Отговори
# 615
  • София
Благодаря на Али за превода на озета (аз залагам на същия хаштаг - #aşkınkokusu) и честит празник на Ели-мама! Heart

# 616
Ели-мама, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти много здраве, късмет и много успехи Hug

Али, много благодаря Wink

# 617
  • In the light side of the Moon!
Здравейте, Revolving Hearts

Али благодаря за превода! Purple Heart
Остана ни да чакаме събота търпеливо!

Ели, честит рожден ден! Champagne Cake
И на Неслихан да е честит!

# 618
И Селин, и Еда явно ще дадат всичко от себе си, на което са способни за любовта на Серкан. Hands Facepunch

Селин и Дениз хващат Серкан и Еда, докато те спят кротко в обятията си. Каквото и да се случва Селин няма намерение да се откаже от Серкан. След тази вечер, той започва да се пита какво точно изпитва към Еда. Събитията не влияят на Еда и тя не мисли да се откаже от любовта си и продължава играта. След всички въпроси, които си задава, Серкан решава да се довери на сърцето си и отива при Еда. А това дали ще помогне на Серкан да си я спомни?

И се сещам, когато Селин видя прегръдката между Еда и Серкан  еп 6 - Селин беше тъжна, нещастна, неприятно изненадана, че губи Серкан.

А сега изглежда изпълнена не само с ревност, да, тук пак е неприятно изненадана, но има една решителност, готовност да направи всичко възможно само и само да не го изпусне втори път, а и състезателна злоба и омраза/непоносимост към Еда Animal Snake

# 619
Ели-mama, Sparkling Heart Честит Рожден Ден! Много здраве, любов, щастие и безброй сбъднати мечти ти желая от все сърце! Весело празнуване!

ally.yor, Sparkling Heart много благодаря за превода на озета!

Честит Рожден Ден и на прекрасната Неслихан Йелдан! Все така хубава и секси да изглежда и след още 50 години!

Много красива и замислена Еда на снимката в ресторанта. Отиваха там заедно с Мело, доколкото си спомням от фрага. Сигурно Мело изчезва някъде и след това се появява Серкан. Това обяснява изненадата и въпроса на Еда. Дано сцената с целувката не е на края на епизода, че има още една седмица да се чудим ще яде ли шамари Серкан или не! Joy

# 620
Ели-mama, честит рожден ден! 💖 Пожелавам ти здраве, успехи и много любов!
Поздравявам всички вас с една много хубава сцена от миналия епизод:

# 621
  • София
Ели-mama, Честит рожден ден!

# 622
Ели-mama, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, обичана, успешна и щастлива! Flowers Bouquet
И на Неслихан да е честит рождения ден! Страхотна актриса е, да продължава да радва зрителите и феновете! Relaxed
Относно снимките от епизода. Добре, че във фраговете видяхме, че Еда ще се усмихва, че на тези снимки е все без усмивката си.
Много ми харесва краткия озет, ще има напрежение в епизода между Еда и Селин, но издава точно толкова, колкото да те заинтригува да го гледаш. В очите на Селин тя ще се съревновава с Еда, но има ли съревнование, когато мъжът всъщност обича едната толкова лудо, както Серкан обича Еда? Дори без спомени сърцето му си спомни как я обича много бързо. Селин вече е загубила, щом той започва да се чуди какво изпитва. Smile
Май това само щях да казвам, че рефрешнах страницата и замина предния пост. Joy

# 623
След всички въпроси, които си задава, Серкан решава да се довери на сърцето си и отива при Еда.  /Очаквам неочакваното./  После Серканчо има да чака да му простят, а ние  ще отидем в май месец неусетно.
 На всички празнуващи днес - бъдете здрави, честити и благословени.

# 624
  • Плевен / София
Ели-mama

# 625
Мисля си, ако продукцията не планират финал скоро - това което може да се случи е - Серкан да не си спомни Еда, но да си се влюби в нея и да са си заедно, но Селин да продължи да им трови живота и да забърква интриги.

Както се е почнало в еп.33 резултатът Селин - Еда ще е 1:1 - Селин получава акции - Еда получава целувка. Серкан дава шанс на Еда, както е дал и на Селин.

На нас целувката ще ни достави радост.

Но в следващият епизод Селин би могла да забърка някоя каша в офиса и да провали някой проект и Еда да се окаже виновна. Целта ще е да се разклатие доверието на Серкан в Еда, 2:1 ...  ... и така докато на Серкан му дойде акъла или не си спомни.

А Селин както знаем е доста упорита, а сега е решила да не се отказва от Серкан. Не че предният път се отказа, 100 пъти Серкан я гони, тя 100 пъти се връща, и дори и 100 пъти Серкан да се влюби в Еда, Селин 100 пъти по 100 опита ще направи да ги раздели и да им вгорчи живота. Защото знаем какво каза на Пъръл - тя когато не е щастлива - не иска Серкан и Еда да са щастливи. Animal Snake

Преди 30 епизод Серкан 4 пъти и каза и показа, че не я обича и не я иска -
- в еп.11

- в еп 12

- в еп. 19

- в eп. 20

И накрая Ефе я разкара от живота им! С изнудване.

# 626
И аз да благодаря за превода и снимките! Такова ужасно същество е тази кокошка. По принцип не харесвах особено Ефе, ама що не вземе да се върне и да я прати в някой забравен от бога кокошарник. Време беше Серкан бей да почне да вярва повече на туй пусто сърце вместо на пернатото. Само не си обеснявам, защо да му се невиди и даде акции, ама ще се чуе в събота.

Честита да си Ели! Бъди здрава, успешна и благословена, обичай и бъди обичана! Весел празник и наздраве!

# 627
  • Пришълец
Честит рожден ден, Eли! Бъди здрава, щастлива и обичана

Аз ще питам нещо...
Тази сцена, тази позиция на ръцете му по-скоро, на някой друг да му прилича, че изглежда собственически?

Скрит текст:
Дори ми навя спомен за друг такъв похват с хващането за врата и придърпването, но в скрито, че... 🙄
Скрит текст:

Поздрав на червените фенки 😆

Може само да й подпира вратлето, че нали беше ранена сърна по едно време 😏
Налбантова, на мен Joy Обаче си мислех, че просто ми се привижда така както и по-рано...

От самото начало им се получава, но от 16еп. нататък ми изглеждат съвсем непринудени и даже сцената, която посочих я коментирах със същите думи, които ти си употребила само че във връзка с друга Stuck Out Tongue Winking Eye
Ох, ама я погледнете как собственически и типично по мъжки я придърпва към себе си....

# 628
Честит рожден ден, Eли! Бъди здрава, щастлива и обичана BalloonBalloonBalloon
Анъл и Башак участват в някакво предаване Обратно към гърба

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 17:53 от sani1212

# 629
  • Кърджали
Ох, Маргарита, сложила си една от любимите ми сцени...
Не съм се включвала днес, но едно че глава ме боли нещо... През нощта сънувах кошмари, а моите кошмари са много психопатски и цял ден съм без никаква енергия.
Гледам пуснали озета, добре че съм гледала фраговеет, че от озета нищо не се разбира Simple Smile

Момичетата, които разбират руски и на които Невинност им привлече вниманието, гледам във фейсук, че е излезнал превод на руски

Уф, изчезвам, че така ме боли глава, чак ми се гади...

Едит: Ели, честит рожден ден! Желая ти цялото щастие на света!

Общи условия

Активация на акаунт