💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 46 979
  • 857
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Айде Валя и Детелин да си ходят

# 586
  • Испания

Детелин и Валя са пътници, според мен.

# 587
Детелин и Валя със сигурност отпадат. Май никой няма да гласува за тях.

# 588
  • София
леле, поне един глас да получат, че става малко гадно, уф

# 589
Хвърлих аз един бърз поглед у фейса и учудващо за мен а може и за някой от вас че Здравка я харесват.
Жалко мн жалко според мен поведението и самочуствието ѝ са отблъскващи. Начина по който смачква момчето е възмутителен
Колко да я харесват, оня ден имаше коментар - Миро, мигни два пъти ако си заложник...

# 590
Малко гадно се получи, наистина. Сигурна съм, че няма нищо лично срещу Дидо и Валя, но все пак...

# 591
  • Испания
При тази разлика във възрастта е повече от ясно, че няма да гласуват за Валя и Детелин. Валя как се усмихва на всички, които тръгнат да прегръщат, но никой не тръгва към нея и Детелин.

# 592
Очаквано развитие,разликата във възрастта си каза думата

# 593
  • Испания
Има нещо между Тина и Станимир, което не знам и което другите загатнаха.

Хубави думи на Валя и Детелин, искрени или не.

# 594
Аз пък щях да прегърна възрастната двойка!
Тия двамата лигльовци - типичното младо поколение! - въобще не ми харесват. Момичето глупавичко, момчето с този мек глас пък деспот отива!...

# 595
Нина* [/quote Колко да я харесват, оня ден имаше коментар - Миро, мигни два пъти ако си заложник...
[/quote]

# 596
  • В страната на мечтите.
Много гадно ми стана как всички ги подминаваха и прегръщаха само младите. Многооо грубо.

А при Лейля и Иван си мисля, че също е имало изневяра или нещо такова. Още от визитката им го подозирах, но днес като му каза, че е флиртаджия и съвсем ми се затвърди мнението.

На Миро предположението, че суетен означава да се притесняваш искрено ме разсмя Grinning

# 597
  • Бургас
Наборката Валя си отива при децата в детската градина. Там поне е оценена, но с нейния мъж така ще си кюта, тя отдавна го е приела този начин на живот. Мисля, че тази игра за нея беше глътка чист въздух.
Тина и Станимир са ми много симпатични, млади, оправят се сами в живота, уважвам ги. Всички имаме млади хора в чужбина и знаем колко е тежко.

# 598
  • София
Има нещо между Тина и Станимир, което не знам и което другите загатнаха.

Хубави думи на Валя и Детелин, искрени или не.

Какво има?

Детелин много навътре го прие.

# 599
  • София
Нещо не ми се вярва наистина да им унищожат вещите, не е такъв тип предаване.

Общи условия

Активация на акаунт