Отговори
# 450
Коментираме изражението на Серкан, но вижте с какъв поглед и с какви думи го посреща Еда: "Ти какво правиш тук?". Тя е сериозна, бих казала ядосана и въобще не изглежда щастлива, че го вижда!

Как в това време лицето на Серкан да има щастливо изражение? Миг преди целувката той също е под напрежение и стрес - ще последва ли един от силните шамари на Еда? Не, че не си го е заслужил!

Отказвам да си развалям настроението от хубавия фраг с теории на конспирациите! Предпочитам да се усмихвам и да се надявам на хубав и забавен епизод!

Лека нощ и сладки сънища!

# 451
  • Пришълец
Leddel, на практика се получава точно така - до излъчването на епизода ние сме си режисирали поне още един, а може и два.  Това най-добре може да бъде определено в зависимост от скоростта с която изписваме темите, ако тази не ни побере всичките мисли до събота, значи 33 и 34 вече сме ги ”изгледали” мислено и през уикенда следва 35-ти Joy

# 452
Не знам защо но много ме развълнува фрага. Може би ми се иска вече да се натрият носовете на Селин и Денис и Серкан да покаже, че Еда е негова и само негова. Тя е силна, но до кога. Ама че лудост. Момичета хубаво че ви има.

# 453
Момичета на мен Серкан ми се струва тъжен и унил! Имам чувството, че знае че е изгубил Еда! Целувката според мен е последен и отчаян опит да си я върне! Може би тя си тръгва, заминава. Той обаче преди това явно е сгафил нещо и то много,щом кара Мело да я заведе в този ресторант. Еда не е въодушевена от целувката. Вижте как е със затворена уста и не отговаря, отваряйки устни

# 454
Мире, накара ме да се връщам и да сравнявам лице и носове.

Знаем снимките от къде са. За мен са едни и същи физиономиите. Обаче и друго забелязах. Серкан, когато е ядосан от нещо (в долните две снимки са разделите), ноздрите му са разширени, а и очите му не излъчват нещо топличко.

Ето ги по-близко...
Този поглед, позицията на главата и цялата стойка, не ми изглежда да си мисли за ревност.

# 455
Най после успях да изгледам фрага и да се прибера у дома. Станала съм по голям работохолик от Серкан Болат Rolling Eyes

Благодаря за преводите!

На мен Серкан ми изглежда напрегнат на тези снимки... В очакване на неочакваното... В Любов под наем, след така целувка Дефне се върна при Йомер след епизод два. та надявам се и тук да е така, освен ако Еда не се врътне и да каже битти, Селин вар...
И кога на Джерен и порасна бритона, магията на киното...

Емилия, честито бебе!

# 456
  • София
На мен повече ми прилича на това изражение, но една идея по-ядосано:

Това по повод на Мира коментара и сравнението на систъра. Съгласна съм със сис - точно погледа и ноздрите са същите. Не ми прилича на ревнуващ или обясняващ се в любов Серкан. Липсва искрата в очите му. Липсва топлото. 😕 Не ме разбирайте погрешно, просто лично аз не се настройвам за хепи енд, за да не се разочаровам. Но съм окей с всякакво развитие. Филм да става.

