Отговори
# 480
Креми, много ми е приятно, че имаме нови попълнения. Пиши спокойно, коментирай всичко, което те вълнува. Не хапем Joy Шегувам се.
В началото е така винаги, човек се чуди да се разпише ли, ще намери ли общ език с останалите, нормално е притеснението...
Тц, Селин и този път ще се измъкне безнаказано, даже на Серкан ще му е гузно, че я зарязва Joy
Обещавам да пиша, когато имам време, но това с измъкването на Селин няма да го преживея

# 481
  • Пришълец
Блу, няма страшно, Бърборанка е поела нещата в свои ръце, лично контактува със сценаристите и им предава само най-добрите идеи. Ама подобни на моите са по-лесно осъществими, тааа дано не ги вземат под внимание ако надничат при нас Joy

Креми, сред себеподобни си Sunglasses

# 482
Здравей Блу,
Нямах предвид Серкан, да е влюбен в жената която, например го е спасила, а просто от благодарност да й помогне, примерно да започне работа във фирмата. Тя в началото може да е добра, а после постепенно тя , а не Серкан да се влюби в него. Например Серкан можеше да има първо пълна амнезия след извество време да си спомни всичко допреди една година и тогава да се върне в офиса. Естествено ще попита за Селин, но да му кажат че е заминала и толкова с нея. Всичко това го пиша, защото си мисля че по този начин щяхме да имаме повече серии, а сега ако до 1 или 2 серии се разкрие всичко, просто наистина не виждам какво могат да дават, поне до края на сезона май юни
Да малко чок романтика 2 или 3 серии , бременост, дете и после... а честно да си кажа не ми се иска отново голяма раздяла и мъка по събирането им още 10 15 серии за трети път.
Относно идеята ми за отмъщението на Серкан и аз първо го мислех по-този начин, първо да ни покажат историята до сватбата на селин, и след това с флашбак да ни покажат, че това е отмъщение. Но после реших, естествено като зрител, че е по добре аз и вие да се насладим на едно голямо отмъщение, защото чрез флашбек ще е много малко. Лека вечер от мен

# 483
  • София
Нещо за лека нощ от мен.

Снимка 1
Режисьорът към Керем:
- Просто бъди готин, изглеждай естествено и непринудено, докато се къпеш с момичето гол до кръста под водопада.
Керем:
- Ясно. Разбрах. Просто ще бъда себе си. 😎

Снимка 2
Керем към Ханде:
- Дали да не потренираме целувката?
Ханде:
- Керем, няма такова нещо в сценария за епизода.
Керем:
- Да, така е, но рано или късно ще се случи. Еда и Серкан ще се целунат. Дали да не започнем да тренираме отсега, за да го направим убедително?! Нали знаеш какво казват - повторението е майка на знанието. 😏
Ханде:
- Имаш право. Да го направим заради публиката - тя заслужава убедителна целувка! 🤩

# 484
  • София
На мен повече ми прилича на това изражение, но една идея по-ядосано:

Да, това е когато я заряза! Знае, че всичко е свършило, изгубил я е! Остава му само голямата любов и безкрайната тъга по Еда! Поне аз това чета в погледа му! 😜

lady laura, Sparkling Heart коментарът ти е точно в десятката! При тази раздяла, Серкан безумно обичаше Еда и душата му плачеше, че трябва да се разделят заради вината, която изпитваше заради смъртта на родителите ѝ. Нямаше никакъв гняв, ярост или лошо чувство към Еда! Всъщност, той изпитвал ли е нещо такова към Еда, че аз нямам спомен?

Защо сега да ѝ е гневен? Затова, че продължава да го обича и да се надява докато той и Селин я нараняват?

Момичета, припомнете ми кога Серкан е имал лошо отношение към Еда след като се влюби в нея?

Робот Болат - версия 1.0 беше преди срещата с Еда и до момента, в който се влюби в нея. Еда го ъпгрейдна до Робот Болат - версия 2.0.
Робот Болат - версия 2.0 съществуваше от влюбването в Еда до самолетната катастрофа.
Робот Болат - версия 3.0 се върна с преплетени пръсти със Селин и покрай нейното ледено влияние тази версия издържа до повторното влюбване на Серкан в Еда. Задава се:
Робот Болат - версия 4.0 - повторно влюбен в Еда и желаещ да си върне версия 2.0.

Така ги виждам версиите на Робот Болат и вариант на бъгната, злобна и отвратителна версия не ми харесва никак. Ще му трябва сериозна антивирусна програма Еда Йълдъз - версия 2.0!

Mira07, така поставен от теб въпроса Момичета, припомнете ми кога Серкан е имал лошо отношение към Еда след като се влюби в нея? е силно подвеждащ! Защото "лошото отношение" като изключително широко понятие може да бъде явно/открито лошо отношение или скрито/котролирано лошо отношение и за да не навлизам в излишни подробности ще кажа само, да, Серкан Болат е имал лошо отношение към Еда след като се влюби в нея, независимо от това, кой момент ще приемем за начало на влюбването му! Самото измисляне на неверна причина за раздялата между тях и дълго премълчаваната от страна на Серкан тайна за смъртта на родителите на Еда, представлява скрито лошо отношение към Еда, защото всичко това силно я обиди, нарани и разочарова при това два пъти! Flowers Hibiscus

На Диди, Танита и всички момичетата в темата със здравословни проблеми пожелавам правилно лечение, бързо и успешно възстановяване! Flowers Four Leaf Clover

На Креми, добре дошла и от мое име! Всички ние се радваме на новите попълнения и на факта, че темата на сериала "Почукай на вратата ми" се оказа мястото, в което много момичета (включително и аз) се осмелиха да започнат да пишат и споделят! Flowers Rose

За трейлъра няма да коментирам, но след видяното в откъса в събота вечер и трейлърите си мисля, че нито Селин ще си тръгне скоро от сериала (вече има 5% акции!), нито Серкан ще си спомни скоро последната една година и голямата си любов към Еда! Поне такъв подход демонстрират най-новите сценаристи на сериала! Просто включват по няколко красиви сцени и моменти с любимите ни главни герои Еда и Серкан, за да бъдат зрителите доволни! Gift Heart

Спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 01:59 от nrgmama

# 485
Среднощен поздрав от мен, мили момичета,
Диди и Танита, дано здравословните ви проблеми останат в миналото. Кураж и положителна енергия. ❤🍀🌹
Алекс и Али, вие сте нашите невероятни царици на преводите.❤🌺⭐
Емилия, честита радост🥂🍾❤. Да е живо и здраво твоето бебче.
Kremу, добре дошла. 🌸🌼
Дискусиите ви около фрага ми напомниха за този страхотен туит и диагноза:
Синдром на травматичния епизод: Състояние, от което страдат дизи зрителите, при което въпреки щастливи фрагове, лицето е измъчвано от упорити/обсебващи мисли, че самия епизод съвсем няма да бъде щастлив.
Характеризирано от гибелно усещане, редуващо се с периоди на интензивна надежда поне седмично. В екстремни случаи, предизвиква безсъние при зрителя поради обсебващи мисли по епизода и тласка към импулсивно поведение като саркастични туитове или прекомерни покупки на Ferrero Rocher.😂😂😂

Скрит текст:
При мен прекомерните покупки се изразяват ето така:
Скрит текст:
Тъй като не можем да пътуваме до Champagne, любима моя уикенд дестинация. Champagne и шампанското идват при нас 🍾🥂.

Нещо информативно и нещо забавно:
Сериалът е на 4то място сред най-търсените дизита в Гугъл за 2020г. в Турция.

едно красиво видео с любима песен:
https://twitter.com/chrysalismnh/status/1363931768471113732?s=21

Преди време бяхте обсъждали нов годежен пръстен за Еда. Днес се сетих за най-известната колекция,  наречена белезници на френската бижутерна фирма Dinh Van. Би било оригинално, но пръстенът ще е със сигурност от спонсора им Tophills.

Може би това: Не ме забравяй:

Лека нощ.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 03:23 от druon77

# 486
  • In the light side of the Moon!
къзлар,
вие ме ошашавихте!
остави, че изпуснах 2 фрага и 1 сцена, ами и вас ви опуснах.
Малко с мишката преминавам през постовете, ама ще ми простите!

Диди, бързо да се оправиш. Тия хормони мамата си тракат, трудни са за балансиране,  но не е невъзможно. Поне можем да започнем от това, което зависи от нас. Контролиране на стреса и минимализиране на токсини, поне в дома.

Танита, радвам се за теб момиче!

Креми и всички престрашили се да слязат от балкона, добре дошли!

Аз само на бързо минавам да се разпиша, но гледам доста обсъждате ноздрите на Серкан, та рекох да споделя моите мисли. 😂

Моята версия е такава. Джерен казва на Серкан, че Селин е изтрила презентацията на Еда от компа и че връзката й с Дениз е напук. Джерен има полза от Серкан и Еда да са зеадно, така Дениз остава за нея. Има полза да скара Селин и Серкан.
Дали Джерен е съучастник на Селин при изтриването на файловете? Само мога да гадая. И си мисля, че е тя, защото за нейното състояние  по това време и яда си към Еда е привидно да го направи.
Знаем....Селин трябва да си замине по живо по здраво, та ако ще и пръстена да си вземе с нея за спомен.

момичета, вижте Серкан, колко нежно хваща Еда за тила с дългите си пръсти, докато я придърпва към себе си да вплете устни в нейните. Ако Серкан беше гневен или го прави с някаква цел, просто щеше да я придърпа и целуне без никаква нежност. Тук има страст, има желание. На Серкан погледа според мен е несигурен , страх че Еда му се изплъзва, страх от загуба, страх от нейната реакция. Погледа му в този момент, оприличавам на погледа при първата целувка 11-12 еп ли беше? Разликата е, че там го видяхме след края на целувката, а тук в началото.

Хади, по живо по здраво до следващото ми включване.
🤗🤗🤗🤗

# 487
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много положително настроение  и усмивки Hug

# 488

Добро утро, мили момичета! 💙
Пожелавам ви днешния ден да е изпълнен с много усмивки и добро настроение!
Днес нищо не очакваме вече, но пък не се знае с какво може да ни изненадат. 😀

# 489
Добро утро! Всички разузнавателни служби репи да ядат край вас! Признала съм ви отдавна и ви се радвам от сърце!
За мен последната целувка е много любов, страст и извинение за грозното отношение на Серкан към Еда. Дълбоко съжаление за стореното зло.
 Хубав ден! 🌺

# 490
И аз да споделя малко емоция с вас.BlushHeart
                  Снощи лудата фенка на сериала проспа фрага, събудих се посред нощите гушнала лаптопа като
                  бебе, с гордо вдигната глава на възглавницата ужас...как не е паднал от леглото не знам, защото
                  и това ми се е случвало, та ми смениха екрана.След като се успокоих от добрата новина бях така
                  изтощена, че отмърках в 20 часа.
                  Изгледах фрага няколко пъти, първоначално много ми стана драго, но после се обърках и мисля с
                  право.

Джерен: ако е казала за фалшивия годеж на Серкан това е добре за Еда и Серкан.Не мога да виня
                 Еда  тя направи всичко това да събуди някакви чувства у Серкан и е права за себе си. Ако помните
                 преди Кокошката да изтрие презантацията на Еда тя говори с някой по телефона, който й каза па-
                 ролата  на компютъра и това може да бъде само човек близък до Еда, сетих се за оня Керем, но не
                 мисля  че е той. Ако разкаже и това на Серкан той ще полудее, защото това касае работата, а не толкова
                 Еда. Керем е жалък нещастник, който си мисли, че като се съюзи с Кокошка ще спечели Еда. Това  
                 е абсурд. Той не е влюбен в Еда, а е обсебен от нея, иска да я притежава, това е мания точно като
                 Кокошката. Нуждаят се от доктор , да се гушкат двамцата и да се оправят.  

Ками, тук е страхотно, добре дошла щом си ни чела значи знаеш, че въобще не скучаем. Изписва се
                  темата със скоростта на светлината, луди за връзване. На всички фрагова се сглобява нова серия
                  а в някои случаи и две. Много ми хареса идеята ти за Кокошката и да преживеем душевен оргазъм
                  направо в десятката. Де късмет де.

Еда: Във фрага преди гонката тя каза на Серкан "хосчакал" т.е сбогом, не съм наясно, но почти съм
                  сигурна, че тя се стяга да заминава някъде и ако това е така то е заради това, че нашия Льольо даде
                  на Кокошката 5% от акциите и за пореден път много я нарани и обиди и тук не става дума за пари, а
                  за отношението му към нея. Според мен тя толкова много се ядоса, че реши да се махне. Очаквам
                  след целувката да го попилее, тъй като погледа й не се разтапяше от любов. Когата Еда е много
                  ядосана и наранена си го връща тъпкано, той може и да не си спомня, но сега ще разбере къде е
                 ключа от бараката.Еда ще го побърка, защото знае как. Много добре го познава.

Серкан: вече  е лудо влюбен. Докато се перчеше като младо петле на Енгин, вече започна да му
                 споделя, да си признава, защото е разбрал за чувствата си. Целувката, ех тази целувка толкова се
                 зарадвах, но това беше само за първата минута и после изтрезнях. По скоро ми се струва, че  Сер-
                 кан няма да отмъщава, защото откакто няма памет загуби и акъла си.Той добре знае какво причини
                 на Еда с тъпите си решения и със Селин, той помни и колко глупости наговори. За мен по-скоро той
                 е несигурен и притеснен, защото не знае Еда как ще реагира на това. Доколкото познавам Еда тя ще
                 го отреже и той точно от това се страхува защото ще я загуби. Това, което споделям не е много при-
                 ятно, но ще видим.

