💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 47 047
  • 857
  •   1
Отговори
# 330
  • В страната на мечтите.
Абе Яница защо се държи така злобно с мъжа си и постоянно сякаш иска да го смачка или убие? Много гадно ми се стори това държание.

# 331
Тази Яница много дразни! Ужасно злобна и мрънкаща.

# 332
  • София
Този Иван как си хапна хлебарката не е истина. Гнусна работа.
И с тези непрекъснати целувки ми е много лигаво. Предполагам, че ги задължават от продукцията като някакъв етикет за поведение, вече втори пореден сезон се мляскат непрекъснато.

# 333
Лейля ми е страшно позната имам съмнения,че познавам нейни роднини.Ако някой и намери фейсбука да го сподели Joy ще се правя на детектив😀.
Е тези глупости с яденето на тези гадости защо са ги измислили.Аз няма да ги ям.
Стефания е много слънчева и красива,като се усмихне и човек се влюбва.Имах една колежка много приличаща на нея.

# 334
  • Испания
Що за тъп въпрос? Колко години е продължила предишната връзка на Здравка?

Мирослав спаси кожата.

# 335
Този Иван как си хапна хлебарката не е истина. Гнусна работа.
И с тези непрекъснати целувки ми е много лигаво. Предполагам, че ги задължават от продукцията като някакъв етикет за поведение, вече втори пореден сезон се мляскат непрекъснато.
Че какво им е на целувките Grinning, не знам на мен не ми е неестествено Simple Smile

# 336
Кога ще е четвъртата сватба...майко мила...😆😆😆

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 22:12 от Butterfly_🦋

# 337
  • гр. София
Тина ми хареса как си хапна чесъна Simple Smile

# 338
  • Mediterraneo
Тия са тотал щета, горките.

# 339
  • София
Детелин се поизложи малко.

# 340
Детелин ми е типичния балкански субект - намръщен, недоволен, готованко! Тази жена как е останала с него, не знам.

# 341
  • Бургас
Детелин е много типичен български мъж на средна възраст, всеки втори съсед изглежда по този начин.Може би са търсили точно такъв типаж. И тя една му ходи на пръсти, да не го разлюти.Не ми харесват.

# 342
  • Испания
Хайде, Тяна пак да ни напомни!

# 343
  • София
Ох, аман с тази изневяра. Във всеки епизод ли ще се натяква?

# 344
  • Испания
Та кой мъж ще знае датата на сватбата на тъщата и тъст си!!! Те не знаят датата на своята сватба, та ще знаят другата.

Общи условия

Активация на акаунт