда. По точно него го изяждаше ревност от Ефе, а тя не вярваше че той ще замине с нея в Италия и си мислеше че я размотава. Та първонизнервен той хукна накъдето му видят очите (към къщата), а Еда взе адреса от Лейля и отиде да поговорят.Как поговориха се видя...Ама то с него и аз ще говоря така.. .

Общи условия

Активация на акаунт