Отговори
# 420
Ех, страхотен фраг! Благодаря на Алекс и Али, страхотни сте.
Дали Еда ще го зашлеви след целувката.  Серкан е все по-смел. Нека не се отказва.
Иска ми се да идва по-бързо събота.

# 421
  • Пришълец
Още драма се задава и според мен, но иначе фрага е вълнуващ. Али, Алекс, без вас нямаше да е същото. Nature StarNature Star

Какви са тези страстни целувки, които си раздават, нещо подценяват бдителността на СЕМ-а

Open Mouth Sweat Smile

# 422
И на мен погледът му ми е странен. Точно там се крие разковничето. Чудя се дали не е решил да си даде шанс с Еда, да я опознае, да е развалил годежа със Селин, да си даде време да си спомни и т.н. Но точно преди да отиде на вечерята, Джерен да му разказва за уговорката между Еда и Дениз. Знаем колко много мрази Серкан да греши и да го лъжат. Ще се почувства нелепо, ще се ядоса на Еда, че играе игрички и ще си каже “Селин беше права, Еда е манипулаторка”. След това отива, целува Еда и това е неговото отмъщение. Накрая й казва нещо от сорта на: “Запомни хубаво тази целувка, защото се женя за Селин и отсега нататък ще целувам само нея.” Не знам. Имам чувството, че нещо такова са ни подготвили сценаристите в края на епизода. Ще завърши драматично. Преди време ви споделих моята теория, че Еда трябва да бъде много наранена от Серкан, за да се откаже от него и да замине. Тогава той ще си върне паметта и ще осъзнае какви глупости е сътворил. Но късно е, либе...

Редактирам се, за да добавя още нещо - на мен този поглед ми прилича повече на този от сцената с “бити”, отколкото на този в сцената с “лудо влюбен съм в теб”. 💔

Макар и да ни усмихна фрага, аз съм съгласна с БРО. Уви, нещата не са ми ок. Дано сценаристите ме опровергаят. Опитвам се да подредя моментите по облеклата, но зная колко объркващо е това. Остава ни да чакаме.

# 423
И какво накрая да отиде специално да я целуне, за да я нарани.  Hocho
Трябва да се чувства поласкан, че такова жена още го обича след всичките му грубости и обиди.
И за мен погледът му е като на онова "бити". От сега се наежвам на Серкан за събота.

Като сглобя кадрите, Серкан се гласи да излиза някъде. Слага вратовръзката, после идва Джерен и със същите дрехи целува Еда. Криминалистките в групата ще задълбаят последователността.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 22:01 от midnight__sun

# 424
Бърборанка , и аз се сетих за този сценарии , не ми харесва , но ако искат още серии ще е това. Наистина този поглед е .... Еда отново ще страда Disappointed Relieved дано не познаем, де

Косата, косатаааа Joy все повече прилича на Уди кълвача Joy

# 425
Nalbantova, Sparkling Heart по-скоро "Мразя те, Серкан Болат!", последвано от шамар, както в асансьора, когато ѝ лекуваше клаустрофобията и отново целувка - този път Еда целува Серкан!

Викаш да е следното:
- Серкан я целува, а тя - Бам, един шамар. - "Серкан, ти си сгоден за Селин, аз съм сгодена за Дениз, не може така да влизаш в офиса и да целуваш хората! Забрави ли? ASK YASAK"
 - "Еда, аз, такова, исках да... "
- "Какво искаше? Нищо не искай от мен! Утре ще влезеш и ще целуваш така Лейля ли? Или Ердем? Знаеш ли какво - мразя те, Серкан Болат! Ама чакай, ти лозови сарми ли си ял? Или лахмаджун? Дали да не те целуна аз сега, че огладнях?"

Бро, вярна си и ти. Да я целува и да я пита "Дениз така ли те целува, така ли те кара да се чувстваш?" Разни такива, за да я обиди и да я остави като куче после.

