Отговори
# 90
Благодаря Миси , аз го видях в туитър още преди седмица и ми се видя реално Flushed страшни са тези фенове , викаш да не се надявам, че епизодът на 06.03 ще е ключов Joy

# 91
Имай едно на ум, да не се разочароваш после Wink
Благодаря Миси , аз го видях в туитър още преди седмица и ми се видя реално Flushed страшни са тези фенове , викаш да не се надявам, че епизодът на 06.03 ще е ключов Joy

# 92
Привет, благодаря за новата тема и преводите Алекс!

Снощи и аз бях на гости, затова днес го изгледах с руски субтитри. Да ви кажа започна да ми изчезва минорното настроение от последните три епизода. Този ми вдъхна надежда, сякаш пребоксуваха и като ретроградния Меркурий в момента голяма каша се забърка от емоциналните изблици на някои от персонажите не знаеха какво става с тях, търсеха себе си и май започнаха да се намират.
Много ми хареса епизода, не вярвах че пак ще го кажа. Милата ми Еда как страда, като го гледаше в кафенето и в офиса когато си говореше след спомена за "докосването". А Серкан сякаш е тъжен, безсилен и объркан от това, че не си спомня "тази голяма любов". Не му се иска да повярва, че Еда се е отказала, като и задава въпроси за тях двамата я гледа с някаква тъга, поне на мен така ми се струва, а тя вместо да му признае какви ги блещи ти си със Селин аз с Дениз. Защо трябва да го повтаря непрекъснато, така засилва болката си. Мился, че е време да започне да му помага със спомените без да му докарва стрес и да го притиска. Той вече е готов да си спомни.
Еда колко нещастна се почувства когато Серкан и Селин влязоха прегърнати и с право избяга, много силен момент.
Последните сцени на епизода са ми любими, колко сладко се усмихваше когато Еда се гушкаше в него и на края се предаде и се облегна на нея. В колата също беше доволен, че си легна на работо му.
А Кокошлето започна да се пържи на бавен огън. Много сладко го каза Налбантова - Козелът и Кокошката да добавя аз, направо са един за друг и май се харесват.

И сега един много важен въпрос трябва да обсъдя с вас мили момичета. Имам предложение да направим карантина за "финал на сезона или сериала". Да не споменаваме тази тема, като стане факт няма какво да се прави, но до тогава моля ви не ме сдухвайте. Flowers Hibiscus

# 93
Мики, няма бе, душата 🌝, как ще се случи да се омъжва за друг. Просто, ако ще приключва сезон, то да е нещо такова запомнящо се, поне за мен ще е такова. Да има чудене какво е станало. Няма кой да й даде да се вземе с тоз марул, дори Мело ще скочи против, а след нея Айфер, Айдан, Джерен, цялата фирма и накрая ние от икаруса 😆
Варианти бол, а както викаш и ти с Гит-то, то Еда може да си тръгне окончателно, Серкан да я подгони пак, за да я спре да не се качва на самолета... И вече дали се е качила, дали я е спрял - пак да не знаем.

# 94
Миси, намерих , виж тези туитове, на мен са ми реални , от официалния туитър на продуцентите са...
https://mobile.twitter.com/Sen_Cal_Kapimi/status/1360881556701741057

# 95
Имаме превод.
Благодаря на момичетата за труда!
Flowers Hibiscus

ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ еп.31 Бг.суб.
на сайта askim-bg*com като замените звездата с точка
https://ok.ru/video/2323779357367
https://vk.com/club101119462
Превод: Bobbi84, GeriSezoni, Blue, Emiliya, Ina

# 96
Пускат ни здраво по пързалката - и канал и продуценти. Кога, къде и как? Логиката ме води, че Еда може и да си е взела отпуск и да работи при леля си. Серкан не издържа и отива при нея. Макар и да е опасно, на пътя има пернати животни. Това си е риск за тях. Появяването на колата на Ефе не е случайно, ама да видим за какво ще да е. Как ми липсва бабата. Щеше да им намести настройките на всички. Ама както върнаха Селин, така може да върнат и някой от другите персонажи. /принцът няма място/ Твърдя, че робота ще остане сам в офиса и ще се качи на черешата. Еда може да каже, че отива да работи в Италия. Няма да му даде акциите си. Добре че баба бе щедра и й ги подари. Ама пък Серкан що пък никой друг не пита. Всъщност Енгин се опитва да му разкаже, но програмата му е зациклила на канал "Кокошка" и не може да се рестартира. Загубата на памет е лошо стечение на обстоятелства, но за сегашното му държание ми се иска да му извия врата./може и да го сритам в кокалчетата/
И все пак някакси 6 и 20 март трябва да очакваме изненади. От канала ли, от продуцентите ли, от сценаристите ли...Просто чакаме и се надяваме. Прозвучах почти като Едмон Дантес /граф Монте Кристо/ - "Чакай и се надявай"

