💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 47 069
  • 857
  •   1
Отговори
# 195
Ауу, в следващия епизод ще го играят шоуто "Страх" и ще ядат разни неща - хлебарки и други гнусотии. Аз, ако съм, отказвам категорично. Нито любовта, нито състезанието, нито дори заплахата от развод ще ме накарат да ям такива извратенящини. Единствено, може би, ако живота ми зависи от това и пак не е сигурно, но да речем, че бих. Сигурно бих, инак Не!!!

# 196
Стефания като се усмихне ми напомня на Скарлет Йохансон. Наистина красива и естествена двойка.

# 197
  • Blondeville
Ама как е възможно се чудя 😁 Гледам си Нова, в БГ съм си, не гледам нова плей 🤔 При мен тъкмо влязоха Деница и Николай във вилата 😁

май си с 1  час назад, то сега свършва

# 198
Ауу, в следващия епизод ще го играят шоуто "Страх" и ще ядат разни неща - хлебарки и други гнусотии. Аз, ако съм, отказвам категорично. Нито любовта, нито състезанието, нито дори заплахата от развод ще ме накарат да ям такива извратенящини. Единствено, може би, ако живота ми зависи от това и пак не е сигурно, но да речем, че бих. Сигурно бих, инак Не!!!
И аз! Това е безумно! Аз и без това не ям неща, които повечето хора ядат, а такива ужасии - никога!

Сефания е член на джак ръселската ни група и там е качвала снимки на Кайчето, много е сладка.

# 199
  • Велико Търново
blondie_anna, просто не си гледала снощния епизод, струва ми се.

# 200
Зорница (от шумните) и мен ме дразни, простакеса е и задължително държи да е на всяка манджа мерудия.
Това с 6-годишния план на Стефания и Анжело не знам защо ви смути? И аз така си бях наредила приоритетите в тази възраст, нищо че не го наричах "план".
Тя ми е симпатична.
Засега най-симпатизирам на "арабите", най-малко на "германците".

# 201
  • Blondeville
Гледах го. И в момента гледам Анжело и Стефания на играта с бомбата 😁

blondie_anna, просто не си гледала снощния епизод, струва ми се.

# 202
Как ми липсват миналогодишните участници Disappointed

# 203
Аз до момента май най-много симпатизирам на Стефания и Анжело, Мохамед и Полина. “Германците” не ме дразнят; макар че коментара на жената за Здравка и Мирослав беше глупав и определено не на място.
Двойките с голяма възрастова разлика не ми пречат, в крайна сметка това си е тяхна работа, щом са щастливи заедно - няма лошо. Аз лично не мисля, че бих си взела за мъж някой на годините на баща ми, но хората сме различни.

За най-глуповати до момента ми се очертават тези от Шумен и Харманли (ако съм запомнила правилно). Двойката дето живее в Англия е леле мале, особено момичето ... според мен бързо ще отпаднат.

# 204
  • London
Скрит текст:
Грабнаха ме Стефания и Анжело!Просто интуиция,харесват ми.Прощавам им за шест годишния план,млади са.
Стефания е на 21г.и онази бърборана от Силистра на 21г. ами визуално огромна разлика и като излъчване.
Скрит текст:
На мен ми е интересно да гледам различни отношения,различни възрастови разлики.

Огромна разлика най-вече в умствения багаж.

# 205
И втората група двойки са интересни.

# 206
Групата тази годината е доста по-разнообразна и цветна. Но това я прави и по-склонна към скандали. Ще видим, засега са добронамерени. За сега най-симпатични са ми Стефания и Анжело (дано не бъркам имената) .

# 207
  • Sunshine state
На мен пък не ми липсват миналогодилните участници, тези са ни по-интересни. Тази високата, дето се озъби на другите като я питаха за изпитабието, ще се заяжда.

# 208
Стефания ми прилича малко на Никол Кидман на младини Stuck Out Tongue Winking Eye Здравка, нещо няма реална преценка - не можах да разбера какво толкова стана, че не искаше да разказва за изпитанието като я попитаха другите и Емо като я пита Здравка разпозна ли се, беше пак много учудена/стресната.

# 209
Не мога много да коментирам(както ми се иска), защото все още не мога да запомня кой кой е.Дори като чета тук как обсъждате с имена направо се напрягам да си спомня за кого говорите.
Обаче,Стефания (е,все пак запомних едно име😁)много ми прилича на младата Кайли Миноуг,много чаровна.
После,замислям се,какви са тези хора,които си играят на семейство от 13-14  годишни.Имам доста такива примери около мен и смятам,че нещата в крайна сметка не завършват добре ( някой в даден момент решава,че не е живял ,че има нужда от свобода и т.н)
И последно за изневеряващата двойка: като бях на 20 бях сигурна,че изневери ли ми някой,прошка няма.И си мислех,че само когато не се обичат хората си изневеряват.Обаче сега,20 години по-късно, смея да твърдя ,че нещата не са точно така.А защо тази жена размята тази изневяра в публичното пространство,на мен ми е непонятно,аз от майка ми знам,че каквото и да става между мен и съпругът ми, то си остава скрито и не се обсъжда и децата не бива да разбират за проблемите ( ама не мога да го спазя и приятелките ми знаят всичко за семейните ми проблеми).

Общи условия

Активация на акаунт