Тя го гледа в очите, изобщо не поглежда към устните и това ме кара да мисля, че не подозира за нея. Като двете им първи целувки - в еп. 1, когато тя го придърпа до морето и еп. 11, когато той я придърпа, отново до морето 😏

# 426
И на мен погледът му ми е странен. Точно там се крие разковничето. Чудя се дали не е решил да си даде шанс с Еда, да я опознае, да е развалил годежа със Селин, да си даде време да си спомни и т.н. Но точно преди да отиде на вечерята, Джерен да му разказва за уговорката между Еда и Дениз. Знаем колко много мрази Серкан да греши и да го лъжат. Ще се почувства нелепо, ще се ядоса на Еда, че играе игрички и ще си каже “Селин беше права, Еда е манипулаторка”. След това отива, целува Еда и това е неговото отмъщение. Накрая й казва нещо от сорта на: “Запомни хубаво тази целувка, защото се женя за Селин и отсега нататък ще целувам само нея.” Не знам. Имам чувството, че нещо такова са ни подготвили сценаристите в края на епизода. Ще завърши драматично. Преди време ви споделих моята теория, че Еда трябва да бъде много наранена от Серкан, за да се откаже от него и да замине. Тогава той ще си върне паметта и ще осъзнае какви глупости е сътворил. Но късно е, либе...

Редактирам се, за да добавя още нещо - на мен този поглед ми прилича повече на този от сцената с “бити”, отколкото на този в сцената с “лудо влюбен съм в теб”. 💔

Бърборанке, Sparkling Heart ако Серкан е разбрал с помощта на въпросите на Енгин, че отново се е влюбил в Еда, ще иска да си я върне обратно, да я завоюва отново! Да я отмъкне от Дениз!

Информацията от Джерен ще облекчи задачата му. Само че, той вече става свидетел на гордия и пълен с чувство за собствено достойнство характер на Еда! И започва да се страхува, че битката за нея никак няма да е лесна!

Дали Еда ще бъде в състояние да забрави толкова бързо всички душевни рани? Серкан разделил ли се е със Селин към момента на целувката? Еда все още ли е с Дениз? Ами, ако Джерен не му е казала истината? Има всички основания да се притеснява и страхува от реакцията на Еда Серкан. Освен това, Керем си призна, че Ханде знае как добре да шамаросва. Joy

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 22:05 от Mira07

# 427
Flowers Hibiscus Здравейте, прекрасни момичета, Flowers Hibiscus
Аз идвам с питане относно фрага. Според вас кога се случват тези събития - имам предвид конкретно Джерен и появата й при Серкан. Прическата на Джерен е старата, без боята и без бретона. Дали това се е случило преди кризата й или нямам идея какви магии прави иначе. Дали това се случва преди вечерята на яхтата? Но тогава Серкан беше с други дрехи.
Селин с черния тоалет според мен е след като Серкан й даде акциите, и преди или след скарването с Еда. Освен това въпросът на Енгин - Още не си я забравил? Какво по дяволите значи това? Той не я помни. Влюбва се, но какво означава още не си я забравил. Това цялото някаква игра на Серкан ли е? Вече нищо не разбирам.
Аз също нямам хубаво усещане за епизода. Не знам защо тази целувка ми включва сигналните аларми. Направо ми съсипаха психиката тези сценаристи Scream За да дадат целувка във фрага, не знам какво ни чака в събота. Дано греша, разбира се. Бро, не ми харесва теорията ти. Ама никак. 
Алекс и Али, благодаря. На Диди и Танита - всичко ще се оправи, момичета. Прегръщам ви. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 428
  • София
Знаете колко много бях набрала на Серкан и още съм де... но снощи прочетох едно много хубаво мнение относно държанието му, откакто си загуби паметта. На една американска блогърка е. Когато имам време, ще го преведа и споделя, че е бая дълго. В общи линии тя казва, че е нормално всички да виним Серкан за поведението му и определено в някои ситуации не е прав и постъпи лошо спрямо Еда, но монетата има две страни. И за себе си е прав. Ако мисли егоистично, с цел да съхрани себе си и се грижи за своето добруване, то държанието му е напълно оправдано за него самия. Да, ние знаем цялата картинка, но той не. Съвсем нормално е да не мисли как Еда се чувства, а как Серкан се чувства. Той не я помни. Знае само това, което са му разказали. Но не помни чувствата си към нея, какво са преживяли заедно и т.н. Ще намеря време и ще ви го споделя, защото е много хубаво мнение. Доста ме накара да се замисля... Ако изляза права в събота, имам обяснение и за такова поведение. Но да изчакаме, да видим и пак ще коментираме. Wink

# 429
Уау фраг! За момент си помислих, че това са Ханде и Керем.... Керем добре я захапа Grinning Много са сладки. Обожавам ги.

