💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 46 974
  • 857
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Май, Тина и Станимир са най-бързо до тук, това е много важно за тях. Дано се спасят, защото са позитивни и непринудени.

# 571
  • Испания
Лейля прекали.

# 572
Лейля и Иван ми се струва, че няма да продължат много заедно... мисля, че той я обича и много иска нещата да се оправят между тях, но тя, според мен, отдавна е продължила напред в емоциите и чувствата си. Може би само заради детето се е събрала отново с него...
Яница и Момчил също мисля, че няма да издържат. Момчето търпи  много, но определено в даден момент ще му кипне...

# 573
Лейля не ми е симпатична,  доста го наклепа мъжа си... мамино синче,  флирт, неискрен, нерешителен...

# 574
Лекля много зле можеше да са много по-добре от към време а реши са си играе с възглавниците  , жал ми стана за мъжът й.

# 575
  • Blondeville
Жельо и Ралица са май най-бързи.

Май, Тина и Станимир са най-бързо до тук, това е много важно за тях. Дано се спасят, защото са позитивни и непринудени.

# 576
  • Испания
Ура! Николай и митница са с най-лошо време. Поли и Мишо се спасиха.

# 577
  • на село
Ох, аз за моя мъж освен, че е разхвърлян, друго не се сещам Blush

# 578
  • София
Най- възрастната двойка с по-добре време ли беше?

# 579
  • Испания
Най- възрастната двойка с по-добре време ли беше?

Не им помня времето. Чакай, ще погледна!

11:39 имат Детелин и Валя. Значи са повече от Поли и Мишо.

# 580
С тази игра всички ми станаха симпатични и сладки. Как си признават чистосърдечно кой какви недостатъци има, всички сме изтъкани от такива.Simple Smile
Не искам никой да си ходи.

# 581
Лейля и Иван май наистина няма да се задържат много заедно. Симпатични са ми и двамата, но си личи, че има много напрежение между тях. Дано съумеят да изгладят различията си.

Здравка - даже не знам дали искам и да я коментирам. Доста груба, постоянно го обижда това момче. Но пък явно там са се напаснали по някакъв начин, може би на него това не му пречи много.

# 582
Хвърлих аз един бърз поглед у фейса и учудващо за мен а може и за някой от вас че Здравка я харесват.
Жалко мн жалко според мен поведението и самочуствието ѝ са отблъскващи. Начина по който смачква момчето е възмутителен

# 583
Мирослав: "Суетен е..., че се суетя...".

Здравка е ужасна, а Мирослав е тъп.
Той ако беше малко по-умен нямаше да я търпи и час Grinning тя го обижда дори когато уж му говори мило ,а той я гледа и се усмихва.
При Лейля не мога да взема страна ,те си знаят защо са се разделили,но явно имат неизяснени неща и това я трови

# 584
Но между другата двойка с агнешко, Иван Шишман се изявява като тартора ми се струва,макар и с по-голяма разлика от Здравка и Миро.
 Ама, който му е отдава да командори.. отдава му се.

Общи условия

Активация на акаунт