Отговори
# 690
Добро утро!
Едни чувствени Еда и Серкан за добро настроение през днешния ден! ❤️❤️❤️

Аз пък си мисля, че след целувката Еда ще се отдръпне, ще го погледне и после ще го награби! Тя толкова страда заради този робот, сега заслужава да намери утеха и топлина в същите тези прегръдки и устни! 😍😍Или поне на мен така ми се иска! 😁

# 691
Нещо от мен или "Как започна всичко" 💙

# 692
  • София
Приятен и ползотворен петъчен ден момичета.
Една съвсем нова снимка с нашите сладури. Пишат, че папараците са успяли да ги заснемат как само двамата  се хранят в някакво заведение.

# 693
Здравейте!
Това сигурно е служебен обяд/ вечеря, защото Ханде е с годежния пръстен на Еда... Колаж? Разтоварване между снимките или...ноща е наша...

# 694
  • София
Здравейте!
Това сигурно е служебен обяд/ вечеря, защото Ханде е с годежния пръстен на Еда... Колаж? Разтоварване между снимките или...ноща е наша...
Правилно си забелязала. Ханде и Керем са отишли да хапнат между снимките и двама папарака са успяли да проникнат в заведението. Били много щастливи, че са ги заснели само двамата.

# 695
Една съвсем нова снимка с нашите сладури. Пишат, че папараците са успяли да ги заснемат как само двамата  се хранят в някакво заведение.

Това изглежда като офиса на Енгин по-скоро... не знам дали е нова снимката и Еда/ Ханде е с пръстена, който стана колие..или е колаж?

# 696
  • София
Славена, то голяма конспирация е около двамата. Не знам защо толкова се крият. Сигурно има причина. Но все някога истината ще излезе. А дотогава ще им се радваме на всяка тяхна снимка.
 Като тези два влюбени делфина.

# 697

Това е снимка зад кадър от 8 епизод! Не е нужно да уточнявам, че от тогава мина бая време Joy
Малко скрийншот за доказателство

# 698
  • Пришълец
Мики, точно това си мислех, че е стара, но не успях да си спомня номера на епизода - клонях към 9-ти Joy

Ние, феновете обаче до последно се придържаме към ”правилото”: Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Joy

# 699
Мики, точно това си мислех, че е стара, но не успях да си спомня номера на епизода - клонях към 9-ти Joy

Ние, феновете обаче до последно се придържаме към ”правилото”: Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Joy

Само като видя косата на Керем и ми е ясно Joy напоследък почнаха да изскачат някакви стари клипчета и снимки , ама ние нали сме от ЦРУ и всичко знаем Joy
Не мога да разбера защо не му махнат перчема на Серкан вече, в туитър го спукват от колажи с рапунцел Joy

# 700
  • София
Мики  Снимката явно е направена отдавна, но досега не е публикувана и затова казват, че е нещо ново.

Марги Абсолютно вярно     
Цитат
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса!

# 701
БлагаВест, Sparkling Heart крият се, защото продуцентите го изискват. Помня, навремето Туба, когато се снимаше в "Огнено сърце", всички мислехме, че има връзка с Джансел Елчин. Папараците ги бяха снимали да излизат заедно от ресторант една вечер. Всички бяхме в еуфория - ето, хванаха ги. Няма смисъл повече да се крият! Какво излезе, Туба започнала връзка с Онур Сайлак, другият от главните герои. Това го разбрахме, едва след края на сериала.

Припомням си този случай, защото ми беше интересно защо Туба и Онур са криели връзката си по това време. Сигурно, за да не изместват вниманието на феновете от сериала. Представяш ли си, ако си фен, как ще гледаш Туба и Джансел в любовните сцени, когато знаеш, че тя в този момент е влюбена в другия герой. Точно това се е случило на Керем по време на снимките на "В очакване на слънцето". Влюбил се е в Ямур Танръсевсин, която играеше Мелиса, а в това време всички са вярвали, че има връзка с Ханде Доандемир - главната героиня, с която си партнира.

Имам усещането, че в нашия случай влюбването е между Ханде и Керем, но ще разберем със сигурност едва след последния епизод на сериала. Дано да имаме удоволствието да ги гледаме заедно още дълго време!

Мили момичета, Sparkling Heart искам да ви попитам нещо, свързано със Сърма Янък - сценаристката на "Невинност". Тя е написала също сценариите на “Огледален свят”, “Войната на розите”, “Г-жа Фазилет и нейните дъщери”, “Сега и завинаги”, “Децата на сестрите” и "Жесток Истанбул".

Гледали ли сте тези сериали и дали са ви харесали?

# 702
Язък, рекох си че най после са излезли на светло Ханде и Керем, и така небрежно да съобщят на феновете си, че са заедно и да ги оставят на мира.. А то стара снимка. 🙄

# 703
Като ще лъжат хората, че са ги хванали в заведение само двамата, можеха поне кадър от заведение да изберат, а не от офиса. Joy
Ама явно спешно е трябвало да напишат нещо, и какво какво, айде пак за Керем и Ханде Satisfied И не са имали време да гледат епизодите и да търсят кадър от заведение с Еда и Серкан.

Явно другите актьори не са им толкова интересни. И като не могат да направят снимки от реалния живот на Керем и Ханде, ползват тия от сериала на Еда и Серкан и пишат каквото им дойде - гледат Ханде е седнала и са си казали - я да напишем, че са ходили да ядат заедно.
Можеха поне да вземат кадър с кутиите манджа от караваната - няма да излъжат, сигурна съм, че ядат заедно само двамата, както и групово с другите актьори Joy

Една съвсем нова снимка с нашите сладури. Пишат, че папараците са успяли да ги заснемат как само двамата  се хранят в някакво заведение.

Това е снимка зад кадър от 8 епизод! Не е нужно да уточнявам, че от тогава мина бая време Joy
Малко скрийншот за доказателство

# 704

Общи условия

Активация на акаунт