💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 47 031
  • 857
  •   1
Отговори
# 405
  • Испания
Когато говориха, че са се оженили на същата дата, на която и родителите на Полина и че баща ѝ му се обажда всяка година, за да го подсети да купи цветя, силно впечатление ми направи, че Мохамед каза за тъст си: "Ако не е татко, фатална грешка съм".

# 406
Представям си на мъжът на Тяна какво му е
като толкова често я коментира тази прословута изневяра.
Гледа винивно, личи си колко неудобно го кара да се чувства тази показност.
Според мен и в живота им отвън често се припомня.
И аз това си помислих, тя явно често му натяква. Позата й е на простила и щастлива, но явно постоянно мисли и говори за това. Държи го на къса каишка , или поне така й се иска.

# 407
Йордан и Искра от първия сезон явно затова са се били покрили толкова време  . В статията пише, че Искра пазела бремеността в тайна. Да им е честито! https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Purvite-pobediteli-v-E … -roditeli-1055077

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 11:00 от daisy12

# 408
Няма да се учудя ако  мъжът на Тяна хойка още. Тя е гледала прекалено много американски филми, за момиченцата които си създават план за перфектният съпруг, брак и деца. И всичко трябва да е наистина идеално независимо какво ще ѝ струва това, включително и самозаблуда. Нищо не е идеално в този живот включително и нейният брак, но много ѝ се иска да е така (което е нереално). Затова са и тези 2-3-4 сватби, даже няма да се учудя и още едно дете да му роди само и само да го вкара в нейните идеални рамки за семеен живот. Това са напразни илюзии и натоварване на хората около теб с нереалните ти представи за съвършенство. Затова смятам, че ѝ е изневерил иска невъзможни неща от него.Той е просто човек с недостатъци, като всички нас.
Пп. Отдавна Пламен съобщи за бебка и им честитихме 😉

# 409
  • ВАРНА
От промото за тази вечер:   

Кое е любимито ми питие?   -.....компот?!
 .Ъъъъъъ

# 410
Какви бяха тези странни въпроси? На някои двойки супер лесни, на други абсолютна главоблъсканица и тъпотия.
"На коя дата забременях??"
Предполагам след като са ги разделили, дамите са накарани да изброят по 15-тина важни дати/години от които екипа е подбрал 4.

За Тяна и Иво и аз останах с впечатлението, че изневярата е скорошна и брака е "скрепен" с третото детенце...А то преди повече от 10 години. Доколкото разбрах те са заедно от ученици, а случката е когато са 25 годишни...

# 411
Явно ще слушаме за изневярата във всеки епизод. Доста досадно, автоматично ми става антипатична и каквото от тук нататък да споделя по други теми няма да ми я направи по- приятна в очите. Може ли 10 години да мелиш едно и също, ужас. Ако бях на мястото на мъжа, ни трета, ни четвърта сватба щях да искам.

# 412
Явно ще слушаме за изневярата във всеки епизод. Доста досадно, автоматично ми става антипатична и каквото от тук нататък да споделя по други теми няма да ми я направи по- приятна в очите. Може ли 10 години да мелиш едно и също, ужас. Ако бях на мястото на мъжа, ни трета, ни четвърта сватба щях да искам.

Аз мисля, че го прави нарочно да демострира колко е щастлива едва ли не след това, тъй като е в национален ефир и си мисли, че любовницата от едно време ще ги гледа и ще им се дразни Smiley и 50 сватби да направи, май пак ще си натяква.

# 413
И на мен Тяна и Яница не ми харесват много. Имам обаче предчувствие, че ще отидат до финала

# 414
Страшно много ми харесват перничани,толкова хармония се усеща при тях,че тази с 4-те сватби само може да си мечтае. Тяна толкова се е бъгнала покрай тази изневяра ,че съвсем смешна става с тези 4 сватби. Явно иска да докаже нещо на себе си с постоянното повтаряне на обети и глупости,но защо не помисли за децата си. Те сигурно всеки ден слушат речи вкъщи ,ама да я слушат и по ТВ.... изобщо не ми и е жал за нея,жал ми е за децата и мъжа й

# 415
  • В страната на мечтите.
И на мен Тяна и Яница не ми харесват много. Имам обаче предчувствие, че ще отидат до финала
Едната се държи сякаш мъжа й е виновен винаги за всичко и му говори супер злобно, а другата постоянно натяква нещо от преди десетилетие и направо се чудя как този мъж още е с нея... На мен, ако ми натякват нещо всеки ден и месец няма да издържа.
Дано да не си права и да не се задържат дълго.

# 416
Харесвам Здравка, красива, умерена и интелигентна жена. Не знам защо масово чета негативни мнения за нея. Всъщност много малко са я давали тази двойка, но от това което са давали не виждам грам нищо неприемливо или лошо. По-обрана и сдържана е, но това за мен далеч не е минус. Визитките предполагам до голяма степен са режисирани от предаването, подканени са да наблегнат на едно или друго, за да привлекат зрителски интерес.
Милена също е хубава и интелигентна жена, при тях обаче ми е много голяма пропастта в годините... Усещането ми е за майка и син, не за двойка. Същото е и при другата двойка с огромна разлика. Всеки един от тях може и да е страхотен човек, но заедно хич не ми се вписват. Дядото и по принцип не ми харесва, въобще не знам какво у него би впечатлило 30 годишна жена. Дори изглежда на повече години отколкото е, изказа и държанието му, и всичко си е като на старец.
Тепърва ще се променят и изграждат впечатленията ми за отделните двойки, твърде рано е и много малко сме видяли все още.

# 417
  • На морето!
Доколкото разбрах не става дума за изневеря, а за паралелна връзка.
Разбирам я, че натяква Тяна, явно е простила, но не е забравила и ако е така няма причина да се срамува или крие.
А за датите - очевидно жените са избрали какви да дадат и явно те не са съобразили колко значими трябва наистина да бъдат за партньора им, друг е въпросът, че някои не бяха и верни.

# 418
Аз сега наваксвам с гледането .
Аз, честно казано не помня колко години ми е била предната връзка.. имам чувството, че цял живот съм с този ми мъж - 17 години хич не са малко

# 419
Тя Тяна не знае ли за закона на привличането, това за което постоянно мислиш и говориш, това ще привлечеш. Нищо чудно мъжът скоро да й изневери. Иначе ми е симпатична, има хубаво излъчване и прекрасни деца.

Общи условия

Активация на акаунт