# 457
Налбантова, чаршафа, който търсеше го намерих, ей тука е 😀:
Гледах фрагмана няколко пъти, за да си подредя мислите в главата, но.. не знам дали мога. Не знам какво да мисля и как се чувствам след видяното.
Погледът на Серкан преди целувката е това, което ме обърква наистина. Изпълнен с болка, с гняв и съжалание. Мисля, че е ядосан, то е ясно. Целувката не нещо необмислено, нещо, което изненадва самия него. Или пък е нещо толкова желано, че чак го боли. Но зависи от това дали помни нещо, или не? Според мен, не. Джерен в яда си вероятно му е казала за играта на Еда и Дениз, а всички знаем Серкан колко мрази лъжата, щом чак не можа да повярва, че някога му е дошло на ума да направи и да поддържа фалшив годеж. Той знае, че Еда го обича, не случайно ще я предизвиква толкова много да си признае тя и също знае как ще я накара да се почувства една целувка - щастлива, окрилена, успокоена. Той може да използва това като отмъщение за лъжата, както каза БРО. Изглежда ми много вероятно, но и много, много подло за Серкан Болат. Не го виждам в такава светлина наистина. От друга страна си мисля, че в опите му може да е облекчение и притеснение че годежът на Еда е лъжа и че той има шанс с нея, че ще може да сподели зараждащите се (отново) чувства, защото съм почти сигурна, че не си спомня още и не знае тя как би реагирала на признанията. Твърде объркан изглежда, за да си спомня. Ако е така, обаче, значи е болка в очите. За всичко, което и е причинил под влиянието на Селин. Но много се страхувам, че Серкан ще се почувства манипулиран от Еда, когато разбере, че годежът е фалшив, но тая надежда, че може да почувства облекчение. Независимо какво е почувствал след като е разбрал,че всичко е лъжа, мисля, че вътре в себе си ще се зарадва, че тя не се е отказала от него и от любовта им и се е борила за тях по неин си начин.  Мисля, че в началото няма, но малко като го обмисли, Серкан ще оцени ползите на фалшивия годеж на Еда -  той подтикна Серкан да се запита каква е била тази голяма любов, да изпита ревност, която не може да си обясни, да не може да избие от главата си жена, която не може да има. Всичко остава една голяяма загадка до събота и ще има още много да го нищим. За мен едно е сигурно: тази целувка ни я показват, за да успокоят феновете преди да пуснат голямата бомба - причината довела до целувката и реакцията на Еда. Двете неща, които остават скрити за нас.
За Джерен се надявам да се е осъзнала, ще не трябва да се сърди на Еда, защото тя няма никаква вина. Надявам се Дениз, понеже виждаме, че директно й признава какво чувства към феичката ни, да й налее малко мозък в главата и да се осъзнае вече. Да реши да помогне на Еда и да я отърве от тази игра, която и без това само измъчва всички. Но, както всяко нещо, и този проблем си има две страни - Джерен да побеснее още повече, да се сети за отношението на Серкан спрямо лъжите, да му разкаже всичко, да вземе пример от Селин и да изкриви нещата така, че да не са в полза на Еда. И пак стигам до целувката-отмъщение, за която изобщо няма да се радвам. Ако Джерен постъпи така, според мен ще е най - добре да й зачеркнат образа, да я хоспитализират някъде да се лекува и да си пие хапчетата и Ферит да й ходи само на посещения от време на време, че пак ще й е много. Силно се надявам да влезе в правия път и да я върнат към предишното й Аз, много я харесвах.
Малко за Дениз имам да казвам и приключвам, че не се чувствам добре, май се разболявам. Наистина не разбирам какво цели да постигне като наранява Еда? Той много ясно вижда, че тя е влюбена в Серкан и е готова да пожертва и себе си, за да си го върне обратно. Къде е бил през тези 3 години, щом е толкова влюбен в нея? Сега идва и чувствата му са толкова силни и той е толкова влюбен, че е готов да я нарани, за да е с нея. Това не е любов, то е обсесия. И е същата обсесия като тази на Селин, защото това са хора, които не знаят какво значи любов, а знаят само какво значи притежание. Да имаш някого в ръцете си и да моделираш поведението му както ти харесва на теб. Дениз крещи така на Джерен, защото тя му пречи, тя постоянно се навърта около него, търси близостта му и го отдалечава от Еда, а това го дразни. Крещи й така, защото иска да я махне и да изчисти пътя си към Еда - да я остави сама (без Серкан, без Джерен, без Мело) и тя да е само негова. Това прави и Селин, между другото. За Дениз имам и още едно предположение и то е, че той стои зад провалената презентация, заедно със Селин и това е техен план, което пък е още по - жалко. Когато се сгодиха, Дениз даде съгласие и одобрение да помогне на Еда по всякакъв начин, но самата Еда не е наясно и не е одобрила нищо от това, което Дениз направи до сега. В опитите си да я отдалечи от Серкан максимално, Дениз е готов да провали кариерата и репутацията й.
Няма повече да се чудя какво става, но фрагмана ми остави едно такова.. тъжно настроение. Серкан изглежда тъжен и объркан и то точно преди такава красива целувка. Надявам се това, което последва след нея да е любов, романтика и красота, а не някоя неприятна изненада. Знам, че пак стана дълго, сигурно това не е само един чаршаф, а няколко комплекта спално бельо на Налбантова Smiley , но съм много объркана и аз и много развълнувана. Определено сценаристите знаят как да ни държат под напрежение. Не искам повече фрагмани, защото съвсем ще се оплета. Нямам търпение за събота! Blue Heart

# 458
На мен повече ми прилича на това изражение, но една идея по-ядосано:

Да, това е когато я заряза! Знае, че всичко е свършило, изгубил я е! Остава му само голямата любов и безкрайната тъга по Еда! Поне аз това чета в погледа му! 😜
Магийке е как на някой му е дошло на ума да направи и поддържа фалшив годеж? Ми на него самия! С Еда за да си върне Селин! Оооо, вярно той и това не помни! Колко удобно! Да се фрасна и аз с нещо и да забравя, животът ми ще стане доста по-лесен! 😁😁😁

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 23:31 от lady laura

# 459
Мили момичета,как искам утре да е събота...За да видим какво означава този поглед,не за друго..
Лека нощ от мен и утре пак ще разнищваме..
Ей ви малко целувки на Керем с онази Ханде, не с нашата..
Скрит текст:

# 460
Дали Серкан ще сметне Еда за манипулаторка или за жена, която го обича, зависи от това, което Джерен ще разкаже.

Вечерята е организирана от Айдан, в ресторанта, където Айфер готви, а Мелек трябва да доведе Еда. Въпроса е дали Серкан не се приготвя за същата вечеря?

Нали Айдан и Айфер искаха празнична вечеря за сдобряването на Еда и Серкан?
 Струва ми се до Мелек виждам рокля в стил Айдан.
Вероятно е план за сдобряването им? Дали е идея на Серкан?

На мен ми се струва нелогично да я целува за сбогом. Досега целувките са били все като начало за връзката им. Heart Затова стискам палци да е за сдобряване.
Старият Серкан не би се унижл публично и не би целувал Еда, докато се води сгоден за Селин, освен, ако не смята да развали годежа със Селин Animal Snake

# 461

- Еда, първия път в който ми възразиш, ще те целуна.
- Не може да ме целунеш, Серкан Болат.

# 462
Лаура, той нали не помни и не можеше да повярва, че някой може да направи фалшив годеж и това изобщо не е в негов стил. Grinning Иначе много удобно си забравя той избирателно, на Селин 5% си ги спомня, а всичко за и около Еда - не. Може да е намерил договора за акциите на Селин, ама как не намери договора за фалшивия годеж с Еда, не знам. Grinning

# 463
  • Кърджали
Все повече си мсиля че Джефен е разказала по-рано на Серкан всичко (преди да си докара онази малоумна припеска), Серкан може да се е направил че не ѝ вярва или не я взима насериозно. Но май горе долу от тогсва Серкан почна да се интересува повече от Еда, от миналото им.
Само още не ми става ясно зашо свърши междувременно и няколко глупости.
Надявам се накрая да ми се изясни картинката и да не ми се иска много много да набия Серкан Болат. И най вече минсе иска на 6ти март да ги видя заедно, а Селин да замине. Нека се смилят, на 5ти март имам рожден ден, заслужавам такъв един хубав подарък.

# 464
Алекс не мисля, че от преди. Джерен е със същите дрехи, когато Дениз и казва, че обича Еда! Тя си тръгва разстроена и отива при Серкан за да му разкаже. Така се надява всичко да излезе наяве - Еда и Серкан да се съберат, а тя да утешава Дениз и да го накара да се влюби в нея! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт