Отговори
# 435
  • Кърджали
Вярноь не ми беше направило впечатление, че Джерен е със старата прическа... Което предвид факта, че Серкан Болат в нормално състояние е стратег и не може му хванеш спатиите ме води към мисълта... Абе тоя досега да не е играл и той игра? Да знае, че годежа на Еда е толкова реален колкото и аз съм принцеса... Да е наблюдавал Селин, Еда, всички... И сега, когато си е изяснила там каквото си е изяснил да вземе да сложи край на всякакви игри. На Еда да каже "знам за годежа ти" на Селин да каже "такова, аз пак обипам Еда" и да гледаме пак "Еда искам теб"

# 436
  • София
Гости, аз съм съгласна с теб. Но това дали Серкан заслужава прошка и Еда да му прости е съвсем друга тема. Въобще не оспорвам факта, че се държа като задник не един и два пъти. Но споделям и една друга гледна точка, която ме накара да се замисля относно мотивите на Серкан за това поведение. Няма как да очакваме от Серкан да се върне и даде шанс на Еда, особено след манипулациите на Селин. Спомнете си стария Серкан, този преди Еда. Той не вярваше на никого. Но вярваше на Селин. Спомнете си в началото как говореше за нея, за приятелката от детството, която го познава най-добре и е логичната жена за него. Помня колко му се дразнехме тогава. Колкото се дразнехме и на Айдан, че въртеше същата плоча. Серкан не помни, че изтри Селин от списъка с приятелите и доверените му хора. Та... старият Серкан може и да се опита да опознае Еда, имайки едно наум, но с намесата на Селин това е абсурд да стане. Така че не го оправдавам, но го разбирам, след като прочетох това мнение и се замислих над него. Утре ще намеря време, ще го преведа и споделя тук. Simple Smile

# 437
Колко нелогични неща досега се случиха вие за прическата на Джерен търсите логика Stuck Out Tongue Winking Eye това беше перука така или иначе , просто я е свалила Joy
Сигурно на Мелиса й е неудобна Joy

# 438
Алекс, тук пак нишката се губи. Защо ще играе игра и ще се прави на ощипана мома?
В момента на заминаването си, с Еда бяха в хубави отношения, не хубави, идеални дори. Фирмата беше ок, Енгиновците и остабали бяха ок. Селин я нямаше, една баба се пречкаше, но се справяха с нея. Ако нещата бяха различни, ако Серкан е бил влюбен, но не е сигурен дали Еда е, то да прави магарии, но.. 🤔
Единственото логично нещо, което ми ср вижда, е Серкан да е нямал памет, но да си я е върнал преди появата си в АртЛайф. Сега да прави номера на Селин. Ама коя е Селин, че да заслужава да наранява сърцето си (Еда), заради нея.

# 439
Блу, същите неща ми се набиха на очи:
- Джерен си е възвърнала предишната прическа
- какво значи въпроса на Енгин, който е повече от объркващ в случая - ”още не си я забравил?!” Е, как аджеба да я е забравил като не я е запомнил Whistling

Целувката не ми се иска да е в представите на някого, ама им стана навик - тоя похват вече го използват 3-4 пъти май...  Допускам, че може и да си права Виолета.
Но, сън или реалност, както Еми казва Керем сериозно си я захапа Joy
Ааа,целувките на Керем..винаги съм ги "забелязвала"..във всичките му филми..Е, жалко, че е почти на възрастта на сина ми,за да си помечтая и аз за тях..Но вие, девойки,мечтайте- отваряйте, затваряйте врати на тераса, на балкон,на вход..

# 440
  • Кърджали
 Налбантова, сноши ли, днес ли беше казах - за първи път Серкан ми е труден за разгадаване. По принцип нали все казвах, че сме с много подобни характери и лесно го разгадавах, (защото и аз в такава ситуация в която е бил той и аз бих постъпила като него, например при битти-то) но този път ми е пълна мъгла това човече..

# 441
  • Плевен / София
Алекс, тук пак нишката се губи. Защо ще играе игра и ще се прави на ощипана мома?
В момента на заминаването си, с Еда бяха в хубави отношения, не хубави, идеални дори. Фирмата беше ок, Енгиновците и остабали бяха ок. Селин я нямаше, една баба се пречкаше, но се справяха с нея. Ако нещата бяха различни, ако Серкан е бил влюбен, но не е сигурен дали Еда е, то да прави магарии, но.. 🤔
Единственото логично нещо, което ми ср вижда, е Серкан да е нямал памет, но да си я е върнал преди появата си в АртЛайф. Сега да прави номера на Селин. Ама коя е Селин, че да заслужава да наранява сърцето си (Еда), заради нея.
Ето...тук е ключа от бараката....Селин, която многократно нараняваше Еда в миналото Серкан я оставя отново да си разиграва коня и да издевателства над Еда....

# 442
  • Пришълец
Мики, ама и ти си голям образ Joy Свалила е перуката и толкова, на по-нелогични неща сме се нагледали Joy

Виолета, отсрамва се подобаващо момчето, признавам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 443
Страхотни сте момичета ! Страшно сте наблюдателни. Наистина Джерен е със старата прическа. Дали тя е говорила със Серкан по- рано (преди да се боядиса )и той знае за играта между Денис и Еда.Може би Серкан  наблюдава Еда през цялото време и я изпитва. Ако си играе с нея ще му се ядосам много.
Заслужава Еда да избяга не само от него но и от всички.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 22:47 от FBID1679618279013166

# 444
Алекс, я отвори твоите книги за сивите вещества и виж какво пише. Ще го разгадаеш, но в събота 🙃
Гости, от една страна е оправдан. Познаваш един човек от детските си години. Знаеш му хубавите и лошите черти. Появява се някаква дива цветарка, която те прави на луда калинка, но, незняйно защо, на теб това ти харесва. В един момент обвинява приятелката ти, че не е това, което ти познаваш, че е лош човек и т.н. и ти няма какво да направиш, освен да защитиш приятелката си. Тя не е такава, ти не си виждал такива неща от нея и е логипно да не повярваш на момичето с цветята. После се влюби, отвориха му се очите и всички парчета си заеха правилното място.
Сега е същото. Ние минахме по този път, Еда мина, Селин мина, само за Серкан е нов. Ще позволява още малко, после ще й удари един вербален шамар с думите "Никога не съм те обичал, обичам Еда"...
Ключа от бараката още не сме го видели. От вчера си мисля - май има нещо много важно в тази серия, което ще ни отвори очите за процентите, за посещението на Джерен и най-вече - за целувката.
Ама събота е далеко. Да се помолим ли за още 3 фрага или 6 - по един за обяд и един за вечеря 😆

# 445
  • Плевен / София
Алекс, я отвори твоите книги за сивите вещества и виж какво пише. Ще го разгадаеш, но в събота 🙃
Гости, от една страна е оправдан. Познаваш един човек от детските си години. Знаеш му хубавите и лошите черти. Появява се някаква дива цветарка, която те прави на луда калинка, но, незняйно защо, на теб това ти харесва. В един момент обвинява приятелката ти, че не е това, което ти познаваш, че е лош човек и т.н. и ти няма какво да направиш, освен да защитиш приятелката си. Тя не е такава, ти не си виждал такива неща от нея и е логипно да не повярваш на момичето с цветята. После се влюби, отвориха му се очите и всички парчета си заеха правилното място.
Сега е същото. Ние минахме по този път, Еда мина, Селин мина, само за Серкан е нов. Ще позволява още малко, после ще й удари един вербален шамар с думите "Никога не съм те обичал, обичам Еда"...
Ключа от бараката още не сме го видели. От вчера си мисля - май има нещо много важно в тази серия, което ще ни отвори очите за процентите, за посещението на Джерен и най-вече - за целувката.
Ама събота е далеко. Да се помолим ли за още 3 фрага или 6 - по един за обяд и един за вечеря 😆
Нямам вече нерви да го чакам Серкан.....Скоро ще ме търсите в Карлуково, че е по близко до Плевен, отколкото на 4 километър ....

# 446
Ето лицето на Серкан при разговора за ревността с Еда преди погрома в библиотеката и спалнята:

Според мен е възбуден и притеснен да не бъде отхвърлен от гордото момиче, което преди това му казва "Сбогом" и отпрашва с 200 км/час.

Не ви ли изглежда изражението същото?

Ето го и от фрага:

# 447
Да се помолим ли за още 3 фрага или 6 - по един за обяд и един за вечеря 😆

Налбантова,
Първата ти идея да дадат серията в четвъртък ми се вижда по-икономична, все пак спестява няколко фрага от горната ти схема. Joy

# 448
В фрага Серкан ми изглежда по- тъжен. Дано не нарани Еда

# 449
  • София
Ако Джерен каже на Серкан за играта на Еда и Дениз,сигурно ще е от полза за тях.Серкан казва че Еда никога няма да е в бъдещето му,а Еда че вече е с Дениз,но знаейки за тази игра Серкан ще разбере ,че още държат на него.Може би е повторение на целувката от 11 еп.,той се стяга за среща с Селин,но тогава когато разбира за играта ,разбира и че тази вечер Еда си взима довиждане с приятели те си ,защото не издържа  вече и заминава.Пътя се променя и вместо Селин е Еда, ,,
---Ти заминаваш без да ми кажеш?
---Защо , интересува ли те,мен ме няма в миналото ти ,няма да ме има и в бъдещето.Бъдете щастливи.
---Аз наистона не помня ,не те спирам ,но ти заминавайки ,винаги си спомняй нашето сбогом.
И  следва целувката ,която за мен погледа е сякъш иска да и вкара неговите мисли в нейната глава.
Ако знаеха ,че с тези фрагове,ние феновете си режисираме и гледаме поне по още 1 епизод ,а понякога и 2 зависи от фраг,такса щяха да ни искат.
    Вили ,колкото до целувките ,на младите са огън и страст,а на по ,,големите,, жажда,емоциите обаче и едните и другите изживяват.

Общи условия

Активация на акаунт