Отговори
# 645
Всичко ще се реши с връщането на паметта на Серкан. Отдавна искам да напиша- не го съдете, не търсете реванш срещу него. Той е пострадалият. Той е болен човек. Него го манипулират зловещо. Няма защо Еда да наказва Серкан. Само търпение и усилия- ще се влюби пак и после и ще си спомни...И тогава Селин е по-добре да отиде на снимки в "Чукур"...

# 646
  • Плевен / София
Всичко ще се реши с връщането на паметта на Серкан. Отдавна искам да напиша- не го съдете, не търсете реванш срещу него. Той е пострадалият. Той е болен човек. Него го манипулират зловещо. Няма защо Еда да наказва Серкан. Само търпение и усилия- ще се влюби пак и после и ще си спомни...И тогава Селин е по-добре да отиде на снимки в "Чукур"...
Ако не я оскубем ние преди това...
Болен...болен, но е здрав да се жени....Щеше да е по интересно, ако с Еда се бяха оженили, а той сега е сгоден за Селин....

# 647
А ако беше, женен за Еда, а да гони Селин като спомен от минал живот 🙄🥴

# 648
  • Плевен / София
А ако беше, женен за Еда, а да гони Селин като спомен от минал живот 🙄🥴
Че той такъв спомен има ли? На мен още ми е чудно, как "помни", че обича Селин, като винаги е казвал, че са опитали и не се е получило....докато накрая я закопа, като каза, че никога не я е обичал и я зачеркна от приятелите си....Та кой е истинският Серкан

# 649
  • Кърджали
Гости
Скрит текст:
май загуби бебето, нали беше разбрала че е бременна. Тя ще оцелее, все пак къде се е видяло една от главните героини да умре в първа серия.

За Серкан - трябваше Еда да влезе в живота му за да разбере че това удобство, което е имал със Селин не е любов чак след като започма да се усеща че изпитва нещо рсзлично към Еда започна да осъзнава че със Селкн гоме свързвало всичко друго, но не и любов.

# 650
Ами те вариантите са няколко:

- Серкан да си спомни и да осъзнае, че Селин го е манипулирала и да я постави на мястото й
- Селин да се влюби в друг и да остави на мира Еда и Серкан
- Еда да забременее и Серкан и Еда да трябва да се оженят, въпреки интригите и плановете на Селин

(в интернет даже видях фенски мераци - искат Еда и Серкан да правят секс на масата в офиса, понеже масата е видяла всичко - караници, флирт, годеж, обяваване на предстоящата сватба, време било и бебе да направят в офиса; ама има предложения и за масата за билярд долу в кафето; но защо да трябва да го правят на такива места където има камери като Серкан си има горе прекрасен офис и баня.... ама знае ли човек - може продуцентите и сценаристите да се вдъхновят)
Скрит текст:

Слагам в скрит текст снимки на спящата "принцеса"
Скрит текст:

- в офиса има дете
- лельо, нямам апетит спи ми се

- много съм уморена, очите ми се затварят

А на кой още му се спеше в последният епизод - на Пъръл

Aз се чудя какво стана с "вуйчото", ако го е сменила с новата червена кола, може би няма да го видим повече Car

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 21:00 от kukli4ka456

# 651
Вики, ние, повечето поне, го съдим заради друго. Не защото си е загубил паметта, а защото се държеше като онова нещо, което е на Селин под перата в задната част.
300 човека ти пеят една песен, а ти дори не искаш да се вслушаш в текста. Няколко пъти отхвърли Еда, няколко пъти й каза, че щом не я помни, значи за него я няма. Нямало я в миналото, няма и да е в бъдещето. Поне вече се заслуша, защото сърцето го накара или парфюмът й, едва ли е заради красотата й, дългите крака или тези очи, мамка му...
Нерде Селин, нерде Еда 😆

Кукличке, както казват бабите - амбеееки, да се влюби Селин в друг. Единствено в бюста, който Балджа му подари. Тя не вижда по-далеко от носа си, а там винаги е кацнал ашкъм-а й 😆

# 652
  • Кърджали
Пак ще кажа, рано ѝ е на Еда да забраменява.Нека това се случи в момент в който Серкам ще полети от щастие.а не сега, когато все оше не е наясно със себе си и има вероятност да нарани Еда с рвакцията си...

# 653
Добър вечер, мили момичета, Sparkling Heart

Реших да изгледам "Невинност" и много ми хареса! Алекс, Sparkling Heart много благодаря за линка, миличка!

