💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 47 053
  • 857
  •   1
Отговори
# 300
Прекрасна новина,да им е жива и здрава малката принцеса,много се радвам за тях,заслужаваха го 🤗

# 301
Честито на Изи и Данчо! Прекрасна новина! Да им е жива и здрава принцесата! 💝

# 302
  • В страната на мечтите.
Много се радвам за Изи и Данчо. Радвам се, че едното от нещата за които си писахме с нея в инстаграм се е сбъднало и вече ръцете и душите им са пълни с любов.

От сегашния сезон симпатизирам на Зори и Вальо, защото някак са ми много мили, забавни и естествени. Дано никой да не си показва рогата и да си остане забавно и мило предване.

# 303
Зори и Вальо възрастните ли бяха? От визитката - тя с парцала, той кибик на масата и голяма любов се стеле.

# 304
Не. На първа страница в темата ги има, виж ги кои са.

# 305
  • Испания
Зори и Вальо възрастните ли бяха? От визитката - тя с парцала, той кибик на масата и голяма любов се стеле.

От Шумен.

# 306
Аха, оф, да. Аз съм много зле с имената и никой няма да запомня, освен да ходя до 1-ва стр. да ги гледам, че да не пляскам глупости в ефир. Ама нищо де, изказах се за възрастните. А тези добре, че им направиха закуска, иначе ми се сринаха малко с докачливостта към новите.

# 307
  • earth
Стефания е мноoго красива.

Когато я дадат в цял ръст да я огледаме хубаво, ще прециним дали е красива. Засега само знаем, че има красиво лице. Simple Smile

# 308
Не е лоша никак и в цял ръст.

# 309
Да, много е сладка Стефания, Тяна и Тина също са хубавици.
От мъжете Анджело и Иван-Асен ми харесват.

# 310
Снощи се сетих за Искра и Данчо. Гледях й профила дори. На посоки е било.
От новите двойки нямам любими все още. Харесвам Валя и Детелин.

# 311
Наистина им се радвам от сърце. Познаваме родителите й, страхотни хора са, тя от кога милата иска детенце, нека да им е живо и здраво

# 312
Миналата година гледах само от време на време и не съм запозната,но това ли е девойката ,която още тогава се съмняваше за бременност и прави тест,но беше отрицателен?
Да им е живо и здраво бебчето Heart

# 313
Миналата година гледах само от време на време и не съм запозната,но това ли е девойката ,която още тогава се съмняваше за бременност и прави тест,но беше отрицателен?
Да им е живо и здраво бебчето Heart

да, те бяха Hug

# 314
Супер,че им се е сбъднала мечтата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт