💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 47 031
  • 857
  •   1
Отговори
# 420
Тяна ми е много странна птица. Има нещо което не ми харесва в нея. Изглежда тя е шефа в семейството. А това за изневярата за мен лично не трябваше да се споменава. А и това с 4-те сватби ми дойде "too much". Всякаш тя не е простила напълно изневярата на мъжа си Иво.

# 421
Тяна ми е много странна птица. Има нещо което не ми харесва в нея. Изглежда тя е шефа в семейството. А това за изневярата за мен лично не трябваше да се споменава. А и това с 4-те сватби ми дойде "too much". Всякаш тя не е простила напълно изневярата на мъжа си Иво.

просто си личи, че не е толкова щастлива, колкото демонстрира, че е .

# 422
Ох, стига сте я дъвчали тази Тяна /Таня наобратно, нямаше ли списъци 83-4г?/, че и пожелания за изневери и т.н. И на мен ми е като латерна, но то се очакваше.

# 423
  • Sunshine state
Според мен пък я подпитват за това от екипа, иначе и аз не я харесвам.

# 424
Здравка се оказа професионална спортистка - волейболистка. Някак ми се струваше позната, дали не е давала интервю нейде, някога?
И от Шумен двойката ми е позната. Те пък заведение имат, да са участвали в Кошмарите? Smiley

# 425
Иначе си имам засега три двойки фаворити - 1. Полина и Мохамед 2. Денислава и Даниел и 3. Зорница и Валентин ( защото са от Шумен и аз съм родена от там Grinning ) а който не са ми фаворити са - 1. Тяна и Иво 2. Стефания и Анджело ( тук Стефания нещо не ми харесва, като се усмихне/озъби ми ми изглежда като някаква страшна лелка Grinning ) 3. Милена и Иван-Асен тук просто аз не възприемам жена да бъде по-голяма от към години спрямо мъжа.

# 426
  • Варна
Здравка се оказа професионална спортистка - волейболистка. Някак ми се струваше позната, дали не е давала интервю нейде, някога?
И от Шумен двойката ми е позната. Те пък заведение имат, да са участвали в Кошмарите? Smiley

На мен Здравка ми приличаше точно на волей/баскетболистка. Не ми е симпатична на външен вид, но приятелят й да. Дано да се разбират, но тя не ми е приятна.

Тези от Шумен бяха забавни само първи епизод, после почнаха да ме дразнят. Мъжът май често обича да си отваря устата и да коментира.... вече не са ми симпатични.

# 427

Двойката от Шумен не са участвали в Кошмарите , а бяха друга двойка в друго заведение в града.

# 428
На мен Здравка ми изглежда като  студена  жена,както и преди писах съм убедена,че тя командва вкъщи и мъжът й е под чехъл,той ми стои до нея като Душко Добродушков без право на глас

# 429
И на мен тези от Шумен ми станаха несимпатични. Нещо започнаха да ми простеят, а наистина първият епизод ми допаднаха.

# 430
Вщера към края на епизода даваха кадър как тези ит Шумен и Денитата се бяха настанили по пижами на дивана.
Този от Шумен почти ги беше заврял босия крак под носа на мъжкото Дени.
Ми неприятно е човек да е така нетактичен.... Да не кажа нещо друго

# 431
  • Перник
От начало Тяна ми стана много симпатична като визия, присъствие и тембърът й ми е приятен, обаче това повтаряне на заучени фрази по любимата й тема, това развявяне на мръсни ризи и чаршафи, ми дотегна много бързо. Дано повече не го слагат на фокус...
Снощната игра ми беше глупава, какво значат някакви числа?! Ако беше измислена играта и с други възможни отговори, щеше да е една идея по-интересна. Аз и ММ примерно в такава игра само с числа не бихме могли да се впишем, нямаме такива годишнини от първата целувка, среща, кога сме тръгнали, не сме и женени. Това няма как да не е свързано с назубряне на някакви незначителни факти, а не с това колко добре се познаваме според мен.
Все така симпатични и хармонични ми остават Поли и Мохамед, дано наистина не разочароват с нещо по-нататък.

# 432
  • София
Е, това е идеята, да е предизвикателство, ако много го улеснят, всички ще се справят, като нямаше годишнина, ще ви питат за тъщата, кучето или сестрата. Игрите са различни, едни нямат такава памет за числа, но пък физически са добре подготвени, други пък на визуалните игри ще са по-добри. Миналата година имаше добър баланс между игрите. За мен това предаване не е коя двойка се познава най-добре, чисто на битово ниво, би трябвало по-възрастните двойки. Това са си предизвикателства по двойки и най-голям шанс имат двойките, които са добре физически подготвени и/или имат нещо в главата.

# 433
Какви бяха тези странни въпроси? На някои двойки супер лесни, на други абсолютна главоблъсканица и тъпотия.
"На коя дата забременях??"
Предполагам след като са ги разделили, дамите са накарани да изброят по 15-тина важни дати/години от които екипа е подбрал 4.
да, даже още преди предаването, докато са правили кастингите , сигурно кандидатите са минали много въпросници и много психо-тестове. И редакторите са избрали по нещичко оттам, наистина за някои много лесни въпроси, за други - трудни. Игра. Каквото ти се падне. Другите неща и интересни събития ще научим в следавщите епизоди.

# 434
  • Испания
Сега гледам началото на МШ от снощи.

Вижте кой придружава един от кандидатите.

Общи условия

Активация на акаунт