Отговори
# 570
  • Кърджали
Меги, дано го превеждат и дано се задържи.
Преди колко време свърши серията, а аз се усещам че оше я мисля и обмислям.

Хаштага ще е "Азсъмидиотамавлюбенвтебидиот"

# 571
  • Плевен / София
Алекс, мерси, че сподели за невинност, че и аз се интересувам, но ще го гледам само ако има превод на БГ.

Гости, хвърли малко светлина за ДЕК, че ще го гледам като зиезе превода. Аз и фрагове не гледам, та още незам, тоя изтрел засегна ли някоя от майките или Зейнеп.

Меги, накратко
Скрит текст:
от първата стрелба нямаше пострадали. Баръш и Мехди се репчиха и си го ....кой е по по най....Саваш започна работа във фирмата, Емине му стана асистентка...Серията завърши с нова стрелба и в навалицата Баръш и Мехди се опитаха да предпазят Нермин и Зейнеп...Не стана ясно дали има улучен...Ще разберем другата сряда. Поръчителят излезе Екрем....бившият мъж на Нермин....Тези бивши съпрузи излязоха чок опасни....Бенал реди сълзи и сополи, че Мехди не я зачита, като жена и съпруга....но кадер....Няма да и се отвори парашута....Това разбрах по картинки....

# 572
Katya_I, Sparkling Heart много благодаря за пояснението към nrgmama, Sparkling Heart че въпросът ми: "Момичета, припомнете ми кога Серкан е имал лошо отношение към Еда след като се влюби в нея?" не беше подвеждащ изобщо. Докато го пишех и аз си спомних за обвинението на Серкан към Еда за откраднатия дизайн, но после реших, че това се случи преди той да си даде ясна сметка, че е влюбен в нея. След като го осъзна, той имаше абсолютно доверие на Еда и я защитаваше и предпазваше от всичко, дори и с цената на любовта си към нея. Той реши да се откаже от тази любов, за да не я нарани, когато разбере за причината за смъртта на родителите ѝ. Благороден, човечен, разбиращ, прощаващ и силно обичащ беше Серкан преди катастрофата.

Много благодаря на всички момичета, които отговориха на въпроса ми. Според мен не е в природата на изградения образ на Серкан до момента да се държи злобно и отмъстително.

Кате напълно споделям мнението ти, че: "А погледът му в новия фраг преди целувката бих го определила като трескав - разбрал, че губи нещо ценно."

Nalbantova, Sparkling Heart много благодаря за любимата сцена с пердетата. Искам де видите погледа на Серкан точно преди да тръгне към Еда в тази култова сцена:

След сравняване с този от фрага, виждам в изражението на Серкан страст, желание, възбуда, явно и силно заявено: "Тази прекрасна жена е моя!". В погледа от фрага има още малко страх, че ще бъде отхвърлен и наказан за болката, която причини на неговото момиче.

mikipoli, Sparkling Heart страхувам се, че Еда много е набрала този път на Серкан и не съм сигурна, че само с една целувка ще се оправят нещата. По вероятно е да му плесне един шамар, който като нищо ще успее да го извади от амнезията и да му върне паметта. Серкан се надявам преди това да е изрекъл сакралните думи, че се е влюбил в нея отново, за да може след като си върне паметта, да ѝ каже фразата за 100-те пъти. Всичко това в рамките на шегата, разбира се. Какво ще гледаме после, ако толкова бързо си спомни всичко Серкан?

Сега сериозно - предполагам, че Еда ще го поизмъчи малко, защото той доста прекали. Ще последва разтурване на годежите със Селин и с Дениз. Тяхната съдба, предполагам ще бъде да се намерят и утешат взаимно. Джерен ще осъзнае колко е обичана от Ферит и ще му даде шанс.

Еда и Серкан ще водят битка с предизвестен край и ще ни радват с любовта, привличането, химията, физиката и страстта, която изпитват един към друг.

Алекс, Sparkling Heart много благодаря за мнението ти за сериала с Мехмет Асланту. Решила съм да го гледам и ще проверя за руски превод.

nrgmama, Sparkling Heart от кой епизод влезе Туба в "Дъщерята на посланика"? Изгледах само първи епизод от този сериал и не можах да се насиля да го гледам. Видях много красиви кадри от последния епизод и ще започна да следа историята на Мави и Санджар.

Идея си нямам какъв ще бъде хаштага - може би, "Влюбих се лудо в теб".

# 573
  • Кърджали
Мира, мисля че Тууба елезе преди 3 серии. Аз отдавна спеях да го хледам, приключих след първи сезон. Първият сезон го гледах с огромен интерес, но после стана провал в моите очи. Единственста полза от този сериал, че чрез него открих Ураз, вярно не ми е чск любимец, но ще следя проектите му май май.

# 574
  • София
Katya_I, Sparkling Heart много благодаря за пояснението към nrgmama, Sparkling Heart че въпросът ми: "Момичета, припомнете ми кога Серкан е имал лошо отношение към Еда след като се влюби в нея?" не беше подвеждащ изобщо. Докато го пишех и аз си спомних за обвинението на Серкан към Еда за откраднатия дизайн, но после реших, че това се случи преди той да си даде ясна сметка, че е влюбен в нея. След като го осъзна, той имаше абсолютно доверие на Еда и я защитаваше и предпазваше от всичко, дори и с цената на любовта си към нея. Той реши да се откаже от тази любов, за да не я нарани, когато разбере за причината за смъртта на родителите ѝ. Благороден, човечен, разбиращ, прощаващ и силно обичащ беше Серкан преди катастрофата.

Много благодаря на всички момичета, които отговориха на въпроса ми. Според мен не е в природата на изградения образ на Серкан до момента да се държи злобно и отмъстително.

Кате напълно споделям мнението ти, че: "А погледът му в новия фраг преди целувката бих го определила като трескав - разбрал, че губи нещо ценно."

Nalbantova, Sparkling Heart много благодаря за любимата сцена с пердетата. Искам де видите погледа на Серкан точно преди да тръгне към Еда в тази култова сцена:

След сравняване с този от фрага, виждам в изражението на Серкан страст, желание, възбуда, явно и силно заявено: "Тази прекрасна жена е моя!". В погледа от фрага има още малко страх, че ще бъде отхвърлен и наказан за болката, която причини на неговото момиче.

mikipoli, Sparkling Heart страхувам се, че Еда много е набрала този път на Серкан и не съм сигурна, че само с една целувка ще се оправят нещата. По вероятно е да му плесне един шамар, който като нищо ще успее да го извади от амнезията и да му върне паметта. Серкан се надявам преди това да е изрекъл сакралните думи, че се е влюбил в нея отново, за да може след като си върне паметта, да ѝ каже фразата за 100-те пъти. Всичко това в рамките на шегата, разбира се. Какво ще гледаме после, ако толкова бързо си спомни всичко Серкан?

Сега сериозно - предполагам, че Еда ще го поизмъчи малко, защото той доста прекали. Ще последва разтурване на годежите със Селин и с Дениз. Тяхната съдба, предполагам ще бъде да се намерят и утешат взаимно. Джерен ще осъзнае колко е обичана от Ферит и ще му даде шанс.

Еда и Серкан ще водят битка с предизвестен край и ще ни радват с любовта, привличането, химията, физиката и страстта, която изпитват един към друг.

Алекс, Sparkling Heart много благодаря за мнението ти за сериала с Мехмет Асланту. Решила съм да го гледам и ще проверя за руски превод.

nrgmama, Sparkling Heart от кой епизод влезе Туба в "Дъщерята на посланика"? Изгледах само първи епизод от този сериал и не можах да се насиля да го гледам. Видях много красиви кадри от последния епизод и ще започна да следа историята на Мави и Санджар.

Идея си нямам какъв ще бъде хаштага - може би, "Влюбих се лудо в теб".

Привет! Flowers Hibiscus

Подминавам коментара за лошото отношение на Серкан към Еда, докато той беше влюбен в нея, защото оставам на същата позиция от преди! Не случайно написах, че това за мен е контролирано лошо отношение, защото Серкан беше наясно с това, какво ще причини на Еда със действията си! Това е моето мнение и няма как да ме убедите, че всички действия на Серкан около истината за смъртта на родителите й е добро отношение!  Доброто отношение към някой не го наранява, не му причинява тревога, болка, страдание, нали?!

По другия въпрос, Туба Буюкюстюн и нейното участие слагам в спойлер, тъй като не е по темата:
Скрит текст:
Туба Буюкюстюн влезе в сериала "Дъщерята на посланика" в края на 37 епизод. Пропуснах да уточня, че в понеделник 22 февруари беше излъчен 41 епизод (т.е. участвала е в общо 5 епизода до сега).

Хубава вечер! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 02:14 от nrgmama

# 575
  • София
Хайде да ви донеса ШОК новина, момичета. Съобщават, че на 06.03.2021г.ще е финал на сезона.

Hande Erçel ve Kerem Bursin sürpriz FİLM haberi!

Ханде и Керем са получили страхотно предложение за заснемането на филм за някаква дигитална платформа. Имало много сериозна оферта, както във финансово, така и в морално отношение.  Дано да е истина.

Гледах един от последните репортажи на Билял Озджан, в който той също спомена, че от Италия имало някакъв интерес към нашите ХанКер. Този, който е заинтересован дал като пример Джан Яман искал и Ханде и Керем да го последвали.

# 576
  • Кърджали
Не съм мяркала такава нлвина, макар че всичко ми сочи натам.
Иначе според мен е рано Ханде и Керем да снимат нещо заедно. Всички ще очакват от тях нещо като сегашното, ще има сравнения...

# 577
Алекс и nrgmama, Sparkling Heart много благодаря за бързите отговори! Само пет епизода - бързо ще ги наваксам!

Също се ядосвах на Серкан, когато остави без всякакво обяснение Еда, но се опитвах и него да го разбера. Определено Еда се измъчи тогава, но Серкан също страдаше. Искам да кажа, че това не беше целенасочено лошо отношение към нея. Беше следствие от неговото решение да се откаже от нея, за да не ѝ причини по-голяма болка в бъдеще.

БлагаВест, колко може да се разчита на източника на тази новина?

# 578
  • София
Не съм мяркала такава нлвина, макар че всичко ми сочи натам.
Иначе според мен е рано Ханде и Керем да снимат нещо заедно. Всички ще очакват от тях нещо като сегашното, ще има сравнения...
Алекс, изгледай моля те клипчето. Може би ще разбереш по-добре, за какво говорят тези двамата симпатяги.

Мира, никой не може да каже с точност. Но тези двамата трърдят, че имат сигурна информация. Ще се разбере скоро.
Цитат
БлагаВест, колко може да се разчита на източника на тази новина?

# 579
  • Кърджали
Аз и тогава писах че рсзбирам зсшо Серкан постъпи така. И пе на негово място и аз сигурно бих направила този избор.
БлагаВест, аз на тоямедин път изгледх един клип и приключих с него - много думи, нулев смисъл.Може да му хвърля после един поглед, ако има нешо заслужаващо внимание ще го напиша

# 580
Значи остават два епизода от нашия сериал. Ами ... няма какво повече да разтягат.

# 581
  • София
Значи остават два епизода от нашия сериал. Ами ... няма какво повече да разтягат.

Ако новината е надеждна и ако става дума наистина за финал на сезон, верно е, че няма какво повече да разтягат! На Еда вече твърде, твърде много й се насъбра и е крайно време да стяга куфарите! Но ако става дума за финал на сериала изобщо, не виждам абсолютно никаква възможност и логично развитие на събитията развивани (понякога влачени) до тук в 32 епизода да ги приключат в рамките само на два епизода! Поне на мен няма да ми изглежда логично и достоверно! Sunglasses

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 01:05 от nrgmama

# 582
Мадами, не се вълнувайте още толкова рано. Сега сме на вълна целуване, постъпките на Болатовия Серкан и разни разнообразни. Думата с Ф йок... "Една лъжа, повторена 100 пъти, става истина". Не предизвиквайте съдбата. Давайте след мен - на 6 март ще има пердета! ( ние сме около 240 бройки, всяка да го каже по 5 пъти, докато чете този пост. Не е 100, 1200 е, но за всеки случай).
Няма логика да спират нашия сериал, ако Ханде и Керем са подписали договор за друг. Те казаха (ако не лъжа), че имаха предложение, но и да са приели, това не значи, че ще спрат един проект, заради друг, чийто успех и рейтинг е все още неясен. "Почукай на вратата ми" може да не е топ в Турция, но е такъв другаде.
Не мислете такива неща.

И аз ще се повторя - официален финал не искам. Дори не ми дреме дали ще разтягат локуми, дали ще е отегчително, дали ще има драми, любов... Единствено сезонен финал, нищо повече. Не искам да спирам да гледам Ханде и Керем заедно. Свърши ли този сериал, то нищо няма да е същото. Където и да играят, няма да го има това, което е в този проект. Няма да я има тази химия. Ако започнат да водят новинарска емисия на турски по някой канал... Еми ще гледам турски новини, какво да направя.

Кате_Първа_И, е, защо, да няма какво още да разтягат? Нали сценсристите за това са сценаристи? Плаща им се, за да мислят и да пишат сценарии... Има много неща, които да развият, да измислят, да добавят. Върнаха едно пернато, защо да не върнат и Семиха? Дори и никой да не връщат, то винаги има какво да се измисли..

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 00:38 от Nalbantova

# 583
Новината е само от тези, дето се срещнали случайно на пътя и пляскат радостно с ръце!!!!
Чок ентересан!

Е, мисля, че Фокс дължи някакво по-прилично обяснение  и най-вече време на своята аудитория, когато приключва някой свой сериал.

Пък може и да греша...Къде време за любезности, когато знаем, че времето е пари.
А, сетих се. Айше Кутлу знае ли?
В бързината да не вземем да забравим, че ще се включи на финала...

# 584
  • София
Доколкото разбрах, говори се за финал на сезона, а не на сериала. А през тези месеци, в които ще почиват, могат да заснемат и филма за дигиталната платформа.
Аз лично нямам нищо против да направят и един филм двамата. Особено след като ще го излъчват по интернет няма да има цензура, рейтинги и тем подобни спирачки.

Общи условия

Активация на акаунт