Остави ме потънала в размисъл. Точно бебенцето не успяха да спасят. Майката помисли, че лекарят изказва съболезнования за дъщеря ѝ. Много силно начало. Не мога да повярвам, че харизматичният и изглеждащ толкова добричък Серкай, ще се окаже насилникът, причинил този ужас на това малко и много наивно момиче, но всички улики сочат към него, както и поведението му. Интересно ми е какво ще бъде продължението?

Еда бременна и Еда сърдита и неискаща Серкан ще бъде странна драма. Какво ли ни готвят сценаристите?

# 654
  • Кърджали
Мира
Скрит текст:
Серкай за първи път го гледам аз. Определено добре играе. Щом за една серия минах през всипкк възможни емоции спрямо героя му.
 Снощи ме държа дълго време под влиянието си серията.
Имаше няколко момента, които си заслужават да се отбележат
-башата на Ирем, казвайки на дъшеря си, че дори и на сватбата, в последния момент може да се откаже от този брак, ако има и грам съмнение дали ще бхде щастлива
- думите на Илкер, че нищо в социалните мрежи не е реално
- думите на майката на Илкер, когсто даваха репортажа за състоянието на Ела "Как кой го е направил, приятелят ѝ Какво ме гледаш, не е и за първи път за съжаление. И с два поста в социалните мрежи няма да спре"
 В един момент наистина се замислих тоз Илкер да не е шизофреник нещо.
Как ше се развият отношенията между възрастните в историята имам някаква идея. Всяка майка ще се бори за да защити детето си. Бащата на Ирем ще му се наложи да заема страна в тая битка, за да защити своето дете и справедливостта (ако съдя по думите на Асланту в едно интервю) Виж, тримата млади в историята мк са мъглявк. Единият - психопат, нарцисист.. Въобще не оставям вратипка за някакви по-нататъшни отношения между него и Ела. След такъв "спомен".... Бррр..

Извинете за офтопика отново. Уж  си казвам,че тук няюа да го коментирам, ама пък в момента наистона мк събуди много размисли

# 655
А ще се превежда ли на български този сериал.. малко офтопик, ама..

# 656
  • In the light side of the Moon!
Мира
Скрит текст:
Серкай за първи път го гледам аз. Определено добре играе. Щом за една серия минах през всипкк възможни емоции спрямо героя му.
 Снощи ме държа дълго време под влиянието си серията.
Имаше няколко момента, които си заслужават да се отбележат
-башата на Ирем, казвайки на дъшеря си, че дори и на сватбата, в последния момент може да се откаже от този брак, ако има и грам съмнение дали ще бхде щастлива
- думите на Илкер, че нищо в социалните мрежи не е реално
- думите на майката на Илкер, когсто даваха репортажа за състоянието на Ела "Как кой го е направил, приятелят ѝ Какво ме гледаш, не е и за първи път за съжаление. И с два поста в социалните мрежи няма да спре"
 В един момент наистина се замислих тоз Илкер да не е шизофреник нещо.
Как ше се развият отношенията между възрастните в историята имам някаква идея. Всяка майка ще се бори за да защити детето си. Бащата на Ирем ще му се наложи да заема страна в тая битка, за да защити своето дете и справедливостта (ако съдя по думите на Асланту в едно интервю) Виж, тримата млади в историята мк са мъглявк. Единият - психопат, нарцисист.. Въобще не оставям вратипка за някакви по-нататъшни отношения между него и Ела. След такъв "спомен".... Бррр..

Извинете за офтопика отново. Уж  си казвам,че тук няюа да го коментирам, ама пък в момента наистона мк събуди много размисли

е защо, да не го коментираш, нали го слагаш в скрит текст, който иска да чете.

Айде върви лягай, че ти е време Laughing

Магийке и аз търся на БГ и ще изчакам да видя, ще се превежда ли, ако попадна на превод ще споделя.

# 657
  • София
Момичета, как се задържа такова бижу?
Керем много да не се мотае, защото сигурно конкуренцията е голяма...

# 658
  • Пришълец
https://twitter.com/i/status/1365020187561443329 💕 Много сладък Керем ви водя. Не знам от кой сериал е, но доста по-различен е визуално...

# 659
  • Плевен / София
https://twitter.com/i/status/1365020187561443329 💕 Много сладък Керем ви водя. Не знам от кой сериал е, но доста по-различен е визуално...
"В очакване на слънцето" Керем като "Керем Сайер"... Финалната серия и това му е дъщеричката...

Общи условия

Активация на акаунт