# 97
Никога не съм гледала сериал да спре през март и да продължи през юни .Аз знам ,че започват есента или януари ( или март ) .За летните през юни и докъдето стигнат .Но Птичката , която харесват тук някои от вас май е прекъсвала по този начин или се лъжа ?
Продуцентите ги интересува рейтинга в Турция , а ние не сме особено успешни .Аз си мисля , че ще спрем до края на март с хубав и логичен финал , за който има време .Ако изкараме  до май - юни , чудесно . На е вярвам на вестници , блогъри и други .Само на Фокс ще повярвам . Но не се надявайте на продължение след месеци , за да не останем разочаровани ,мисля ,че това няма да се случи . Да се наслаждаваме Heart

# 98
Мики, първият най-отгоре е фалшив Wink Преди беше лесно имаха тикчета, от два месеца ги махнаха и само Фокс има вече. Wink
Истински

Фалшив

За останалите не ми се проверяват.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 99
Стига глупости , италианките били написали ,че тъпите Воини започвали в неделя Angry
Те да не са от Фокс ? Не вярвам да спрат сериала на Нургюл с рейтинг над 5 .
Не ме разбирайте погрешно , аз също обожавам Вратата и бих го гледала още 2 сезона , но искам да сме реалисти .Да не се хващаме  като удавник за сламка - някой писал нещо , което ни харесва и веднага ура .
А пък тези Фокс бълват сериали като луди Imp Rage

# 100
Мики, първият най-отгоре е фалшив Wink Преди беше лесно имаха тикчета, от два месеца ги махнаха и само Фокс има вече. Wink
Истински

Фалшив

За останалите не ми се проверяват.... Stuck Out Tongue Winking Eye

Да, съгласна съм за този профил на сериала може да е фенски, но профилът на продуцентите  е истински и точно те предлагат да бъде на 5.03 и после се поправят , че са имали предвид 6ти.
Доказателство
Фалшив

Истински!

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 21:06 от mikipoli

# 101
  • София
Момичета, моля ви помогнете ми да разгадая една загадка, която така и не можах сама да разреша. Иначе мога да се похваля с математичен ум и добра логическа мисъл. Но точно този казус, така и не го разреших.
Става въпрос за катастрофата и мистериозното изчезване на Серкан. Много ви моля да ми обясните, ако може по - простичко. Как така самолета катастрофира, а само Серкан изчезва. Той още преди приземяването ли някада пада от небето в тази гориста местност с колибата. Ако е така, как след това там се озовава Селин. При падането Серкан не изпуска ли телефона си от ръце. За да може после да потърси кокошката за помощ. Защо след като тя твърди, че го е намерила, не го предава в болница, а го лекува с бабини илачи. Защо не го транспортира в родината му, а го крие в гората. И още имам, но хайде да не ви натоварвам. Ако може някоя да  ги разясни първо тези. Защото сценаристите ги претупаха набързо.
За една приятелка питам...

# 102
  • Плевен / София
Момичета, моля ви помогнете ми да разгадая една загадка, която така и не можах сама да разреша. Иначе мога да се похваля с математичен ум и добра логическа мисъл. Но точно този казус, така и не го разреших.
Става въпрос за катастрофата и мистериозното изчезване на Серкан. Много ви моля да ми обясните, ако може по - простичко. Как така самолета катастрофира, а само Серкан изчезва. Той още преди приземяването ли някада пада от небето в тази гориста местност с колибата. Ако е така, как след това там се озовава Селин. При падането Серкан не изпуска ли телефона си от ръце. За да може после да потърси кокошката за помощ. Защо след като тя твърди, че го е намерила, не го предава в болница, а го лекува с бабини илачи. Защо не го транспортира в родината му, а го крие в гората. И още имам, но хайде да не ви натоварвам. Ако може някоя да  ги разясни първо тези. Защото сценаристите ги претупаха набързо.
За една приятелка питам...

Той и Серкан се чуди.....И помни номера на GSM, но не и датата на РД и ден...Робот какво да си говорим повече....
Не знам..аз тази серия я гледах само на онлайна и не повторих....А и честно казано за мен е важен крайният резултат..Серкан не помни Еда...Тя Селин не беше ли в Дания..Как го намери в Словения?

# 103
Включвам се и аз по темата за финал на сезона, на сериала(за такъв дума да не става). Финал на сезона бих приела някак, макар и трудно, и този на Nalbantova наистина много ми харесва. Relaxed
Членска карта и аз искам Smile
Аз вече се обърках днес с профила на сериала в туитър, щях да ви "излъжа" с една публикация от фалшивия, така че благодаря за пояснението относно това кой е истинският. Relaxed

# 104
Много сложни въпроси, на които и сц май не знаят отговора. Но кино да става... Серкан нямаше ли някаква сложна операция.?

Общи условия

Активация на акаунт