Отговори
# 705
  • София
Мира и аз мисля като теб. Какво точно има между тях не знаем. Ние можем да тълкуваме нещата само по разни външни фактори. Със сигурност техните колеги знаят повече.  Каквото и да се окаже обаче никога няма да забравим тази прекрасна фотосесия, която ни поднесоха за Нова година. Това ще остане, като една невероятна наслада за душите ни... 

Кукличка На папараците това им е работа. Дебнат, причакват и ако не могат да напипат нещо ново почват да скалъпват   

Но пък след дълго залягане зад храстите все пак има и късметлии. Като този журналист, който все пак е успял да заснеме в ранни зори колата на Керем пред новия дом на Ханде. Та се е наложило после Керем да се обяснява, защо е бил там. Казал, че като големи "приятелчета" е отишъл да я пази, защото тя се страхувала да нощува сама в този огромен дом.    

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 11:21 от БлагаВест

# 706
  • Кърджали
За косата на Керем - в Туитър беше писал че на инат искал да си я остави по- дълга. Та затова не махат перчема му, той си го искал . Дете, какво да го правиш JoyJoy
Мира, за въпроса ти.
Скрит текст:
Гледала съм само "Децата на сестрите". Хареса ми, въпреки че малко усещането за насилие ми дойде малко повече на моменти. Но умее да гради образи. В Децата на сестрите например характерът на Волкан много ми беше харесал.Както и другите герои. Всеки със силните си и слабите си страни... 
Май и Войната на розите го бях гледала на две на три, ако се сещам за точния сериал. Че понякога така на български нищо не ми говорят.Справка с чичо Гугъл, да гледала съм го. Не беше лош, макар и почти нищо да не помня от него.

Току що прочетох нещо, което ми стана много интересно. То не че е някаква тайна, ама досега не  ми е привлякло вниманието. Сабахаттин Али, авторът на "Мадоната с коженото палто" /един от "символите" на сериала ни, бил роден в България и то  в едно съседно на мен градче.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 11:40 от Aлекcандрa

# 707

Мили момичета, Sparkling Heart искам да ви попитам нещо, свързано със Сърма Янък - сценаристката на "Невинност". Тя е написала също сценариите на “Огледален свят”, “Войната на розите”, “Г-жа Фазилет и нейните дъщери”, “Сега и завинаги”, “Децата на сестрите” и "Жесток Истанбул".

Гледали ли сте тези сериали и дали са ви харесали?

Привет, гледала съм малко от "Войната на розите" не ми харесва, "Децата на сестрите" е добър доста тежка драма не го догледах. "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" много ми хареса забравих името на акрисата, която играеше Фазилет направи страхотна роля. Той също е драма, но го изгледах целия.
Вече ми идват в повече тези драми, а и едно и също  затвор,болница,гробища.

Друго нещо си е "Почукай на вратата ми" Sparkling Heart

# 708
Мда, Ханде се страхува от таласъми, караконджул, духове и Керем бей въоръжен с плитка чесън и дървен кол дефилира пред вратата на спалнята и. А тя в сатенена нощничка, шампанско и свещ ги привлича... Що не си кажат ами трябва аз да го разпространявам

# 709
# 710
Алекс, Sparkling Heart много ти благодаря за отговора! От всички сериали, които е писала Сърма Янък изгледах на един дъх “Г-жа Фазилет и нейните дъщери” и много ми хареса! Изгражда последователно и многопластово всичките си герои. При всеки има някаква особеност, която се дължи на миналото му и определя изборите и действията му в бъдеще. Най-важното - героите търпят развитие и се променят по логичен начин. Кара те да се замислиш не само върху историята, но и върху техните съдби и причините да са такива.

Затова стискам палци на "Невинност" и очаквам с нетърпение развитието на историята и героите!

Чудех се дали да почна да гледам другите ѝ сериали. За "Жесток Истанбул" знам, че е голяма драма и затова го отлагам за по-добри времена.

