💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 46 726
  • 857
  •   1
Отговори
# 795
Бащата на Иван Асен в нашия град е ДжиПи, и той е такъв странен.
Майка му почина много млада и сигурно и това има някакво значение за поведението му, след като е израстнал само с баща. Аз също го определям като недоволно дете, може би защото са почти набори с моят син и виждам държанието му на моменти като познато, а пък тази Милена големи ядове ще бере ако роди дете от него, че тогава ще стане с 4 деца.

# 796
И аз мисля, че между 6 години разлика и 15 има голяма разлика и в двете посоки.
И сега се замислих, че по всякаква логика е по-добре жената да е по-голяма от мъжа - жените живеят по-дълго, имат доста отговорности в семейството, които пречат на кариерата - логично е да роди по-късно (или съвсем рано), по-дълго време се поддържат и се стараят да изглеждат по-добре

# 797
днес няма ли  "Един за Друг"?

# 798
  • Испания
днес няма ли  "Един за Друг"?

Не. Излъчва се във вторник, сряда и четвъртък.

# 799
  • Blondeville
Ами то общо взето са по-важни общите цели, отколкото годините (без да забравяме все пак и биологията де). Естествено 6 не са като 16, аз самата не се виждам в чак такава разлика в нито една от двете посоки, нито с по-млад, нито с по-възрастен.

Аз бях на 28, мъжът ми на 22 когато започнахме връзка. Казах му, че аз краткотрайни и неясни връзки не търся на този етап, та ако иска да е с мен да решава навреме какво точно иска. Много по-добре е да се изясни в началото още това, а не после да има изненадани и излъгани. Не че има гаранция, но поне все пак картите са на масата отначало.

# 800
  • Берлин
Аз съм имала връзка и с по-млад, и с по-върастен. И в двата случая беше градивно за мен и истински хубаво. Но и двамата искаха деца, а аз не. Затова приключиха. И от опита си коментирам двойките, и от показанато от тях. Милена е неуверена, посърнала и не особено обичана. "Обичаме се, нали?"- кой пита за такова потвърждение половинката си??? Убеждава себе си, него или нас? Все тая - няма да ги бъде.
В другата двойка виждам повече бъдеще засега. Не харесвам и двамата-тя е някаква тарикатска физиономия, а дедо е твъъърде спаружен за годините си.
Питах за "немците"- живея от години в Берлин и ми е любопитно как вървят по пътя си други българи в Германия. Е, тези са обаче такива, които опитват да демонстрират превъзходство, а няма за какво. Според видяното в дома им и професията на мъжа... една идея по-добре са отколкото биха били в родното си село. Жената е много антипатична лелка, а от вас чета, че е около 30. Ужас. Жельо бачка, тя търси работа и те така. Идилия. Колко ли пъти са репетирали, за да се подготвят-стотици сигурно. Отлично си подхождат и физически,и всякак. Много неприятни за гледане. Отдолу нагоре са ми така:
-те
-шуменските палячовци
-лилавата коса
-изневярата
-майка и син/дедо и митничарката.
Останалите са ми ок. Очаквам интересни неща от кака Здравка. Има там какво да изскочи.

# 801
Мдааа, тиктокът на Дани... Направо "кърти"... Disappointed Relieved Пази боже!

# 802
Здравка има страхотни дълги крака. И като че ли не знае какво да ги прави ...

# 803
  • Испания
Ралица е на 30 години /Жельо - на 34/. Изглежда на мноооооооооооооого повече.

# 804
  • Sofia
"Обичаме се, нали?"- кой пита за такова потвърждение половинката си??? Убеждава себе си, него или нас?
Всички Папурче, всички. Simple Smile Влага много във връзката, чувства несигурност, а това изтощава. Може да се "фука с ярешкото", дано не е за кратко, а и не знам дали ще й хареса цената накрая?

# 805
Тази връзка не я ли кара постоянно да се чувства "стара" ... Във всяка секунда от тяхното общуване си личи нейната несигурност и старание, за мен е напрягащо.

# 806
Ралица е на 30 години /Жельо - на 34/. Изглежда на мноооооооооооооого повече.
Та тя има вид на жена която е домакиня , залостила се между 4 стени и зубрила, зубрила предаването една година. Как ще е на 30 години?????
Почвам да подозирам, че в темата има участници, които наобикалят и се защитават.

# 807
  • Sofia
Може, може, ако е така добре са ни дошли! 😊 Не мисля, че има от какво се защитават, тук сме се събрали само прекрасни, мили и добри. 😊
За Ралица сте много прави, тя още ли домакиня го раздава? Доколкото прочетох, от 7 години са в Германия, работила ли е нещо, откакто са там?

# 808
  • Испания
Може, може, ако е така добре са ни дошли! 😊 Не мисля, че има от какво се защитават, тук сме се събрали само прекрасни, мили и добри. 😊
За Ралица сте много прави, тя още ли домакиня го раздава? Доколкото прочетох, от 7 години са в Германия, работила ли е нещо, откакто са там?

Не само прекрасни, мили и добри. Освен това сме скромни и набожни.

Явно, не е работила.

Ралица (30 г.) и Жельо (34 г.) от град Левски пристигат за предаването с немска точност от Манхайм. Двамата са двойка от цели 17 години, а последните седем от тях живеят в Германия заедно с 5-годишния им син. В идилия и хармония преминават дните на щастливото семейство, но началото на връзката им е изпълнено с препятствия.

Към момента Ралица е в процес на търсене на работа, а Жельо е координатор в един от най-големите заводи за производство на автомобили.

Двойка са от цели 17 години, т. е. когато са започнали, тя е била на 13.

# 809
Най-хармоничната двойка за момента ми се струват Ралица и Жельо. Много внимателни един към друг, много обичливи и дори когато обсъждат недостатъците си, го правят с нежност и намират нещо положително. Не мога да преценя доколко са фалшиви иначе.

Чисто визуално обаче не ми допадат. Жельо, между другото, толкова да ми напомня на Румен Радев.

Общи условия

Активация на акаунт