Отговори
# 720
Продължавам....

Фенски мераци Trollface

https://twitter.com/obxbellarke/status/1365108487550812165

Керем днес на протест. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 15:41 от midnight__sun

# 721
# 722
Wink

Според DigiLUP Бамби е на 2-ро място

Simple Smile

# 723
  • София
Ама и Керем хич не го свърта на едно място. Едно непорастнало по душа дете. Готово винаги за игри и пакости.
https://www.pinterest.com/pin/806988826980314610/

# 724
  • София
Привет от мен, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Включвам се в предложението на Диди за приключване на темата с една снимка, подобна вече беше споделена по-рано днес, но в този вариант има текст, който гласи: "Всички питаха и ми позволиха да отговоря, Биге и Сарпджан бяха на снимачната площадка!" За съжаление моите очасвания, че няма скоро да си отидат от сериала нито героинята Селин, нито героя Дениз ще се окажат верни! Интригите продължават! Sunglasses

Хубава петъчна вечер! Останаха малко повече от 24 часа до началото на следващия епизод на любимия ни сериал! Flowers Four Leaf Clover

# 725
Здравейте! Да запълня и аз малко място..Къде ли гледа нашето момче?

Хубава вечер! Малко остана..Бъдете здрави!

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 18:15 от Виолета Цветанова_563417

# 726
  • София
Петък вечер, температури над 20 градуса и момичетата изчезнаха от темата! Кой ще допише старниците до 50-та? Heart
Оставям ви един чаровен, усмихнат и обаятелен Серкан Болат, за да бъде удоволствието ви след приятната разходка навън пълно (защото знам, че в темата той е всеобщ любимец)! Sunglasses

Тъй като феновете на Еда Йълдъз също не са малко в темата, ви оставям и една пленителна, непринудена и прелестна Еда в черно:

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 18:32 от nrgmama

# 727
Значи, Селин и Денис ще ни дразнят още дълго време. Дано в епизода утре да има повече Еда и Серкан, повече любов! Още малко остана.
Спокойна петъчна вечер!

# 728
  • Плевен / София
Да се включа и аз...

# 729
  • София
Любопитно ми е, колко ли мъже биха устояли пред такава очарователна, усмихната, прелестна млада жена? А колко ли жени биха устояли пред този втренчен, изпитващ и пронизващ поглед на такъв мъж?

# 730
nrgmama, Диди каза до 8 да стискаме зъби и пръсти, за да пусне тя темата, защото се е подготвила с нещо 😏

Ама ако продължавате със снимки и гифчета на Еда/Ханде... Може и да не мога да устискам дълго 😆

# 731
  • Плевен / София
За другите незнам, но на мен би ми било трудно да устоя... Kissing Heart

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 18:49 от gostenka68

# 732
БлагаВест, Sparkling Heart крият се, защото продуцентите го изискват. Помня, навремето Туба, когато се снимаше в "Огнено сърце", всички мислехме, че има връзка с Джансел Елчин. Папараците ги бяха снимали да излизат заедно от ресторант една вечер. Всички бяхме в еуфория - ето, хванаха ги. Няма смисъл повече да се крият! Какво излезе, Туба започнала връзка с Онур Сайлак, другият от главните герои. Това го разбрахме, едва след края на сериала.

Припомням си този случай, защото ми беше интересно защо Туба и Онур са криели връзката си по това време. Сигурно, за да не изместват вниманието на феновете от сериала. Представяш ли си, ако си фен, как ще гледаш Туба и Джансел в любовните сцени, когато знаеш, че тя в този момент е влюбена в другия герой. Точно това се е случило на Керем по време на снимките на "В очакване на слънцето". Влюбил се е в Ямур Танръсевсин, която играеше Мелиса, а в това време всички са вярвали, че има връзка с Ханде Доандемир - главната героиня, с която си партнира.

Имам усещането, че в нашия случай влюбването е между Ханде и Керем, но ще разберем със сигурност едва след последния епизод на сериала. Дано да имаме удоволствието да ги гледаме заедно още дълго време!

Мили момичета, Sparkling Heart искам да ви попитам нещо, свързано със Сърма Янък - сценаристката на "Невинност". Тя е написала също сценариите на “Огледален свят”, “Войната на розите”, “Г-жа Фазилет и нейните дъщери”, “Сега и завинаги”, “Децата на сестрите” и "Жесток Истанбул".

Гледали ли сте тези сериали и дали са ви харесали?
По малко от всички , разбира се тя не е била сама СЦ , имала е партньори други СЦ , но като цяло не обича хубавите финали , големи драми , голямо навикване и крясъци , най тъпите бяха Сега и завинаги ( големи фантасмагории ) и Жестокия Истанбул ( много простащина и нещастия )
Това е мое мнение , а и всеки сериал се различава от другия .Взема се мнението на продуценти , телевизия и т.н
Друго - знае ли се нещо за Вратата , кога го финализират или край на сезон Angry

# 733
  • Пришълец
nrgmama, съвсем малко остана до 50 стр., но Диди ще се появи след 20:00 часа, затова сме по-мълчаливи. Sunglasses

И Налбантова е отговорила...

# 734
Ново от сета днес:

Общи условия

Активация на акаунт