Сабахатин Али е роден в Ардино и има издигнат паметник там:

Интересното е, че е убит при опит да премине границата при Лозенград и да се върне в България. В Турция са горели книгите му и е бил в затвора по политически причини по време на Втората световна война. Умира само на 41 години. Когато четох "Мадоната" потънах в депресията на героя му. Втрещих се, че дори не прегърна собственото си дете от жената на живота му, а го остави да си иде без дори да му каже, че му е баща. Толкова безволев и отчаян герой не бях срещала. Депресира ме тотално. Книгата ме натъжи, разстрои, а точно в този момент ми трябва всичко друго, но не и това. Много е важен емоционалния момент, в който се намираме, когато четем или гледаме нещо - това определя впечатленията ни.

Кукличке, Sparkling Heart сравняват Керем със Селена Гомес заради еднакви пози на снимки:

https://www.instagram.com/stories/turk.favorite/2517403163545095024/

# 711
Луда работа, как им е хрумнало да ги сравняват, ама няма лошо - може това да спечели още фенове и на Керем и на Селена Grinning

Аз си мислех за Айдан... Айдан имаше до известна степен основна роля в първите епизоди - знаеше за фалшивият годеж и освен това до последно помага на Серкан да си върне Селин. И със Сейфе следяха отблизо Еда-Серкан-Селин - бяха страхотен тандем.

Сега Айфер е тази, която знае за фалшивият годеж на Еда с Дениз - но не прави нищо по въпроса да помогне на Еда да си върне Серкан... Дори не е имало разговор между Серкан и Айфер.

Май ми се иска да видя Айдан отново в действие да я видя с комбина със Сейфе или с Еда... но Еда си е права да се сърди на Айдан, че не й каза, че Серкан е жив.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 14:19 от kukli4ka456

# 712
19,5 за нашето момиче Hands Muscle

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 13:30 от midnight__sun

# 713
  • Кърджали
АнАйдан кога е научила за това зче годежа на Еда и Дениз в фалшив? Аз останах с впечатление, че Еда и пред нея поддържа версията, че е истински, точно за да не се меси много много

# 714
Айдан знаеше, че Серкан и Еда са във фалшив годеж, а Айфер знае, че Еда и Дениз са фалшиво сгодени. Еда поддържа версията за Дениз и пред Айдан вероятно, за да не я издаде пред Серкан и всичко да е напразно.

# 715
  • Кърджали
Оф, да, то сега видях че  и Кукличка е писала Айфер, а аз по инерция чета Айдан явно. По принцип тоса че кмата им са толкова подобни все ме кара да прекръствам Айфер на Айдан

# 716
Зад кадър от продуцентите.

https://www.instagram.com/p/CLwXCCzJtjV/

От днес на сета.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 15:11 от midnight__sun

# 717
  • Пришълец
Мире, на въпроса ти за сериалите над които е работила Сърма Янък - гледала съм изцяло само Огледален свят. Въпреки, че историята е до болка позната, на моменти издиша и драмата преобладава, на мен ми е слабост. Предишната ми тиха лудост е именно този сериал... навярно заради химията между главните герои. Heart

Опа, midnight__sun, чак сега те видях.

# 718
Керем уж трябваше да стряска Ханде, а стряска Елчин Joy
Тя милата е много забавна, наистина се стряска и от кутиите и от балоните - всички се забавляват и си правят майтап с нея и операторите и актьорите.

Учудих се колко много хора има докато снимат и репетират сцената на полудялата Селин и целувката с Дениз.
Струва ми се супер странно толкова народ и те да трябва да се карат и целуват пред всички, пред целия екип.
Ама тя цялата тази масовка май е навсякъде за всички сцени и Ханде и Керем като снимат май пак са обградени от тълпи - камери, осветление, сценаристи, останалите актьори....

https://www.youtube.com/watch?v=f4Mc-NYPHaQ - Queen - I Want To Break Free Notes

# 719
На мен също не ми харесва, че се отдалечиха от образа на Айдан и Сейфи. Бяха много забавни. Дано да им върнат правилните настройки и да махнат онзи измислен персонаж шеф Александър, че им "отлетяха покривите" на двете дами Айдан и Айфер. Време е да се заемат сериозно със сдобряването на Еда и Серкан.
На мен също ми сте струва, че Селин може да бъде спряна когато Серкан си върне спомените.

Общи условия

Активация на акаунт