П.с Благодаря за пожеланията момичета! Heart EyesHeart

# 430
Flowers Hibiscus Здравейте, прекрасни момичета, Flowers Hibiscus
Аз идвам с питане относно фрага. Според вас кога се случват тези събития - имам предвид конкретно Джерен и появата й при Серкан. Прическата на Джерен е старата, без боята и без бретона. Дали това се е случило преди кризата й или нямам идея какви магии прави иначе. Дали това се случва преди вечерята на яхтата? Но тогава Серкан беше с други дрехи.
Селин с черния тоалет според мен е след като Серкан й даде акциите, и преди или след скарването с Еда. Освен това въпросът на Енгин - Още не си я забравил? Какво по дяволите значи това? Той не я помни. Влюбва се, но какво означава още не си я забравил. Това цялото някаква игра на Серкан ли е? Вече нищо не разбирам.
Аз също нямам хубаво усещане за епизода. Не знам защо тази целувка ми включва сигналните аларми. Направо ми съсипаха психиката тези сценаристи Scream За да дадат целувка във фрага, не знам какво ни чака в събота. Дано греша, разбира се. Бро, не ми харесва теорията ти. Ама никак.  
Алекс и Али, благодаря. На Диди и Танита - всичко ще се оправи, момичета. Прегръщам ви. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
!!!
Тези сценаристи ни направиха луди!
Направо клиника отворихме!
Аз така се зарадвах на фрага, а сега се уплаших от поставените въпроси! И най-вече от липсата на ...бретон на Джерен!
Обаче ако е игра на Серкан - каква е целта му?!
Направо съм вече в оркестъра долу!

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 22:10 от mari08

# 431
Офф, с тези разсъждения ме накарахте да се замисля. Едва ли Серкан си е спомнил всичко и затова  погледът му да е на угрижен, виновен,ядосан човек.А да се ядоса за това, че е "играла" с Дениз не е оправдано поне от наша гледна точка.
Но определено няма да е на хубаво,особено ако е финална сцена.А да е сън?Или мечта?

А Селин  в дома на Серкан ли е?

# 432
  • Плевен / София
Знаете колко много бях набрала на Серкан и още съм де... но снощи прочетох едно много хубаво мнение относно държанието му, откакто си загуби паметта. На една американска блогърка е. Когато имам време, ще го преведа и споделя, че е бая дълго. В общи линии тя казва, че е нормално всички да виним Серкан за поведението му и определено в някои ситуации не е прав и постъпи лошо спрямо Еда, но монетата има две страни. И за себе си е прав. Ако мисли егоистично, с цел да съхрани себе си и се грижи за своето добруване, то държанието му е напълно оправдано за него самия. Да, ние знаем цялата картинка, но той не. Съвсем нормално е да не мисли как Еда се чувства, а как Серкан се чувства. Той не я помни. Знае само това, което са му разказали. Но не помни чувствата си към нея, какво са преживяли заедно и т.н. Ще намеря време и ще ви го споделя, защото е много хубаво мнение. Доста ме накара да се замисля... Ако изляза права в събота, имам обяснение и за такова поведение. Но да изчакаме, да видим и пак ще коментираме. Wink
С риск да стана досадна БРО...всичко това щеше да е много добре, ако беше дошъл и си беше дал време да разбере нещо за тази година, която липсва от живота му.....но той се довери на пернатото и игнорира всички други...Вървеше и мачкаше Еда...И сега ще забие последният пирон в ковчега ли?
Извинявайте, но за мен това не е добре...колкото и да съжалява после Серкан, аз ако съм Еда....вече ще ми е все едно....Трябва да вземем от миналото огъня, а не пепелта. Жан Жорес. Серкан даже и това не направи....

# 433
На неговия апартамент прилича. Тя и без това отдавна мечтае да се нанесе там. Нали затова се наводни. И на Еда дрехите изхвърли без време, даже Серкан още не знаеше къде му е жилището.

# 434
  • Пришълец
Блу, същите неща ми се набиха на очи:
- Джерен си е възвърнала предишната прическа
- какво значи въпроса на Енгин, който е повече от объркващ в случая - ”още не си я забравил?!” Е, как аджеба да я е забравил като не я е запомнил Whistling

Целувката не ми се иска да е в представите на някого, ама им стана навик - тоя похват вече го използват 3-4 пъти май...  Допускам, че може и да си права Виолета.
Но, сън или реалност, както Еми казва Керем сериозно си я захапа Joy

Общи условия

Активация на акаунт