Отговори
# 75
Аз мисля, че няма да се стигне до сватбен ден на 20 март, защото:
                                      или Серкан ще си спомни
                  или лелята ще сложи край на играта след седмица.

Изгледах серията с буквички и отново много ми хареса.

Серкан е готов на 50% да си спомни...

И дано Дениз не позволи на пернатото да ги събуди...

# 76
# 77
Не знам какво разбират турците под романтични комедии, но "Ударите на сърцето" започна, като летен сериал...продължи през зимният сезон и завърши на 24 серия без излишно разтягане, хубава история и красив финал.....За който иска...
Скрит текст:Скрий
https://www.vbox7.com/play:900718dc46&p=playlist&id=2313 … 77&order=date

Зариби ме! Изгледах първата серия, заинтригува ме!Благодаря!

Вал, благодаря за линка!

# 78
  • София
Аз пък искам една завършила вече Еда .Може една командировка за проект до Рим за двамата,Лейла тайно го е организирала и никой не знае че двамата са заедно там,мислят си че са в  различни държави по различни проекти.Естествено Серкан е получил и ключа от къщата която купи за Еда.Нека и двамата да си спомнят,това което не са изживяли ,но за което са мечтали,със сладоледа ,галериите и не напоследно място любовта.Мечтите са мечти ,спомените спомени но и за двете трябва споделяне.
Какво ще си говорят  Дениз и Селин как Еда е в Амстердам,а Серкан в Мадрид,а те двамата се качват по испанските стълби ръка в ръка.Фенски фантазии.
    Ама момичета рейтинга наистина е нисък ,нали знаете че 0 е 0,като я махнат от бройките излиза малко,те затова и едно и хиляда/ имаше нещо при броенете,/все към едно се смята.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 19:22 от Leddel

# 79
"Войници" започват на 28 февруари (неделя) - от италианките - статията е от днес

https://www.haberturk.com/savasci-ne-zaman-basliyor-savasci-bu-a … i-2980982-magazin
"Вълнението за това кога ще започне воинът е на върха. Очаква се сериалът, който излезе в неделя, да излезе на екрана с първия си епизод в неделя, 28 февруари. "

Ние засега оставаме ....

На въпроси кога ще ни пуснат фраг. Продуцентите отговарят:

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 19:28 от mi_si

# 80
"Войници" започват на 28 февруари (неделя) - от италианките - статията е от днес

https://www.haberturk.com/savasci-ne-zaman-basliyor-savasci-bu-a … i-2980982-magazin
"Вълнението за това кога ще започне воинът е на върха. Очаква се сериалът, който излезе в неделя, да излезе на екрана с първия си епизод в неделя, 28 февруари. "

Ние засега оставаме ....

Да не бързам да се радвам, но все пак...

# 81
  • Плевен / София

Ние засега оставаме ....
А къде отива сериалът излъчван досега в неделя....

# 82
  • Кърджали
То това е загадката...

# 83
Идея си нямам.... Wink Ако попадна на някакво инфо ще ви информирам ...

# 84
  • Пришълец
И както вече знаем,

роботите не са това, което бяха Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes

# 85
  • Кърджали
Тази сцена от годежа ми е една от любимите.
Робот Болат върви към преинсталация на софтуера

# 86
Дано да е истина, че "Войници" ще е в неделя и да не се притесняваме.
По темата за окончателен финал на сериала... Еми не мога да го приема само като се замисля ми става едно тъжно и знам каква празнина ще остави в мен. Но много ми хареса финал на сезона март и да се завърнат юни с 2-ри сезон. А сценарият на Налбантова според мен е перфектен!

# 87

Ние засега оставаме ....

На въпроси кога ще ни пуснат фраг. Продуцентите отговарят:

Благодаря за инфото донесе ми малко спокойствие засега.

# 88
Здравейте, благодаря за новата тема Flowers Hibiscus още страдам, че снощи не успях да гледам с вас Cry днес си пуснах сцените , които Алекс сподели и ми стана едно такова топло на душата Heart Eyes изглежда наистина е бил хубав епизод , ледовете се топят Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега да си поразсъждавам аз върху бъдещите епизоди. В момента за Серкан изглежда така все едно Еда се е отказала от него та си мисля, че дори да осъзнае , че е  влюбен пак няма да си признае какво чувства към нея , защото е обвързана. Затова ми се иска и играта между Еда и Дениз да приключва вече , но сигурно няма.. Та, Еда не се е отказала от Серкан , ние го знаем, но той не го знае , нещо трябва да се случи, за да се откаже Еда, да се отчая , разочарова и т.н. , тъй като този епизод беше аналог на 6еп. С тази криза по проекта на Еда и неочакваната помощ от Серкан , дано следващия да не е аналог на 8ми (мисля че тогава беше Git)... Очаквам Серкан да направи нещо наистина гадно (макар да не ми се иска) и след това да разбере ,че всичко между Еда и Дениз е игра, че Селин е гаднярка, разкарва Селин , отива при Еда да й се обяснява в любов , тя го пита "спомни ли си?", той за стотен път й казва "Не" и тя го отрязва "Явно е време и аз да те забравя" хвърля му акциите от холдинга и си тръгва. Тука ние ревем Cry Чак след това нашия човек си спомня и почва едно пълзене на колене пред Еда. Тука ние злорадстваме Joy
Очаквам епизодът на 6.03 да е ключов , не е случайно , че продуцентите предложиха тогава да има кампания за 3млн туити , в този епизод или ще разкрият Селин, или Серкан ще осъзнае ,че е влюбен.
Сценарият на Налбантова е също логичен, но не ми хареса много , не виждам Еда като момиче, което ще се омъжи по принуда...и защо да го прави , тя е млада , може да се влюби отново , защо да се обвързва в брак с най-добрия си приятел , няма логика за мен.

# 89
Wink

P.S. Мики, кампанията за 3М+ не е на продуцентите или на хора от екипа, а от фалшив профил Wink
Първоначалната идея беше на 6 март Латинска Америка сама да се опита да направи макс. брой туитове и да докаже, че нашият сериал е най-гледаният там. После идеята се прехвърли към Италия и Испания и се появиха различни кампании ...

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 20:16 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт