💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 46 744
  • 857
  •   1
Отговори
# 765
Ралица ми е като госпожа Букет. От гара Левски отишли в Манхайм и вече е господарката на дома. Придаване на важност и голямо самочувствие, неясно на какво основание.
имат основания, завършила е магистратурата  в Германия, което не е лесно, ако не знаеш немски. Като прибавим и уменията да се справиш от нулата в чужда страна, имат покритие. Все пак 7 години в Германия, не е малък срок. Преминали са през много трудности.
И е единствената от дамите с прическа (имам предвид подстрижка средна дължина)!
Всички останали са разпуснали едни дълги коси, в национален бг стил. Добре, че поне на някои косите все пак са пипани от фризьор, но има и такива, които само ластиче са виждали.
Това сериозно ли ,аз не виждам някаква "прическа" или по-скоро има някаква, която я състарява Grinning

# 766
Ейй разкостихте го докторчето. 😂 На мен ми е повяхнала и флегматична, може да не й е бил лек живота, тя си знае. Не разбирам, какво търси и най-вече очаква улегнала жена от подобен младок?
Нали работят за дете, явно търси дълга връзка

Това с детето никаква гаранция не е.

В живота си имам следните примери:
13 години разлика в полза на жената - живяха дълго време заедно - може би пак толкова - около 13-12. Тя не искаше дете от него в началото, защото имаше вече две и мислеше, че той в един момент ще си тръгне, а той много настояваше. Накрая все пак жената се съгласи, защото смяташе, че отношенията им са вече проверени, а и нейните деца станаха доста големи - роди на 42-43 някъде - след година, две  - той я напусна заради по-млада жена.

15 години разлика в полза на жената, само че визуално почти не си личеше до един момент - може би 2-3 най-много би им дал човек и то ако му кажат, че жената е по-голямата. Иначе в разговор винаги се усещаше разликата в опита. Младежа уж искаше дете - не стана, после пък уж не искал - достатъчно му били нейните, докато един момент, когато тя вече наближава 50 й заяви, чи си купува апартамент и ще почне да си го обзавежда за да има място къде да се пренесе след няколко години, когато се разделят. На въпроса: Ама защо да се разделяме? Отговора беше: Е ти нали не очакваш двама души на толкова различен етап от живота си да останат заедно завинаги! Естествено разделиха се още тогава.

Единствения положителен пример за сега са мои познати с 11 години разлика, които се ожениха, когато той още нямаше 20 дори - имат две дечица и то след проблеми и няколко опита инвитро и изглеждат много щастливи заедно - не си личи по никакъв начин тази разлика, защото жената си е природно младолика и някак свежа такава, докато пък  него живота много рано го е накарал  да възмъжее и като поведение и интереси на двама много им се доближават възрастите. Все пак в момента са на 45 и 34 и не знам след още 10тина година как ще е.

# 767
  • Sofia
И примерите с над 12-15 годишна разлика, които имам около мен излязоха несполучливи. Ако мъжът е по-големият във връзката, май шансовете за стабилна дългогодишна връзка са по-големи. В обратния случай, нещо не се получават нещата. Един 20-25 годишен младеж, в момента, в който си хване по-възрастна жена, започва да я третира, като втора "мама".

# 768
На мен ми харесват Тина и Станимир.

Намирам Иван -Асен за неприятен, злопаметен и отмъстителен.  Милена ми изглежда много изморена и нещастна.

За Лейля и Иван престоят в къщата ще бъде добра и полезна терапия.

# 769
Аз имам само един пример с приятели с голяма разлика които са се задържали.
На Ралица прическата е много несполучлива. Прилича на строга учителка в начално училище. ( Дано не засега никоя дама, но тя ми напомня на такава)

# 770
Прическата на Ралица определено не й отива, има нужда от някаква промяна, не мога да определя каква, но в момента сякаш са разменили лице и коса на Фотошоп, точно такова е усещането.

# 771

На Ралица прическата е много несполучлива. Прилича на строга учителка в начално училище. ( Дано не засега никоя дама, но тя ми напомня на такава)
Точно. И за мен Иван-Асен е абсолютен психопат, толкова гаден поглед има. Малко ми е жал за Милена, симпатична жена е...и с какъв гаден тон и каза докато играеха "дразниш ме" или нещо подобно. Cry

# 772
  • Испания
Така и така сте "подпукали" Ралица и Жельо, да ви кажа какво е моето усещане за тях. Приличат ми на зубрачи, които само могат да възпроизведат назубреното /без да мръднат и на милимунда от него/. Много искат да се харесат на другарката и, след като "изпеят всичко, което са наизустили с пот на челото", остават много доволни от себе си и очакват някой да ги поглади по главичката.

# 773
Така и така сте "подпукали" Ралица и Жельо, да ви кажа какво е моето усещане за тях. Приличат ми на зубрачи, които само могат да възпроизведат назубреното /без да мръднат и на милимунда от него/. Много искат да се харесат на другарката и, след като "изпеят всичко, което са наизустили с пот на челото", остават много доволни от себе си и очакват някой да ги поглади по главичката.
в първата игра - на паркинга - нямаше зубрене, пак дадоха добър резултат.
Дано по-натам да има още по-нестандартни ситуации, за да видим как ще реагират.

# 774
  • Испания
Говоря /пиша/ за моето усещане, пък дали съвпада с действителността е друг въпрос.

# 775
Според мен при Милена съществува някакъв страх от изоставане, все пак разбира, че е с мъж доста по- млад от нея. За това са и всички усмивки и мили погледи.

# 776
  • Sofia
Това е двойката, която е наизустила първия сезон. Трябва да им отчетем "положения труд", всичко при тях е предварително разучено и проигравано стотици пъти. Имат амбиция и стратегия за победата, но независимо от всичко, не ме кефят! Изкуствени са ми и не мога да ги припозная.

# 777
  • София
Погледът на Иван А. определено е леко психопатски. Дори ми напомня на този на Джон Малкович, който благодарение именно на този поглед е изиграл немалко роли на злодеи, садисти и други такива хубави хора Simple Smile

# 778
Така ви се струва за психопатският поглед защото е рядка и за мен, много привлекателна комбинация- сини очи с черни мигли и черна коса.
Същите мнения чета и за Стоян Радев. А аз го гледам с кеф, толкова много прилича на дядо ми по майчина линия.
Очи като небето, бяла кожа и черна коса...
Обожавам такава комбинация.

# 779
Има нещо вярно в това сигурно, защото мм е със светло сини очи, а косата, и веждите бяха тъмни преди години. Има стоманен, смразяващ за другите поглед и повечето хора смятат, че гледа лошо. Момиченцата от блока казваха: искаме да дойдем при бебето, ама ни е страх от бате.... много страшно гледа.

Общи условия

Активация на акаунт