💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 47 016
  • 857
  •   1
Отговори
# 465
  • Испания
Да не знаеш професията на мъжа си!

# 466
А да не знаеш рождената дата на мъжа си... 🤭

# 467
Как може да не знае рождения ден на мъжа си?Мислех че мъжете са зле,но жените яко се панират ли не знам и аз.Повече от половината не успяха до сега.

# 468
  • Испания
А да не знаеш рождената дата на мъжа си... 🤭

Еднакво зле.

# 469
Разбира се, че знае кога е роден. Просто е блокирала.

Любов нещо Сърдитко го раздава.Wink

# 470
  • Велико Търново
От Нова да вземат да махнат тези надписи по екрана, че дяволите ще ги вземат!
По-следващата седмица. Когато започне и Рачковото шоу. Ще остане логото обаче.

Егати името! Иван-Асен Шишманов.
Мдааа... още в първия епизод ми направи впечатление.

За рождената дата не е сигурно, че Лейля не е отговорила. А за професията - останах с впечатлението, че верният отговор беше професията според образованието му, т.е. професионалната квалификация, с която е завършил като е учил. Иначе вероятно работи това, което тя каза - мотокарист.

Поли и Мохамед стабилни фаворити в класирането. Много им се радвам!

Edit: Ето, че знае рождената дата. Обикновено анонсите заблуждават.

# 471
Падам от смях с шуменци. Joy
Лейля не че не знае кога е роден мъжът ѝ просто се забави, че измъкваше онова нещо там, те са явно и тежки тези части на пъзела.
По никакъв начин не мога да ги приема, не толкова  заради разликата в годините, просто ми изглеждат тотално несъвместими личности. Говоря за "лекарите", а пък "митничарите" направо ми граничи с педо... лия. Особено като и заказва "бебе или любов" ли беше и като казаха, че детето му е по-възрастно от нея. Може и да съм консерва, но не ми пука, това е моето мнение.
А след младото момиче - хубавото, за мен най-красива е най-възрастната жена. Естествена, фина, прекрасна коса и тяло, усмихната и май е без грим и пак е хубава.

# 472
  • Испания
Милена намери двете очи на Даниел, Денислава ги търси не знам колко време.

# 473
  • София
Почват да ме кефят Здравка и Мирослав 😀

# 474
  • Испания
Много мило е това, че Тина, когато е започнала първата си работа на 15 години, е купила чифт обувки на Станимир. Разчувстваха ме.

# 475
Тина ми прилича на  Анселита

# 476
  • София
Ама тя Здравка не може да го понася този нейния габровец, как му беше името. Само му се дразни, любов там нещо не се вижда.

# 477
Митничарката е спокойна и в тази игра

# 478
  • Испания
Кефи ме, че Валя и Детелин се обличат в тон.

# 479
  • София
Някои от жените са много груби, имам чувството, че видяха, че миналата година това се котираше при Симона и сега си показват и те простотията. Мъжете се държат повече на ниво.

Здравка седи винаги на разстояние, Лейля пък въобще не мисля, че го обича нейният.

Общи условия

Активация на акаунт