💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 46 968
  • 857
  •   1
Отговори
# 615
На мен пък ми е кофти, че Детелин и Валя си тръгнаха. Приятно ми беше да ги гледам, а и не се мляскаха нон стоп. Допускам като възможно затова да я е избутал след играта, не знам. Ако бях там също щях да се дърпам, много мразя да се целувам с мъжа ми пред хора. Така ми идва отвътре просто. Целувките за вкъщи, както и лигавите обращения.
Утрешната игра ще ми е интересна. Като видях булчинската рокля ми стана лошо. Ще има рев доста.

# 616
Да я палят,хич не ми дреме за мойта,даже не знам в кой гардероб е забутана 😂.Радвам се,че Тина останаха,според мен имат какво да покажат.Интересна изглежда играта,ще видим във вторник 😜

# 617
  • Sunshine state
Радвам се, че Тина и сие останаха. Харесвах и другите обаче. При тях може би това, че са от повече години и позабравят какво и що им изигра лоша шега.
Лейля защо реагира така??? Явно са скандалджии с българския DJ Khaled. 😆
Липсва ми да показват повече от живота и отношенията между участниците, само игри дават.

# 618
И аз не вярвам, че наистина ще им унищожат нещата, има някаква уловка.

# 619
  • Blondeville
Симпатична ми беше Валя, но Детелин не. А това избутване след играта беше грозно, жена ти е това все пак...изглежда ми като да е нервен всезнайко.

Много от двойките казаха, че са разхвърляни, но сякаш на повечето хора им прави впечатление основно при жените. Не виждам какво оправдава един мъж да е разхвърлян, пък за жена да е непростимо 🤔

Харесват ми Анжело и Стефания май най-много за момента.

# 620
Аз нямам афинитет към вещи, не бих ревала за никоя вещ и направо ми е чудно как може да са толкова привързани. Едното май беше мече и се замислих, че и аз имам едно подарено от сина ми и ми е мило да си го държа на бюрото, но дори и нещо да стане с това мече, ще го прежаля, важното е детето ми да е добре пък някаква вещ там...

# 621
Обаче в Ица се извини на половинката си още след играта. Обича си го , но е влязла в някаква много кофти роля да д такава грубиянка

# 622
За сега мега фейк и антипатични са ми Тяна ан Мън. Повдига ми се от   тях буквално. Искам ги вън, докато ги показват буквално мютвам и ходя насам натам да не ги гледам

# 623
И зодиакално си пасват двойките, наистина съдбата си знае работата

# 624
  • София
Чудя се тези най-младите жени Тина, Яница, Денислава, (без Стефания, на нея й личи, че е естествено красива), наистина ли са се ъпгрейдвали още на 20-годишна възраст или е някакъв ефект от многото грим, но ми седят едни такива неестествено подути на скулите и устните?
Тина хем ми е симпатична с мяукашия си начин на говорене, хем ми идва в повече, но явно и на другите е симпатична, щом чак "диамант" я нарекоха Simple Smile Само дето явно си е мрънкало, цял ден му била опявала за загубата.
Яница и Здравка затвърждават впечатлението на рядко непоносими и ужасни жени. Тия двамата техните, ако имат малко мозък в главите, спешно трябва да бягат преди съвсем да са ги смазали. То е очевидно, че имат склонност към мазохизъм след като са си ги причинили, защото нито са някакви извънземни красавици, нито мъжете изглеждат като да нямат друг избор. То любовта бива да е сляпа, ама не знаех, че е и толкова глупава Simple Smile
Най ме кефят Стефания и Анжело, аз задочно я познавам и наистина е страхотен човек.

# 625
  • Испания
Макар че, слава Богу, показват повече игри, отколкото поведението им извън игрите, човек може да си направи изводи за всяка двойка.

След блъскането на Детелин, какво да ги гледа повече човек! Добре, че си тръгнаха. Да си му сърба Валя попарата така, както е свикнала /явно/ цял живот. Това чудо не го търпя и една секунда.

# 626
Чудя се тези най-младите жени Тина, Яница, Денислава, (без Стефания, на нея й личи, че е естествено красива), наистина ли са се ъпгрейдвали още на 20-годишна възраст или е някакъв ефект от многото грим, но ми седят едни такива неестествено подути на скулите и устните?
Тина хем ми е симпатична с мяукашия си начин на говорене, хем ми идва в повече, но явно и на другите е симпатична, щом чак "диамант" я нарекоха Simple Smile Само дето явно си е мрънкало, цял ден му била опявала за загубата.
Яница и Здравка затвърждават впечатлението на рядко непоносими и ужасни жени. Тия двамата техните, ако имат малко мозък в главите, спешно трябва да бягат преди съвсем да са ги смазали. То е очевидно, че имат склонност към мазохизъм след като са си ги причинили, защото нито са някакви извънземни красавици, нито мъжете изглеждат като да нямат друг избор. То любовта бива да е сляпа, ама не знаех, че е и толкова глупава Simple Smile
Най ме кефят Стефания и Анжело, аз задочно я познавам и наистина е страхотен човек.

по скоро да е грим, а Дени със сигурност си избелва зъбите.

# 627
  • София
Истината е, че тоя формат не е подходящ за възрастни двойки/хора, тъй като физическите игри са трудни за тях.
Вярно, напъват се, но дори не е забавно да ги гледаш. Това важи и за дядото на митничарката.

# 628
Детелин имаше поведение все едно насила е там. И съм склонна да си мисля, че му е било адски досадно да си нарушава зоната на комфорт.
Вижда се, че идеята е била на жена му, която не знам как изобщо го е склонила да участва.
Хубаво, че си тръгнаха.
Оставиха ми усещане, че Галя го обича след толкова години и това на нея ѝ беше глътка свеж въздух.
Иначе си ги представям вечер как тя носи ракията, салатата и вечерята, той коментира политика заедно с телевизора, а тя се старае да му е комфортно. И дори не вдига шум.
Това са този тип жени, които са влюбени в единствения мъж в живота им. И понеже не са вкусвали "друго" си мислят, че това е идеалният.
Имало още такива семейства...жени, по скоро.

# 629
  • София
Номера с унищожаването на багажа, Биг Брадър вече са го правили  2015 г.

ВИДЕО

Тогава Кристиян, трябваше да реши, дали да бъде унищожен неговия багаж ИЛИ този, на другите съквартиранти.
Накрая на предаването, истинските куфари на съквартирантите, бяха показани в студиото.  

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 10:11 от Mari_Mar

Общи условия

Активация на акаунт