💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 47 024
  • 857
  •   1
Отговори
# 435
Вщера към края на епизода даваха кадър как тези ит Шумен и Денитата се бяха настанили по пижами на дивана.
Този от Шумен почти ги беше заврял босия крак под носа на мъжкото Дени.
Ми неприятно е човек да е така нетактичен.... Да не кажа нещо друго
А жената се беше загънала с тяхната завивка. Чак толкова гъсти да са си станали ?

# 436
  • Испания

# 437
Сега гледам началото на МШ от снощи.

Вижте кой придружава един от кандидатите.

Кои са тези?

# 438
  • Испания

Емо и Калина от миналия сезон.

Скрит текст:

# 439
Здравейте, включвам се в темата. За мен Тяна изобщо не е простила и забравила, а Иво не е спрял да си хойка. Все още не съм запомнила имената, нямам и фаворити, може би Полина и Мохамед. Неприятни са ми възрастния мъж и митничарката, а също и жената мъж.

# 440
  • Испания
Иво е бил симпатяга.

# 441
Иво е бил симпатяга.

Скрит текст:

И сега не е зле. За мен той е чаровникът в двойката.

# 442
  • Испания
Чудя се, че много хора определят Тяна като хубава, но всеки гледа с различни очи. Иво сега не ми харесва. Погрознял е с годините.

# 443
И изглежда някак тъжен и примирен.И остарял и прошарен.В което няма лошо по принцип.Мъжът ми му е набор,но не му личат годините.А не е като да е имал лек живот.Както и да е.Чакам новия епизод,според мен перничаните пак ще спечелят,а силистренката и англичанката нищо няма да направят и ще има лигоч.

# 444
Каква е хронологията на прочутата изневяра?
От това , което разбрах, се е случила преди 10 години, когато Тяна е била на 25 и са имали едно дете.
Той поисква прошка и имат още 2 деца и верига СПА.
Тя е майка, истрадала-благородна съпруга , и бизнес дама.
Това ли е?

# 445
  • София
И на мен Тяна (що за име) ми е безцветна някак, няма живец.

Иво е хващал окото, да, сега пак е добре според мен де, но Тяна му е изцедила от свежестта, да не го заглеждат повече сигурно 😀

# 446
🙂
Тяна ми звучи като грешка от Таня,  или кратко на Татяна.

# 447
О, и на мен ми харесва младият Иво. И сега не е грозен, но някак безцветен, незабележим. А Тяна не ми харесва, не е грозна, но не е и красива. Досадна е тя! Grinning

# 448
  • В страната на мечтите.
Досега се чудих дали Тяна постоянно плаче и е с насълзени очи, но от тези снимка разбирам, че явно просто така си изглежда.
Иво повече ми харесва сега, ако трябва да съм честна. Сега повече ми изглежда като мъж.
Те двамата нещо не ми изглеждат като хармонична двойка, която може да стигне до финала, но ще видим дали не бъркам.

# 449
  • Sunshine state
Като сме тръгнали да го обсъждаме - не ми харесва Иво никак, дори се зачудих коя пък го е сайдисала, че и женен. Ама пък красотата е субективно нещо, та .. Иначе ми се струва с благ характер. Тяна по-скоро е тази, дето фучи у тях.

Общи условия

Активация на акаунт