Отговори
# 630
  • Плевен / София
Алекс, благодаря за линка....
Отивам да го гледам....
Бързо да минава...

# 631
  • Кърджали
Гости, пиши после какво мислиш...
Ще ми мине като се наспя... Ако довечера след 22 часа някой ме види тук, моля да ме изгони с бой...

# 632
Според DigiLUP Керем е на трето място за изминалата седмица

Gift Heart

# 633
  • София
Аз ще питам нещо...
Тази сцена, тази позиция на ръцете му по-скоро, на някой друг да му прилича, че изглежда собственически?

Дори ми навя спомен за друг такъв похват с хващането за врата и придърпването, но в скрито, че... 🙄
Може само да й подпира вратлето, че нали беше ранена сърна по едно време 😏

Привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Той Серкан собственическото отношение спрямо Еда го демонстрира още в нощта на годежа (еп. 3) в онази прекрасна сцена с романтичния им танц и страхотна музика:

Ама.... и тогава и сега около тях присъства една особа, която не знам още колко епизода ще трябва да гледаме, но самата тя много старателно "гледа" Еда и Серкан! Не ги изпуска от поглед, нищо че по това време беше щастливо сгодена за Ферит! Една много "любима" нейна снимка от онзи период:

Ели-mama, честит рожден ден! Пожелавам ти живот изпълнен с красиви, спокойни и усмихнати дни, страхотни и шумни празници, много любов и уважение от любимите хора!

Хубав ден от мен!

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 19:04 от nrgmama

# 634
Ясно е какво толкова гледат Керем, Мелиса и... Биге Simple Smile
Сцена между Еда, Ердем и Дениз.

А тук, в ъгъла на единия монитор, се вижда част от масатa за тенис.

Явно Ердем ще бръщолеви някакви приказки, щом зад кадър са толкова усмихнати.

nrgmama, тези обеци са й топ. Ще взема да си купя, за да не си я забравям колко е чаровна, красива, елегантна и невероятна 🐔. Ама ще ги сложа в едно помещение, където може да помагат при "бавен стомах" 😆
Сега ме жегна и ще си пусна 2еп., за да видя какво му бе отношението към Еда тогава. В първата са като братче и сестриче с белезници, но тя ощв тогава го омагьоса с метаболизма и приказките си.

Ели, честит празник. Щастие, щастие и още малко щастие 🌷

# 635
Ще давате пари за обеци уникати, мога да наскубя кокошките у дома и после по адрес за 8 ми март подарък да ви направя. Материала от мен, дизайна от вас... Модела е ясен, Селинджим.
Ели, ЧРД!

# 636
Ели-мама, да си здрава и много обичана! bouquet

Да е жива и здрава и нашата Неслихан, и да налее малко акъл в главата на Айдан Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз като куклилча мисля, че Селин по някое време ще сътвори нещо, което ще злепостави много Еда и ще вбеси много Серкан, който ще и се ядоса както при откраднатия дизайн. Такова чувство имам, дано не съм права Neutral Face

Снощи ми се гледаше нещо романтично за разтуха и си пуснах този Малък септемврийски проблем. Песента много ми хареса и на клипа изглежда добре, а и някои от вас казаха, че е хубав, но не споменаха, че ще рева накрая Cry

# 637
Хелоу дружки Heart Eyes
Ели Hug , много здраве , щастливи моменти и хубави сериали Two Hearts Flowers Hibiscus Flowers Tulip Flowers Rose . А през лятото филм на интернет платформа без цензура с Ханде и Керем Smiley Green Heart
========================================
Моля , няко да ми даде линка за Фокс в Тубето ,че трябва да ходя на лечение при д-р Ферман тази вечер Stuck Out Tongue Winking Eye

# 638
  • Кърджали
Сега...Има голямо значение кога Селин ще опитамда направи нещо. Ако е преди Серкан да си признае сам пред себе си, че е влюбен (изключвам вероятността да си е спомнил миналото, видяхме, чемпърво ще се влюби) има вероятност да реагира остро. Но от опит знаем, че признае ли си, че е влюбен та загубен трудно нещо би разклатило доверието му към Еда. Още повече че сърцвто помни неща, които мозъка му не може да асимилира и вероятно подсъзнателно ше вярва в Еда. Или поне се надявам в нещо такова

# 639
https://www.youtube.com/watch?v=kv_hci_lb4k

========================================
Моля , няко да ми даде линка за Фокс в Тубето ,че трябва да ходя на лечение при д-р Ферман тази вечер Stuck Out Tongue Winking Eye

# 640
Миси Hug , мерси , просто другите линкове прекъсват понякога , а мин.четвъртък и в събота не открих Фокс лайф в Тубето , не знам защо ...

# 641
  • Пришълец
Понеже се коментира в Туитър да отбележа и тук. На днешната дата е роден Сабахатин Али, авторът на ”Мадоната с коженото палто” - книгата, която се превърна в един от символите на ЕдСер. 📖 💕
Скрит текст:

”Ако случайността не те бе срещнала с мен, щях да продължа пак по същия начин, но без да знам нищо. Ти ми показа, че е възможен друг начин да живееш на Земята, научи ме, че и аз имам душа...”

# 642
Ели, честита да си! Много, много щастлива бъди 🌼🌷🌼!

Една прекрасна Еда 🌼

# 643
Аз наистина не знам как Селина може да бъде неутрализирана -дали Ефето да дойде и разкаже на Серкан бей какви ги е къдрила зад гърба му, дали сама в злобата си ще сгафи някак , дали Серкан ще научи за всичките ѝ игри.Тя като булдог е захапала здраво този път и трудно ще се даде.Може би  след като Серкан бей сподели чувствата си с Еда, Селина да направи нещо супер гадно срещу Еда и нашият да подивее , да я скастри и изгони  през 9 планини в десета , но и това няма да я откаже.Знам , че и кръстникът си намира кръстника , но ми омръзна недоволната ѝ физиномия, интригите ѝ , половинчатите ѝ приказки , полуистините ,с които трови всичко около себе си.Искам да се маха час по -скоро.Flowers Cactus

# 644
  • Плевен / София
Алекс, относно "Невинност" мога да кажа само уау....
Скрит текст:
Като сюжет не е нищо не виждано....Надявам се да поразчупят рамката...Казаха, че е умряла , но във фрага отваря очи....Да видим какво ще стане...
Ще трябва обаче след гледане нещо за отпускане на душата....

Общи условия

Активация на акаунт