Отговори
# 405
  • Плевен / София
Това феновете са опасна работа❤🔥
но още им е рано на Еда и Серкан

# 406
Умирам от любопитство! Каква ще е реакцията на Еда след целувката?
🥳🥳🥳

Рано е, вярно е, просто това ми беше първо на акъла 😆
Най-много да го шамароса, НО след като се осъзнае след шока, че.... устата на Серкан Болат захапа нейнатааа 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

# 407
  • София

От кога го чакаме този момент. Еда няма какво да му мисли. Да не се дърпа, а да използва момента. Та нали точно за това се бореше.  След такава целувка ще е грехота да няма продължение. Той сам отива при нея. Тя го попита, какво правиш тук и той й отговори какво прави там...

# 408
Много хубав фрагмент. Почти забравих за глупостта, която Серкан прави давайки 5% на Селин. Но ще съжалява за това.

Сигурно целувката е в края на епизода и може да не видим реакцията на Еда.
Но бих се радвала в ресторанта хората да са извадили телефоните и да постват в социалните мрежи целувката Camera
Социална сензация - като новината за годежа им от плажа и първата им целувка - супер ще е, дано са се сетили. Селин ще позеленее от яд.

Изглежда, че Серкан се приготвя за някъде и бърза, сякаш няма време за Джерен, но тя е настоятелна и май променя плана на Серкан за вечерта.
А и от реакцията на Еда излиза, че не е очаквала той да се появи в ресторанта, сигурно "пилето" го чака в друг ресторант, ама ще си остане да го чака.

# 409

Дали няма тя да е финалът и ние да си останем с чакането до 6 март ? Grin

midnight__sun, Sparkling Heart чувствам се като midday moon след този фраг! Страхувам се, че си права и до 6-ти март ще си скубем косите - ще прости ли Еда бързо всичко сътворено от Серкан или и тя ще го попече на бавен огън?

Nalbantova, Sparkling Heart по-скоро "Мразя те, Серкан Болат!", последвано от шамар, както в асансьора, когато ѝ лекуваше клаустрофобията и отново целувка - този път Еда целува Серкан!

# 410

Дали няма тя да е финалът и ние да си останем с чакането до 6 март ? Grin

Еееее, най-сетне фраг, който да не ме напрегне с нито една реплика или действие! Напротив! Sparkling Heart...Изключвам рали-карането...

# 411
  • София
След този фраг съм чок шашърдъ. Много ме обърка, честно казано. Но това е хубаво. С нетърпение чакам събота. Ще се гледа с огромен интерес и вълнение предстоящият епизод!!! 🥰🤘🏼❤

# 412
Сценаристите продължават да си правят гавра и да развалят
персонажи вдигам ръце вече и се чудя какво гледаме

# 413
Али,АлексHeartБлагодаря, момичета!
Имам усещането, че тази целувка ще е подвеждаща. Дано греша! Дали Серкан няма да провокира Еда,така. Има нещо в погледа му преди целувката....тъжен ли е или виновно гледащ?

# 414
Имам усещането, че тази целувка ще е подвеждаща. Дано греша! Дали Серкан няма да провокира Еда,така. Има нещо в погледа му преди целувката....тъжен ли е или виновно гледащ?

Adelina14, Sparkling Heart ето погледа на Серкан преди целувката:

# 415
  • Плевен / София

Дали си е спомнил и  изпитва вина...Може ли?

# 416

Дали си е спомнил и  изпитва вина...Може ли?

Гости, Sparkling Heart още не си е спомнил, според мен, но изпитва вина и страх да не бъде отхвърлен заради болката, която ѝ причини. Влюби се отново със сигурност!

# 417
  • София
И на мен погледът му ми е странен. Точно там се крие разковничето. Чудя се дали не е решил да си даде шанс с Еда, да я опознае, да е развалил годежа със Селин, да си даде време да си спомни и т.н. Но точно преди да отиде на вечерята, Джерен да му разказва за уговорката между Еда и Дениз. Знаем колко много мрази Серкан да греши и да го лъжат. Ще се почувства нелепо, ще се ядоса на Еда, че играе игрички и ще си каже “Селин беше права, Еда е манипулаторка”. След това отива, целува Еда и това е неговото отмъщение. Накрая й казва нещо от сорта на: “Запомни хубаво тази целувка, защото се женя за Селин и отсега нататък ще целувам само нея.” Не знам. Имам чувството, че нещо такова са ни подготвили сценаристите в края на епизода. Ще завърши драматично. Преди време ви споделих моята теория, че Еда трябва да бъде много наранена от Серкан, за да се откаже от него и да замине. Тогава той ще си върне паметта и ще осъзнае какви глупости е сътворил. Но късно е, либе...

Редактирам се, за да добавя още нещо - на мен този поглед ми прилича повече на този от сцената с “бити”, отколкото на този в сцената с “лудо влюбен съм в теб”. 💔

# 418
Подкрепям теорията на Бърборанка
Няма да имаме щастлива целувка, убедена съм!

# 419
  • Плевен / София
И на мен погледът му ми е странен. Точно там се крие разковничето. Чудя се дали не е решил да си даде шанс с Еда, да я опознае, да е развалил годежа със Селин, да си даде време да си спомни и т.н. Но точно преди да отиде на вечерята, Джерен да му разказва за уговорката между Еда и Дениз. Знаем колко много мрази Серкан да греши и да го лъжат. Ще се почувства нелепо, ще се ядоса на Еда, че играе игрички и ще си каже “Селин беше права, Еда е манипулаторка”. След това отива, целува Еда и това е неговото отмъщение. Накрая й казва нещо от сорта на: “Запомни хубаво тази целувка, защото се женя за Селин и отсега нататък ще целувам само нея.” Не знам. Имам чувството, че нещо такова са ни подготвили сценаристите в края на епизода. Ще завърши драматично. Преди време ви споделих моята теория, че Еда трябва да бъде много наранена от Серкан, за да се откаже от него и да замине. Тогава той ще си върне паметта и ще осъзнае какви глупости е сътворил. Но късно е, либе...

Редактирам се, за да добавя още нещо - на мен този поглед ми прилича повече на този от сцената с “бити”, отколкото на този в сцената с “лудо влюбен съм в теб”. 💔
И тогава може ли да му кажа да поема към изгрева на слънцето и да не се връща.....Хайде стига....какво обича и не обича Серкан...Да се постави за малко в позицията на Еда....Тя го оставя час преди сватбата с обещанието за вечна любов и ще се върне...Връща се но под ръка с друг...Той нямаше ли "да играе", за да спечели....Селин какво прави, ако не същото....

Общи условия

Активация на акаунт