Отговори
# 600

Скрит текст:

# 601
Токио, между другото, симпатизира много на Мелиса. Бяха го питали преди време на кои имена да се обърне внимание за в бъдеще и беше посочил няколко актьори, сред които и Мелиса Дьонгел Sunglasses

# 602
Минавам и заминавам, но пусто любопитство, не разбирам този токио какво е писал. Но на тази снимка Керем , Мелиса и сие спаринг между Селин и Еда ли гледат, че са така усминхати или се радват на таланта на Ханде?
За една приятелка питам...

# 603
#Kalp ritmimiz değişiyor. 😍 Предложение за хаштаг.- Сърдечния ритъм се променя.

# 604
Днес Неслихан има рожден ден Wink Champagne

Revolving Hearts

# 605
Ей това, което е постнала Миси, трябваше да видят Селината и Дениз 😈😈

# 606
  • Плевен / София
на Айдан /Неслихан/

# 607
Аз ще питам нещо...
Тази сцена, тази позиция на ръцете му по-скоро, на някой друг да му прилича, че изглежда собственически?

Дори ми навя спомен за друг такъв похват с хващането за врата и придърпването, но в скрито, че... 🙄
Скрит текст:

Поздрав на червените фенки 😆

Може само да й подпира вратлето, че нали беше ранена сърна по едно време 😏

# 608
Ново от Ханде:

# 609
Ново - еп. 33

Ето го и Озета

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 14:30 от mi_si

# 610
Като гледам снимките... Еда е на маса за двама, но явно не очаква Серкан, а някой друг. Идеята за вечеря беше на Мело, изненада за Еда, но защо? И какво ли й е казала, за да я накара да отиде? А тук идва и другия ми въпрос: Джерен ли е убедила Серкан да отиде след посещението си в неговия апартамент или той и без това за там се е гласял?
Това не е ли ресторанта с фонтаните, където си разменяха подаръци?

# 611
  • Плевен / София
Озетът е кратък...така, че търпение му е майката, за да разберем кой ще е нараненият в събота...Аз казвам за разнообразие този път да не е Еда....

# 612
Забравих една снимка, и то най-важната Wink

Магийке, май са различни ресторантите. Тук на заден фон се вижда Босфорът. А там - май не...
Намерих снимка:

Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 14:55 от mi_si

# 613
Balloon Здравейте, момичета! Днес идвам само да ви кажа здравейте в този слънчев ден, че съм рожденичка, но понеже не се стърпях пак да си ви изчета, гледам и свеки и тя рожденичка. Grinning Та ЧРД и на Неслихан! Весел ден на всички ви! Flowers Bouquet

# 614
Селин и Дениз хващат Серкан и Еда, докато те спят кротко в обятията си. Каквото и да се случва Селин няма намерение да се откаже от Серкан. След тази вечер, той започва да се пита какво точно изпитва към Еда. Събитията не влияят на Еда и тя не мисли да се откаже от любовта си и продължава играта. След всички въпроси, които си задава, Серкан решава да се довери на сърцето си и отива при Еда. А това дали ще помогне на Серкан да си я спомни?

За хаштаг, мисля, че ще е #aşkınkokusu (ароматът на любовта). В туитър продуцентите бяха пуснали такъв пост, според мен може да е подсказка.

Ели-мама, честит рожден ден! Hug Flowers Bouquet

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 15:20 от ally.yor

Общи условия

Активация на акаунт