По принцип ни пускат по пързалката с фраговете, но не мога да бъда сигурна в това, което ни  по-
                 казват. Всъщност аз съм на страната на Еда в случая, защото не може един мъж да издевателства
                 на главата на една жена и то само защото тя е влюбена в него.Много съжалявам, но и в най-голя-
                 мата мръсотия трябва да има граница и мярка.Не мога да се съглася и оправдая всичко сътворено
                 от него със загубата на памет.  Загубата си е загуба, но къде остана този умен и предвидлив Серкан,
                 стратега Серкан, човека с невероятната интуиция или Кокошката я изкълва. Кокошана го измани-
                 пулира добре, но....аз не мога да виня само нея, той й го позволи. За мен тук намирам 50 нюанса...
                                     Един хубав успешен ден от мен.Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 07:54 от Tanita53

# 491
Цитат
При тази раздяла, Серкан безумно обичаше Еда и душата му плачеше, че трябва да се разделят заради вината, която изпитваше заради смъртта на родителите ѝ. Нямаше никакъв гняв, ярост или лошо чувство към Еда! Всъщност, той изпитвал ли е нещо такова към Еда, че аз нямам спомен?

Защо сега да ѝ е гневен? Затова, че продължава да го обича и да се надява докато той и Селин я нараняват?

Момичета, припомнете ми кога Серкан е имал лошо отношение към Еда след като се влюби в нея?
Добро утро! Simple Smile
Мисля, че въпросът на Мира не е подвеждащ. Защото "лошо отношение" е в контекста на "нараняване", за което се говори на няколко страници и конкретно на: "гняв, ярост или лошо чувство".
А аз си спомням само една случка, при която Серкан се държа лошо с Еда - когато я заподозря в предателство по повод  документите, попаднали в Каан и я изгони. Тогава и майка му реагира. Иначе те си се репчат двамата непрекъснато. Blush
А погледът му в новия фраг преди целувката бих го определила като трескав - разбрал, че губи нещо ценно.

# 492
Колко много мнения и различни точки можем да прочетем само за погледа на Серкан преди целувката и колко различни възприятия имаме за нещата понякога. защитаваме един, после друг, винаги търсим доброто и любовта в нашия сериал. За това си обичам нашата тема, по всяко време на денонощието може да влезеш и да прочетеш нещо интересно, нещо, което да те накара да погледнеш на нещата от друг ъгъл, да се замислиш или дори да се усмихнеш 💙 Благодаря ви!

# 493
Добро утро, момичета!
Ако не сте закусили! 😘

След всички анализи на изражението на Серкан, май забравихме най-важното. Дошъл е, намерил я е, целува я, иска я, без нея е като болен! Най-накрая си е дал сметка, че онова, което го обърква и разрушава вътрешния му свят, всъщност е онова заради, което си заслужава да живее - Еда!😍😍😍

# 494
Привет момичета! Най-сетне и аз се престраших да пиша🙂  Скоро попаднах на сериалчето и ме грабна много. Искрени благодарности за момичетата, които ни предоставят преводите 😘 без Вас нямаше да е същото. Бързо оздравяване или поне подобряване на болните. Моля за извинение, че не цитирам имената.
И аз като вас съм с доста смесени чувства след фрага... Ако трябва да съм честна не мисля, че Серкан ще търси отмъщение от Еда. Макар да не си я спомня той усеща това непреодолимо привличане към нея. Надявам се, че няма да има неприятни изненади от сценаристите. От снощи обаче ми се върти друго в русата главица и не ми дава мира. Повечето сте на мнение, че не е въЗможно целувката да е с хепи енд, но ако наистина слуховете са верни и на 6ти приключва сезона(надявам се правилно да съм запомнила), то тази целувка е логична. Може Серкан да не си спомни Еда, но той отново се влюби в нея и май вече го осъзнава. Въпреки че са ми малко несвързани двата фрага, смятам че е време вече да се вземат младите😂
Много ми се иска кокшката да бъде оскубана перушинка по перушинка... Много интриги, много лъжи и всякакви простотии прави само и само да ги държи далеч един от друг, но уви пак няма да и се отвори парашута. С Дениз са перфектни един за друг. Да вземат да се вземат и да се приключва, че вече едвам я изтрайвам.
Ще ми се Джерен да осъзнае и да помогне на Еда. Никак не ми се понрави как промениха нейния образ от приятелката, която винаги беше до Еда до побъркана от ревност и с психичен проблем. Дано Ферит успее да и намести чакрите. Това с поканата за презентацията беше мега добра идея.
За Дениз изобщо не ми се коментира... иде ми да хвана машинката и да го обръсна нула номер...
май стана много дълго и малко разхвърляно, но толкова неща исках да пиш и като почнах греда...
Благодаря ви отново момичета за хубавата къщичка, макар и само като гост досега се чувствах страхотно. Пожелавам ви един прекрасен ден 😘

Общи условия

Активация на акаунт