Отговори
# 510
  • Пришълец
Деси, така и не си намерих логично обяснение. Спореха с Еда в офиса, тя не му вярваше, че е сериозен в намеренията си да я последва в Италия... Счепкаха се набързо, той тръгна нанякъде, Еда остана озадачена и разбра от Лейля къде е отишъл. Навярно Серкан е планирал от по-рано романтична вечер, но Еда му вдигна кръвното и тръгна преждевременно... Като и тя пристигна я гледаше с едно задоволство, че го е последвала, измежду воалите едва се долавя, че Еда прошепва нещичко, Серкан ѝ мята един нежен поглед, пълен с копнеж. Ама ние тук не повярвахме на очите си първия път и се чудехме на сутринта да отваряме ли блага ракия, за по-късно ли да я пазим Joy

# 511
Тъкмо и аз идвах това да пиша. От мерак си пуснах и сцената, нищо че съм на работа 😆
Ама те взаимно се дразнеха. Серкан на Ефе, а Еда ги чу преди това като разговаряха със Селин, че му е важна и някакви такива тъпотии. И двамата се бяха напрегнали, заради трети лица.. Ако ще се сдобряват всеки път така, то нека се дразнят бе, нека 😆

Марги , да бе, моето вече е ясно 😆 Еда, Пердета... Еда + Пердета... Всичко давам, за да го видя пак 😆

# 512
Леле какви теории сте развили за какви ли не игрички на Серкан.

За мен Серкан Болат, поне в личния си живот, е всични друго, но не и интригант и играч, напротив дори много открит и прям, за това и не вярвам да крои някакви пъклени планове за Еда или Селин. И също за това много ме дразни как се  държи със Селин и парадира с връзката си пред Еда въпреки, че усеща вече интерес към последната. Радостта му на злополучното рожденно парти беше доста пресилена. От него бих очаквала да отиде при Селин и да и каже 'бак, Селин, чок каръшък съм и имам нужда от време и пространство, нека не бързаме със сватби, годежи, фалан-филан'. Вместо това той и дава надежди с пресиления си ентусиазъм, който всъщност цели да предизвика ревност у Еда. Иначе хич не ми е жал за Селин, тя си заслужава всичко, но се се ядосвам много на Серкан. Гюзелим ще и вика?!

За целувката и погледа на Серкан - на мен ми е влюбен и виновен. Нали и гробище щеше да има в епизода? Дали вината няма да е заради инцидента с родителите, чиято годишнина ще е тогава, и все по-силното осъзнаване каква болка причинява на една жена, която много го обича, и по която той все повече се увлича?

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 13:49 от paterina

# 513
Имаше затвор, имаше болница, надявах се да пропуснем гробищата, ама не би. Комплектът трябва да е пълен. Нищо, ако за доброто на младите, ще го преживея.
 Много са хубави, когато се целуват. Серкан като я подпре за тила и като засмуче и минава и клаустрофобия и обиди, и нерви, и всичко.
 Подлудиха ни тези хора!

# 514
Цитат

Ха, какви са тия пиленца след сръднята и ашкъ? Grinning

# 515
  • Кърджали
Нали ревахте за миник Робот. Време е да тренират вече... 😜

# 516
Бебе Серкан ще се излюпи 😀😀

# 517
Слънчев и прекрасен да е денят ви, момичета !😊😊😊❤
Мисля, че трябва да гледаме позитивно на любовта между Еда и Серкан. Всички пътища ще ги водят един към друг, независимо,че изглеждат без изход. Любовта винаги намира своя път ! Наистина много е вълнуващ и специален момента сред пердетата, сякаш дъхът ни спира. Но мисля, че ще има още такива специални моменти-защо не пред фонтан и светлинно шоу, красота и любов....
 https://youtu.be/FvA0F2gFBQw

# 518
... като няма "Бяла роза", поне джуниър да има ...  Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Започнали са снимки на еп. 34

П.С. Днес и утре не трябваше ли да почиват, а снимките за новия епизод да започнат в петък (поне досега така беше)?

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 12:45 от mi_si

# 519
# 520
  • София
Тази Мелиса не я ли спрягаха за гадже на Керем?  Тя много широко скроена била, никак даже не ревнува    

Я ги нашите сладури, как са се гушнали...

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 12:54 от БлагаВест

# 521
Минавам и заминавам... дългът към насъщния зове...
Добре дошли на новите!
Чета ви , гледам снимки и си мисля, егати мутацията, коронавируса ряпа да яде... Пилетата се излюпват от яйца, яйцата ги снасят кокошките / сц тук да не четат/, но това от робот и сърна  да се пръкне пиле... Confused
Хубав ден!

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 13:15 от Slawena

# 522
Роботизирани пиленца с големи очи ще бъдат, Славенче, връх в технологиите. 😂😂

# 523
Славена, не, това показва, че Еда му е направила бъркани яйца или яйца на очи след кекса 😆
Любовта на мъжа от къде минавала - през стомаха, нали 😆

# 524
Хайде сега да видим колко сценария могат да родят една снимка и един коментар?
Сега очаквам да почнат вълненията дали Еда не е бременна? А дали Джерен не е отишла да каже точно това на Серкан? Дали той не е с такъв поглед защото е равълнуван, че ще става баща? Дали, дали.....? Stuck Out Tongue Winking Eye

Денят на истината е в събота Laughing

Общи условия

Активация на акаунт