💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 46 968
  • 857
  •   1
Отговори
# 630
Ами има си малко привкус на ББ, неизбежно е при събрани толкова хора на куп.
Детелин според мен на шега я блъсна Валя и смятам, че се обичат и съжалявам, че си тръгнаха. Наистина при тях е патриархат,  те са си от това поколение.
Изобщо не си припадам по Тина с този напевен маниер на говорене. Станимир ми е симпатичен и обран, както Момчил и ги съжалявам малко с тези половинки.

# 631
  • София
Всички двойки са ми симпатични. Всеки има някакви недостатъци, но кой ли ги няма.
От вчерашната игра голямо впечатление ми направиха две двойки. Яница и Младен: жената е голяма фурия, огнена, Младен си каза, че тя е бомба и той се забавлява да ѝ пали фитила. Има такива жени, по-криви, но не лоши - просто особеност на характера... Не мисля, че тя го мачка - просто фучи, доколкото той ѝ позволява. Вчерашното ѝ разплакване доказва, че го обича и има граници в поведението си, които в случая премина не по своя вина. Много мили ми бяха след играта.
Иван и Лейля бяха на другия полюс. Тя късно осъзна, че го е обидила, макар че нейните "епитети" бяха употребени умишлено. Той пък не прие добре извинението ѝ. Дожаля ми и за двамата.
Жалко, че Валя и Детелин си тръгнаха, бяха интересен тип двойка. Но все някой трябваше да си иде..

# 632
  • София
след седмица 2

++
Стефания и Анжело

+
Яница и Момчил / Полина и Мохамед / Тина и Станимир

=
Зорница и Валентин / Тяна и Иво / Денислава и Даниел

-
Милена и Иван-Асен / Ралица и Жельо / Лейля и Иван / Деница и Николай

- -
Здравка и Миро

Има някои сериозни размествания при мен, но засега на върха си остават прекрасните Анжело и Стефания (най-естествено красивата жена там).

Накратко за двойките и от мен:

Стефи и Анжело
красиви, обичат се, един за друг са отвсякъде. Много добре стоят един до друг. Тихи, ненатрапчиви, изглеждат възпитани и интелигентни. И да искам не мога да намеря някакъв кусур. Стефания е много красива жена. Много.

Яни и Момчи
Яни е голям бурсук е, но Момчи си я обича и е влюбен много. Аз главно заради него ги харесвам като двойка, но не е само това. При тях има огън, страст, а и харесвам експресивни хора.

Поли и Мохамед
Свежи, нестандартни, също се обичат много. Мохамед ми е много симпатичен, докато Поли явно е скрития кардинал. Абе не знам колко скрит, но определено е доминантна личност

Тина и Станимир
Първоначално ги мислех за кифльоци, но всъщност не е точно така. Тя може и да е разсеяна и лигава, но докато на някои не стои добре, при нея сякаш придава известен чар, някак си и отива. Също виждам много любов и двамата биха преминали през всичко един за друг. Хубава, забавна двойка са. И също като Стефи и Анжело не са натрапчиви.

Зори и Вальо
Продължавам да ги харесвам, въпреки че ги махнах от плюсчетата. Просто прекаляват с това да са на всяка манджа меродия и в центъра на вниманието. Зорница колкото повече я гледам и опознавам толкова по-антипатична ми става. Дано да е само временно.

Тяна и Иво
Доста нехаресвани тук. При мен втора поредна седмица са в златната среда. Но са на ръба да изпаднат, особено ако продължат с изневярата. Може би просто харесвам Тяна визуално и съм несправедливо пристрастен. Но ако не бе тази случка, тази двойка би била сред фаворитите тук. Интелигентни, добре подготвени, двойка с която трябва да се внимава. Според мен Тяна още не му е простила и за това непрекъснато подмята тази неприятна тема.

Дени и Дани
Да/енитата са сред най-добре подготвените физически двойки, млади и нахъсани, могат далеч да стигнат, но не съм сигурен, че ще се справят в игрите, където ще се изисква мислене... Харесва ми това, че поне видимо уважават по-възрастните от тях и въпреки че имат голямо самочувствие не се натрапват на никого и за нищо.

Дени и Ники
Много са ми странни, изобщо не си подхождат един за друг, но щом се обичат ние сме последните, които трябва да ги осъждат. Но аз като зрител не харесвам това което виждам. Напрягат ме. Извън това обаче си мисля, че са опасна двойка. Знаят две и двеста и са добре подготвени. Трябва да се внимава с тях, въпреки че ако са номинирани е много вероятно и да бъдат изгонени.

Лейля и Иван
Насила са заедно, то си личи просто. Не знам кого лъжат. Себе си... Явно са се събрали пак заради момченцето им, но аз тук не виждам никаква любов или страст. Лейля е много груба жена.

Милена и Иван-Асен
Още от самото начало не ги харесах и вече втора поредна седмица си е все така. Не ми импонират по никакъв начин. В Иван-Асен има нещо психопатско, в погледа и тихото говорене със стиснатите устни. Милена е много хлътнала и уж тя командва, защото е по-експресивна, но всъщност всичко зависи от него...

Ралица и Жельо
Двамата ми приличат малко на двойка от къщата на с-во Адамс.
Германския начин на живот си личи много, което не ми харесва, все пак са българска двойка в родно предаване. Не ми стоят и добре един до друг. Ралица е особено неприятна с някои злобни подмятания за някои от другите двойки.

Здравка и Миро
Крачун и малчо!
Засега са ми твърдо на дъното. И не е само заради Здравка. Миро изглежда доста глупав, това че не знае какво означава думата 'суетен' ме шокира. Не харесвам такива мъже като него, които са мачкани, без мнение и заврени под чехъла. Здравка пък ми е твърдо най-антипатичната персона този сезон. Като слон в стъкларски магазин ми е във всяко едно отношение.

# 633
След блъскането на Детелин, какво да ги гледа повече човек! Добре, че си тръгнаха. Да си му сърба Валя попарата така, както е свикнала /явно/ цял живот. Това чудо не го търпя и една секунда.

Това не можах да го видя. Изрично гледах пак от Нова Плей, оттам, дето двойките започнаха с гласуването (с прегръдките) та докрай. И не видях такова блъскане https://play.nova.bg/video/edin-za-drug/sezon-2/edin-za-drug-2021-02-25/544021

# 634
  • София
Блъсна я при финала на играта, когато бяха с въжетата и трябваше да се целунат. Не е паднала Валя, защото беше с въже, но се изстреля назад.

Няма да ми липсват, въобще не го харесвах него.
Милена и Иван-Асен ми напомнят на Георги и Мариета от миналия сезон. Ще видим какво още ще покажат.

# 635
Изобщо не вярвам че на шега я бутна, личи му че е нервен състезател,свикнал е той да командва ,желанията му да се изпълняват на секундата ивсичко да става по неговия начин.  Определено се изнерви,че тя се забави и му личеше ,че никак не е доволен от представянето й

# 636
Георги и Мъра бяха много по-естествени и симпатични. И разликата им беше по-малка, като че ли. Наистина е много намръщен Шишманов, а жена му ми е някак изкуствена и повехнала. Вероятно наистина е била красива като по-млада, но е някак сдухана - като преживяла нещо тежко, подтисната. Много се чудя как са се решили да участват в такъв тип предаване, може би имат финансови проблеми, които се надяват да разрешат.
Ралица ми е лелка. Много по-стара ми е като излъчване от Валя, независимо, че не години е по-млада.

# 637
  • София
На мен Мариета въобще не ми харесваше, приличаше ми точно на Милена сега, едно хладно изражение на лицето и все да се доказва, че по-младият ги обича. Едно напъване, което и тук го виждам.

И при Тяна и Иво я има тази демонстрация от нейна страна, всички да видят той колко я обича.

# 638
Аз също не видях блъскане, но не съм се и връщала да гледам. Въпреки, че ми дожаля, че нито една двойка не гласува за тях, все пак се радвам, че напусналите са точно те. Не ги харесвах и ми бяха безинтересни.

Тина, виждам, че е харесвана от останалите - може пък зад камерите да е по-естествена - за сега обаче не съм си променила мнението за нея.

Здравка много хейт отнесе, но пък какво да прави жената, ако мъжа й наистина е мамино синче? Simple Smile Да се прави, че не е така ли? За това, че той не знае какво е "суетен" беше  права - мен лично ме разсмя с коментара си по повод това и как нямало да се учуди и ако метросексуален се беше писал. Въпроса е, ако той е толкова смотан наистина- какво прави тя с него? Иначе е рязка и дръпната - спор няма - може би и спорта е допринесъл за това.

Между Лейля и Иван лъснаха големи проблеми, но все пак си мисля, че има любов. Ако има разочарование и болка - значи чувствата са им силни все още.  Ако отношенията им бяха повече по навик или заради детето си мисля, че повече като Тяна и Иво биха се държали.

Стефания е наистина много, много красива и приятна като човек. Малко ме подразни само с това Душка, Душице, Бебо и т.н дето ги ръсеше едно след друго по време на играта.

Иначе самата игра бешее интересна и защото участниците реално не знаят другия какво е посочил. И да са убедени, че има някой недостатък - от една страна партньора може да не го осъзнава, от друга - дори да го осъзнава - да не иска да си го посочи хихи. Този пък, който се определя какъв е, винаги се стреми да посочи тези неща, които знае, че другия вижда в него, а не това което сам смята за себе си и нещата се оплитат доста! Simple Smile

Единственото определение, което не ми хареса снощи беше НЕИСКРЕН - много е гадно. Всичко друго: избухлив, нервен, припрян, ревнив и т.н може да има и положителна страна или поне някакво извинение да бъде измислено. Например - "той е избухлив, но бързо му минава, защото има добро сърце и не може да се сърди дълго". А кажеш ли той е НЕИСКРЕН - нищо не може да смекчи това поведение. Много лошо говори за човека да е неискрен във връзката си и в живота изобщо. Даже се чудя как Иван сам се определи за такъв? Може би евентуално си е знаел, че такова е мнението на Лейля и пак ми е странно. Жалко и за двамата, ако той наистина е такъв или пък ако не е, но тя го смята за такъв! Sad

# 639
Имаше блъскане от страна на Детелин към Валя. И аз първоначално не го видях, но прочитайки в темата специално върнах Grinning

# 640
  • София
Голяма работа с това блъскане, все едно шамар ѝ е ударил. Човекът очевидно е от старата школа, дървен, не обича да показва емоции и нежност пред чужди хора. С доста усилие успяха да се хванат с тия ластици, че да се стиснат, че да се "омляскат" - това не му съответства на натурата и без лоша умисъл после просто изтласка Валя.

# 641
Aз се радвам че Детелин и Валя си тръгнаха, защото ги припознавам още от първите кадри на визитката им с моите свекъри No Mouth
Те и двамата са на по 60г. свекървата е една дребнчка и слаба жена, също така усмихната и малко неразбираща на моменти, а свекър ми е такъв като Детелин - чака все на жена си, тя му готви, слугува и мълчи. Ако направи грешка - бива смъмряна. Не го знам физическо насилие дали е проявявал, но на писихческото ставам свидетел всеки път когато им отидем на гости.
Познавам ги от 5г. На гости сме им с мъжа ми и свекър ми както си стоеше на масата, а свекърва ми я слагаше, ми каза да съм му направела салата! " Не ми стана приятно, защото го изтълкувах като: "Я така и така си жена, вземи да ми послугуваш и ти!" Естествено му отказах и кой му направи салатата? Свекърва ми.
Той готованкото не си мърда пръста! Докато се слага масата постоянно пуши на терасата цигари.
След като се нахранихме, свекърва ми иде и ми казва, че свекъра се бил обидил виждаш ли, че снаха му не искала да му направи салата! Казах ѝ: "Ми това е положението!" Вече не ме моли нищо да правя Grinning Разбра, че номера при мен няма да мине, срещна отпор.
При положение, че го усещам какъв комплексар е свекър ми, няма пръста да си мръдна, защото не търпя подобно отношение!
Тъжно ми е и че свекърва ми не го вижда, а търпи.

Още един пример - на Нова година пак сме им на гости и всичко каквото трябва като ядене е сервирано пред принца, той моли за неговата чаша за вино, при което свекърва ми, му я дава и после ѝ казва: "Хайде сега ми налей", при положение, че каничката вино и чашата са пред него и само трябва да протегне ръце! (Не е инвалид, напълно му функционират крайниците)
Налива му тя, но за зла участ разля малко вино и той: "Еййййй (името ѝ) какво направи сега? Тю!" но с един малко по-рязък тон..
Аз гледам и си мисля: "Жено, защо позволяваш да се държи така с теб?"
Докато свекърва ми почистваше, той естествено отиде да пуши.
Да не казвам какви разправии стават пък като пиине малко повече свекъра..лошото е, че и баща ми е такъв, но той пък има и екстрата да е физически насилник. Майка ми се махна от него, а аз го посещавам 2-3 пъти годишно.
На мнение съм , че каквото си надробиш, това ще сърбаш и не изпитвам вина, че не толерирам такова тиранично отношение.
Отклоних се, но исках да представя подобен модел, който си мисля, че е този на Валя и Детелин.
Съжалявам, но от колкото и време да си с партньора ти, такова умаловажаващо отношение не би трябвало да има. Защо иначе си с този човек?

# 642
Някой да е успял да заснеме стените с недостатъците за мъже и жени?
Интересно ми стана да ги прочета всичките .

# 643
Мариета и Георги? (Не си спомням името) лично за мен изобщо не оставят същия вкус като Иван- Асен и Милена. Дали защото имаха общо дете, разликата им беше по- малка, осезаемо по- малка на външен вид, но ми бяха по- симпатични от Иван- Асен и Милена о_о

# 644
  • Sunshine state
Аз май съм единствената, която не припада по Стефания и Анжело. Много сухи и скучни ми изглеждат, харесвам повече Станимир и Тина. 👌🏻

Общи условия

Активация на акаунт