💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 46 971
  • 857
  •   1
Отговори
# 600
  • Испания
Скрит текст:
Има нещо между Тина и Станимир, което не знам и което другите загатнаха.

Хубави думи на Валя и Детелин, искрени или не.

Какво има?

Скрит текст:
Детелин много навътре го прие.

Не знам. Ще видим.

"Те заслужават да се преоткрият", "Колкото по-дълго останат за тях ще е по-градивно"...

Стефания отново показа интелигентност с думите си към Валя и Детелин.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 22:39 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 601
Не знам, ама в промото за следващия епизод Миро дава грешен отговор и отсега се притеснявам за съдбата му, каква ли вещ на Здравка ще унищожат...

# 602
  • В страната на мечтите.
Аз ако бях и знаех, че щом отивам в игра, а ми искат най-важната вещ  значи ще я използват за нещо и изобщо нямаше да им дам нещо важно. Щях да им дам някоя дреха, която уж ми е важна, но всъщност няма да страдам, ако я съсипят. Как ли пък не ще им дам сватбената си рокля или нещо което ми е подарил мъжа ми.

# 603
Тази част от играта още от миналата година не ми харесва.По друг начин трябва да е измислено гласуването.Всеки притежава някакви качества,все още не се познават,а искат от тях да гласуват.Гласува се по възраст,което не е редно според мен.Миналата година пак най-възрастната двойка беше дискриминирана.

# 604
То добре, че сега беше по възраст, така поне ще се успокояват, защото ако бяха две двойки от младите, ще е ясно, че си заминава неприятната двойка, няма да има друго обяснение.

# 605
На мен пък Милена ми прилича по нещо на Юлияна Дончева.Може би гласът, маниерите и някаква лека престореност, не знам.
А Здравчето е толкова откровено mean, че чак ти става симпатична. Как си го познава и веднага се усети, че той не знае какво е суетен:)

# 606
  • Испания
А Здравчето е толкова откровено mean, че чак ти става симпатична. Как си го познава и веднага се усети, че той не знае какво е суетен:)

И затова реши да го изложи за пореден път. А не ѝ минава през акъла, че хората си правят изводи и за нея.

# 607
Мъжът на митничарката е агресивен ? А изглежда чехльо

# 608
  • Велико Търново
Неприятен вкус остави това, което направи Детелин след целувката. Колкото и да е ядосан, чак пък така да блъска...

Лейля не ми е симпатична,  доста го наклепа мъжа си... мамино синче,  флирт, неискрен, нерешителен...
Да де, ама специално за "неискрен" се оказа, че е вярно. Т.е. той си го е посочил като недостатък. Че даже и остана доволен, че Лейля взе тая възглавница. Това някой да осъзнава, че е неискрен и да продължава да бъде такъв... е как другият да му вярва?

# 609
Здравка май бая си го посмотва у тях хаха много грозно впечатление ми направи вчера и днес с това, че един вид е момчето на мама. Горкият човек, свит отвсякъде. Лейля ми изглежда злобна и сякаш не обича Иван,  може да са се събрали просто, за да учатват и да спечелят парите.

# 610
Мъжът на митничарката е агресивен ? А изглежда чехльо
Може би е агресивен в отношенията си към други хора Rolling Eyes И на мен ми изглежда,че тя  командва или по-скоро той е свикнал да слуша,че да не вземе агнешкото да му бие шута Grinning

# 611
Оф, митничарския съпруг като някакъв инфантил беше с тия дивани. Кой знае колко време ще спят там. Това домък примък всеки път е дразнещо

# 612
  • На морето!
Според мен участниците използваха възрастта като оправдание, истинската причина е, че Детелин е много, много натоварващ. Радвам се, че си отидоха, не искам да виждам този модел двойка, Валя използва усмивката си като щит, а с инфантилното си поведение внася мекота и позитивна емоция в мрачните им отношения.

# 613
И аз съм на това мнение, използваха възрастта за оправдание. Мисля си, че ако беше харесвана двойка на тяхно място, останалите щяха да гласуват за тях, въпреки че са по-възрастни.

# 614
  • София

Един за друг (25.02.2021)
Сезон 2   Епизод 5

директните линкове, са без реклами и забрани, за гледане извън България

могат да се отварят на МОБИЛНИТЕ(без добавки)
   в браузъра на КОМПЮТЪРА - след инсталиране на HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

във VLC player с влачене и пускане на бутона(линка)

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...
Скрит текст:

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.

Общи условия

Активация на акаунт