Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

 • 30 811
 • 846
 •   26
Отговори

Анкета

Какви са първите ви впечатления от новия сезон?

Опции:

# 390
 • Мнения: 3 062
На мен не са ми особено интересни игрите, очаквах напълно различни от миналия сезон и е малко досадно, че се повтарят и разочароващо.

# 391
 • Мнения: 2 771
Аз пък днес случайно разбрах,че предаването не е само през уикенда.Изпуснала съм доста..
Днес беше първото предаване след двете начални от уикенда. Така че не си изпуснала нищо.В промото - Валентин: "Любимото ми питие?", Зорница, троснато: "Ком-пот!" Joy

# 392
 • Мнения: 1 047
Тази игра днес малко неинтересна беше. Изобщо не е толкова важно и нужно  според мен да се знаят някои от тези факти и дати, за които трябваше да отговарят. Това не е точният показател дали двойките се познават добре или не.  Не знам кой точно се вайкаше, че не отговорил на коя дата е родена свекървата и сигурно тя щяла да му изтрие номера.

# 393
 • Мнения: 3 623
Нали затова е игра, да има уловки и да не е толкова лесно да се справиш. Какво щеше да бъде, ако всички бяха отговорили на всички въпроси - пълна скука. Дамите щяха да изядат по едно бананче и да си ходят поживо поздраво. Нали трябва да има уловки и капани.
За Тяна - не е толкова лесно да се преглътне изневяра. Излъганият е в крайно унизително положение. Дори и тук, в темите за семейни отношения всички съветват за раздяла при изневяра. Според мен, точно затова Тяна върви напред с изневярата - за да се види, че тя не я е приела с наведена глава и убито самочувствие, а напротив - успяла е дори от тази кофти ситуация да извлече полза и да си обедини семейството. Какво мисли реално - тя си знае, това е поза за пред хората. Явно предпочита тя да го съобщи, отколкото да започнат да я дъвчат по форуми, фейсбук и т. н., тоест - парира клюките.

# 394
 • not found
 • Мнения: 568
Влизам в темата за да напиша същото нещо за Тяна,според също гледа да изпревари събитията.Според мен е хубаво да се говори на такива теми ,така не виждаме само приказката в която те се оженили ,заживяли щастливо и си имат 3 деца ,чудесно ,но в повечето случай не е това само приказката .
За Детелин и жена му искам да напиша няколко неща-ами сама си е виновна тая жена ,заслужава си мъжа .От 35 год. заедно,той не знае датата на която са се оженили ,сериозно? И тя му се смее насреща ,пак го обичала ... моля ?
Стефани и Анжело са ми симпатични ,много исках да разбера сестра й на колко години е .
Двойката от Бристол също са ми симпатични ,момичето още от самото начало каза,че не е много умна ,но има някои хора на които това им е чара ,как изяде чесъна с обелките 😂😂😂неподправена е .
Лейля и Иван също ми харесват както и русата двойка Денита,въпреки че момчето ми е някак с налудничев поглед.
Здравка също ми е симпатична ,много ми е сладка в лице ,но има нещо лудо в погледа или просто се притеснява от камерите .
Поли и Мохамед,лекарите са ми по-скоро в графа неутрални за момента.
Германците не ми харесват ,както и Шумникови ,също така и момичето от Силистра.
За мен в този сезон има доста красиви жени и днес се зачудих Тяна като има салони за красота,защо е с толкова рехава коса ,то не може да си избираш,но пък може да го коригира ,не да си слага коса като момичето от Силистра ,всъщност косата й много ми харесва ,но й създава доста фолк излъчване ,та за Тяна има възможност явно ,защо не го е направила не знам .
Всеки път като гледам игрите се поставям на тяхно място ,моят мъж щеше да познае всичко ,при нас аз щях да оплесквам игрите 😂

# 395
 • София
 • Мнения: 12 048
Малко е досадно 13 двойки да се изреждат с едни и същи досадни и някои излишни въпроси, ако ще пълнят почти цялото предаване с игри, то нека да са по-занимателни.
Иначе на мен ми се иска да гледаме повече от социалната игра. Да се дава повече от пребиваването на двойките в къщата.

# 396
 • До морето
 • Мнения: 5 498
Абе, мудничко върви засега. Утре пак позната игра, пак едно и също 13 пъти. Нещо в монтажа ли им куца, идеи ли им липсват - не мога да преценя.

Тяна ме подразни как на въпроса на Емо за изневярата ТЯ тръгна да обяснява, че се появила една жена. Мъжът й седи до нея и мълчи, тя обяснява какво било станало.

# 397
 • ГО
 • Мнения: 3 773
И аз да се включа.

Нещо ми доскуча снощната игра, даже заспах преди края. Simple Smile

Тяна, определено, не е преглътнала изневярата. Самият факт, че от началото само за това говори, за мен е показателен, че още я мъчи това. Това е станало преди 10г. и още е тема на разговори. Ако наистина си решила да преглътнеш и да продължиш напред - забравяш за случилото се и не го споменаваш повече. Или това е начин да държи мъжа си виновен и смирен? 🤔

# 398
 • Мнения: 3 696
Не успях да го гледам сношщи , затова си го пускам днес. Тази изневяра май ще е сценария на сезона, а Яница ще го играе матриархата. Ще видим какво ще стане.

# 399
 • Берлин
 • Мнения: 2 895
На мен ми е забавно. Снощи Мм отговаряше на въпросите и умряхме от смях. Кога се оженихме- точна дата и година (2011), кога ми предложи брак - преди 5 години 😂 та знам ли ги как смятат и тези в предаването. Поне нямаше да ям телешки пенис ха-ха.
Германците и най-възрастната двойка са ми най-неприятни визуално и всякак. Първите бяха точно като преговаряли и зубрили за тест, вторите са архаична двойка от преди столетия-той се разперил като бей, тя го гледа влюбено под безумния си бретон и чака на висок старт да слугува. Отврат.
Митничарският мъж почти се разплака завалията. Ми не ги тормозете така тия хора де 🤣
Нещата при Тяна са най-зле. Виждам я като вечно недоволна и в опит да си държи мъжа на къса каишка. И те така до стотната сватба на Марс сигурно. Хванах му един поглед на този докато тя описваше "преродената им любов". Ми убедена съм, че и сега си гледа настрани и прави каквото и преди.
Мишо ми е много симпатичен-очевидно обожава жена си,а и с такова тънко чувство за самоирония...
Пропуснах май всеобщата любимка тук - лъчезарно момиче, но не ми е първа красавица.
Неспоменатите са ми като фототапети за момента-виждам ги, но не ги забелязвам.

# 400
 • Мнения: 4 873
Представям си на мъжът на Тяна какво му е
като толкова често я коментира тази прословута изневяра.
Гледа винивно, личи си колко неудобно го кара да се чувства тази показност.
Според мен и в живота им отвън често се припомня.

# 401
 • Мнения: 5 565
в хора съм на Анти Тянка- зомби ми изглежда

# 402
 • Испания
 • Мнения: 30 786
Темата, че Тяна говори за изневярата, за да научат хората от нея, не върви. Както става ясно, тя информира хората от 10 години, а нас - вече трети епизод, като няма да спре /както изглежда/. Сигурно и на работното си място информира 10 години по 365 /е, по-малко са работните/ дни.

Мъжът ѝ гледа с поглед "Говори си, не ми пречиш". И аз мисля, че може и да не се е спрял. Ти си прощавай и си говори, пък аз ще си правя това, което искам.

По-трагичното за мен е, че децата им не спират да слушат това /не мисля, че вкъщи не се говори по темата/, а те имат съученици, приятелчета. Майка им не мисли ли по този въпрос? Според мен, не.

# 403
 • Мнения: 1 483
Ние пък знаем само датата на сватбата ни.
Даже не знаем от колко години вече сме заедно-знаем, но трябва да се замислим и да ги сметнем. Не е като всяка година да си казваме- 12 години заедно, 13 години заедно...

# 404
 • Мнения: 5 151
Полина и Мохамед/Мишо ми допаднаха като взаимоотношения още от 1 епизод /всъщност те са втори епизод Grinning/. Във вчерашната игра ми потвърдиха усещането за тях - този мъж я гледа с обожание и много държи на нея и семейството ѝ.
Изключително много се оказва, че симпатизирам на Тина и Станимир - много са ми сладки.
Милена исках да кажа, че много я харесвам също. Много красива жена е. Личи си, че двамата се обичат. Разликата във възрастта щом за тях не е проблем, коя съм аз, че за мен да е.
Тяна хич и не е простила - с тази мила, лукава усмивчица не знам кого си мисли, че заблуждава. Мъжа си със сигурност не. Това сигурно му се напомня ежедневно, за да не забрави случайно. За бога - изневерил ти е, когато си била бременна с първото си дете, а вече имате три.
Уф, шумните от Шумен хич не ми допадат нещо, а това ме подтиска, тъй като смятам, че ако аз бях в тази къща, щях да съм на тяхно място Grinning, а така погледнато отстрани нещо не ми допада поведението им Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт