💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 46 804
  • 857
  •   1
Отговори
# 675
  • UK
За мен тази седмица си тръгна по-неприятната двойка. Има двойки, които са заедно от повече време и се усеща истинска хармония в отношенията, такава не видях особено. Следващата двойка, която бих искала да си замине са Деница и Дяд Беб, много ме напрягат. Яница също ме напряга. Другите засега са ми окей.

# 676
Беб и мен ме напряга и се надявам да са следващите

# 677
Аз пък не харесвам Ралица и Жельо, не знам защо. Нещо във визията им ме напряга...

# 678
  • Испания
Кой питаше за възглавниците?

# 679
Аз пък не харесвам Ралица и Жельо, не знам защо. Нещо във визията им ме напряга...
На мен са ми много.. обикновени, стараещи се да са нещо уау.

# 680
О, да, Ралица и Жельо може би са ми следващата двойка на изхода, според моята класация. Но те са с водещи показатели винаги, една година са се подготвяли, а и са млади и скоро няма да си тръгнат...
Иначе няма такива селяндури.

# 681
На мен са ми много.. обикновени, стараещи се да са нещо уау.

Изглеждат ми по-възрастни и някак ми фалшивеят. Но пък бяха първи снощи и са от много години заедно.

# 682
  • UK
А, да, не знам защо пропуснах Ралица и Жельо. Имам чувството че са гледали миналия сезон сто пъти и са упражнявали отговорите, няма никаква емоция с тях. Grin Жельо не ме дразни толкова, но Ралица няколко пъти прави много тъпи коментари за други участници и не ми е много симпатична.

# 683
  • София
И мен ме дразнят Ралица и Жельо, както и изкуствените Денита. Дано следващата седмица отпадне някоя от тези двойки.

# 684
Аз не разбирам какво толкова много красиво и специално намират някои в Стефания. Симпатична, възпитана и естествена е, но според мен си е съвсем обикновена жена и като външност, и като поведение. Харесва ми, но ми е далеч от уау.
И аз съм на това мнение. Симпатично  и естествено момиче, казвам момиче, защото е на 21 години. Но не ме впечатлява като външен вид толкова , че да се прехласвам, няма нещо уау.

# 685
На мен Тина ми е симпатична. Малко си е била горната устна май ама иначе е добричка

# 686
  • Mediterraneo
Сега изгледах епизода.
Ако бяха останали Детелин и Валя, щеше само да се затвърди първоначалното ми впечатление- че тя е дълбоко потисната жена и тази усмивка, от онези престорените широки, е само за пред хората.

# 687
Гледам “бутането” и ми се струва, че я избута, в стремеж да стане по- бързо играта.
Иначе като двойка съм съгласна с мненията. Даже ми дожаля за Валя.

# 688
Аз гледам между другото и докато вечеряме.
Та на възглавниците имаше недостатъци в характерите.
Та работохолик като недостатък ли го оценявате?
Аз не бих.
Защото не познавам работолик, който да не е успял с това, с което се захванал.
Та не бих сложила това качество като недостатък.

# 689
  • София
Зависи от степента, то и пестелив или чистофайник не е негативно, ако е умерено. Ако се работи по цял ден и вечер, а и без почивен ден, то това се превръща в проблем. Има семейства, които се разделят и заради това. Бяха сложили и умерени думи, но някои от двойките решиха да задъбаят и да обидят нарочно половинката си. Например Лейля.

Общи условия

Активация на акаунт