💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 46 741
  • 857
  •   1
Отговори
# 780
  • Sunshine state
На мен не ми е неприятен заради очите, а заради цялостното си държание, идва ми "студен" и сухар. Като някой старец в млади тяло.

# 781
Ралица ми е като госпожа Букет. От гара Левски отишли в Манхайм и вече е господарката на дома. Придаване на важност и голямо самочувствие, неясно на какво основание.
имат основания, завършила е магистратурата  в Германия, което не е лесно, ако не знаеш немски. Като прибавим и уменията да се справиш от нулата в чужда страна, имат покритие. Все пак 7 години в Германия, не е малък срок. Преминали са през много трудности.
И е единствената от дамите с прическа (имам предвид подстрижка средна дължина)!
Всички останали са разпуснали едни дълги коси, в национален бг стил. Добре, че поне на някои косите все пак са пипани от фризьор, но има и такива, които само ластиче са виждали.
И за 7 години в Германия е завършила една магистратура? Нещо работила ли е там или досега все на гърба на мъжа си? То така всяка жена може да се справи.
Моя позната, сигурно горе-долу и тя от толкова години е в Германия. Раздели се с бащата на детето си тук, замина съвсем сама за Германия, живя там една година, докато се устрои, после взе и детето си при нея. Справя се  идеално, разчитайки на собствени сили. Ето това е да започнеш от нулата в чужда страна и да се справиш. Да си майка и баща, винаги на линия, да не можеш да си позволиш да си болен или без работа, защото това дете разчита само на теб.

Това за косите ще го подмина.

# 782
Моля,моля Ален Делон никога не е гледал заплашително..,а сексаво(чудна думичка от друга тема )Joy
На мен пък не ми е психопатски погледа на Иван,а е едно голямо бебе,нищо мъжко не виждам в него.Един такъв хилав.

# 783
🤣😂🤣 Азалия, разсмя ме.
Липсва ми търкалящото се човече.
Единият ми син е взел очите му, но е кестеняв, няма същият ефект, да.
Иначе в очите все едно небето се е отразило.

# 784
  • Sofia
Азалия, Да не си ми "откраднала" мъжа? 😂 Абсолютно  същият беше и моят мъж, наситено сини очи и тъмнокос. Е сега е доста посребрял, но без никакъв проблем още го докарва "дяволския" поглед. 😊

# 785
Ми не знам, има тук един дето дреме на дивана... 😃
Абе щом го заглеждат още и по-млади от мен, а аз съм доста по-малка от него, сигурно има нещо в погледа... 😎

# 786
# 787
  • Blondeville
Ние с мъжа ми имаме 6 години разлика в моя полза, от почти толкова сме женени и имаме 2 деца. Чак да са обречени всички връзки, в които жената е по-голяма, или тя да го играе “мама”, ми звучи твърде крайно Wink

Иначе и на мен ми изглеждат странно и Шишманов и половинка, и митничарите, но пък ако са щастливи, това е важното. Би трябвало да са наясно с минусите и да са ги приели.

# 788
Разбира се, че не с обречени. И н амен всипните ми връзки са били с по-малки от мен. Не е търсено-случва се

# 789
В нашата игра моят мъж се самоопредели като много сексуален, а аз него- не. Simple Smile Още ми е сърдит. Simple Smile

Недей така де.Ще вземе да потърси второ мнение;)

# 790
  • Испания
В нашата игра моят мъж се самоопредели като много сексуален, а аз него- не. Simple Smile Още ми е сърдит. Simple Smile

Недей така де.Ще вземе да потърси второ мнение Wink

...поне.

# 791
Като сме подхванали Ралица и Жельо, да си напиша и аз мнението. Да, координирани са, добри са в игрите, независимо дали им се отдава спонтанно или са го репетирали дълго време. Само че, нямат и един грам харизма. Това са хора, които имат своите качества в живота, стабилни са, но не са за телевизия.

# 792
Аз при Ралица и Жельо не усещам никаква тръпка и емоция между тях,като роботчета са. Явно са се подготвили добре,познават се очевидно чудесно,но някак са ми стерилни и студени

# 793
Ралица е може би единствената жена, която дори лично бих се наела да подстрижа и сменя формата на веждите. В този си вид изглежда далеч над едва 30-те си години и чак ме мъчи да я гледам.
Милена мисля, че е време да смени клина вече и да се огледа за себе си. Заблуждава се в щастие,  а всъщност боготвори един полуобраз.. И те ме мъчат да ги гледам.

# 794
  • Sofia
Скрит текст:
Ние с мъжа ми имаме 6 години разлика в моя полза, от почти толкова сме женени и имаме 2 деца.
Чак да са обречени всички връзки, в които жената е по-голяма, или тя да го играе “мама”, ми звучи твърде крайно Wink

Скрит текст:
Иначе и на мен ми изглеждат странно и Шишманов и половинка, и митничарите, но пък ако са щастливи, това е важното. Би трябвало да са наясно с минусите и да са ги приели.
Да, този цитат е мой. Не знам дали е крайно, при три от най-близките ми приятелки точно това се случи. Далеч съм от мисълта, че точно те  са представителната извадка, но това са моите наблюдения. Има огромна разлика между 6 годишна и 12-15 годишна разлика между партньорите, нали? Заигравката с 20-25 годишен младеж крие своите предизвикателства и рискове, най-малкото заради различните етапи от живота на двете страни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт