💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 46 961
  • 857
  •   1
Отговори
# 645
Аз май съм единствената, която не припада по Стефания и Анжело. Много сухи и скучни ми изглеждат, харесвам повече Станимир и Тина. 👌🏻

оо аз не ги харесвам особено.

# 646
И зодиакално си пасват двойките, наистина съдбата си знае работата
Има ли някъде зодиите на всички?
От играта с пъзела стана ясно, че Мохамед е Везни, Иво на Тяна - Лъв, а Иван на Лейля - Стрелец (е как може един Стрелец да се определя като неискрен?)

# 647
Снощи много се смяхме с мъжа ми, особено на коментарите на Здравка 😂
Странно ми е защо им задават въпроси за бивши гаджета и минали връзки. В нашето семейство никой нищо не знае за любовните отношения на другия от времето преди да се срещнем. Така сме решили.
Благодарение на играта снощи разбрах, че ММ ме намира за "стисната прахосница" 👀🤩

# 648
Аз май съм единствената, която не припада по Стефания и Анжело. Много сухи и скучни ми изглеждат, харесвам повече Станимир и Тина. 👌🏻

Не си единствената. И аз не ги харесвам особеднно Стефания има нещо злобно в нея като я видя или като почне да се усмихне направо тръпки ме побиват. И това постоянно "бебче" дето си го казват направо аз откачам и направо ми иде да си сменя канала като ги дават тях. Grinning

# 649
Снощи много се смяхме с мъжа ми, особено на коментарите на Здравка 😂
Странно ми е защо им задават въпроси за бивши гаджета и минали връзки. В нашето семейство никой нищо не знае за любовните отношения на другия от времето преди да се срещнем. Така сме решили.
Благодарение на играта снощи разбрах, че ММ ме намира за "стисната прахосница" 👀🤩

И аз съм стисната прахосница според моя, а освен всичко е и прав Grinning Наистина, дори аз самата не мога да определя дали съм повече стисната или съм прахосница, но определено съм и двете.

# 650
  • София
Много се смях със Здравка - как си познава мъжа!! И накрая с коментара й, че имат шанс да спечелят, ако и другите участници не знаят значението на разни думи Grinning

# 651
Ambrosia,
Явно двете понятия не са взаимоизключващи се Joy Ще се опознаем допълнително с половинките покрай предаването.
Важното е да е забавно, нали това е идеята на шоуто.

P.S. От Здравка ме побиват тръпки и все пак ме разсмя, има чувство за хумор.

# 652
Ще се опознаем допълнително с половинките покрай предаването.
Ние с моя сме заседнали още на "любимо ястие" май от предния епизод. Неговото го изстрелях веднага, но моето още го мисли. И нищо странно в това, защото и аз го мисля тепърва.
Този Иван с двойното име и на мене ми е психопатски някак. Бил избухвал възхитително, като нищо да е Овен. И как ѝ подвикна, че го дразни ... щях да му захвърля възглавницата в главата .. и последващите също.

# 653
  • София
Чудите се на Здравка и съпружието, но всъщност на него му харесва такъв тип доминираща жена. И не само на него. Познавам доста мъже, които обичат жената да ги командори и да им дава своята насока в живота.
За останалите те изглеждат смотаняци, но на практика са си истински щастливи във връзките си.

# 654
Честно, още не знам кое е любимото число на мъжът ми... Моето също Wink
Това, което ми направи впечатление е , че в двойките, в които няма деца жените са се определили като работохолички.

# 655
Е или сте стиснати и не харчите за нищо или сте прахосници и харчите всичко!Как така и двете ?! Joy
Мен ме наричат "пестеливка".
Аз пък явно съм единствена ,която Тина откровено ме дразни почти колкото Яница.
И съм единствена,която смята че Здравка  не е чак толкова страшна.Просто е малко мъжкарана и директна.Не мисля,че е лош човек.

# 656
То и аз съм от стиснатите прахосници,за някои неща пръскам безумно големи суми,за нещо друго може и 5 лв да ми се свидят  Joy

# 657
Е, няма страшно, аз пък моя мъж го определих като мързелив работохолик Simple Smile

# 658
Е или сте стиснати и не харчите за нищо или сте прахосници и харчите всичко!Как така и двете ?! Joy
Мен ме наричат "пестеливка".
Аз пък явно съм единствена ,която Тина откровено ме дразни почти колкото Яница.
И съм единствена,която смята че Здравка  не е чак толкова страшна.Просто е малко мъжкарана и директна.Не мисля,че е лош човек.

Така Grinning Както пестя и всеки месец внимавам колко спестявам и правя планове и графици,  в т.ч. мрънкам за покупки на някои неща, така изведнъж решавам, че ще купувам 3 чифта обувки за 600-700 лв., от които нямам нужда Grinning И това не се случва рядко, напротив.

# 659
  • София
В нашата игра моят мъж се самоопредели като много сексуален, а аз него- не. Simple Smile Още ми е сърдит. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт