Пазарът на недвижими имоти в Пловдив - какво се случва реално? - тема 2

• 89 834
  • 750
  •   2
Отговори
# 105
  • Пловдив
Има ли подписка, Мистик?
..

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 21:33 от mystic woman

# 106
Къде да я търся?

# 107
# 108
Добре, ще питам в общината.
Благодаря!

# 109
Това не беше ли определено за  4 -ри етажен паркинг?

# 110
  • Пловдив
Бихте ли закупили къща в с. Рогош за 200 000 евро? Заслужава ли си селото, много се чудим, не сме от този край, а брокерката само ни казва как има много желаещи и едва ли не изпускаме? Притесняваме се от ромско население, а ще живеем целогодишно, с деца.
За толкова пари ще си купя къща в града. Или ще си купя парцел в някое хубаво село и ще си построя удобна за мен къща, но 200 хиляди евро за къща в Рогош...... само ужасният път до Пловдив ще ти скъса нервите.

# 111
Това къщата със смешните дървени стълбички ли е?

# 112
Това не беше ли определено за  4 -ри етажен паркинг?

То е малко, един ъгъл само.

# 113
  • Пловдив
а Родопската яка с какво е по-хубава? Там гледахме, но повечето са извън селата, буквално в гора или без асфалтиран път и са на септични ями всички? Не знам вече къде да гледаме, а сме решили къща и не ни се иска да се откажем от тази мечта и да купим апартамент. Търсим от 2020 г. началото...

Здравейте.
Рогош и 200 000 евро - не. Брокерката ви маже и лъже. Рогош е ужасно и има цигани, гадни гробища и като цяло..нищо.
Родопската яка неслучайно е по-скъпа, въпреки несгодите като липса на канализация в някои села, липсата на свестен път...но климата, въздуха, това, че има гледка над града, близостта до града, оживеността - важна за деца, каквито имате, училището в Марково е например Топ в момента , чак места няма, градини имат тези села, събират се парички, има инициатива от млади хора.. Има наплив, но вашите критерии за цена отговарят на подобна локация.
Само не разбрах как търсите 1 година и не намирате?! Явно не търсите сериозно или просто подходът ви има нужда от смяна- харесвате едно село, отивате до него, отивате в кметството - питате. С питане и до Америка се стига. Аз ровя мнг, когато търся имот и смея да кажа, че каквото съм потърсила, съм намерила в рамките на месец два. Запомнят се еднаквите имоти, въртяни от месеци и просто човек веднага вижда новото, като системно "рови".
Относно селата до града...имам сега други идеи и виждания. Като се получат, ще споделя. Очаквам раздвижване да има в нови посоки, относно цените и атрактивността. Сега още се гледа като кон с капаци на няколко села...а има и други скрити лимонки. Някои вече имат къщи там.

# 114
Какъв е този строеж, на ъгъла на Елит в Тракия?
За мен е пълно безобразие.
Уф, това и аз днес го видях.
Поредното безумие, мястото е миниатюрно.
И срещу пощата, уж парк щяха да правят, сега 60 сгради...

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 02:08 от iknik

# 115
Josefin, стани ми брокер Stuck Out Tongue

# 116
Някой ходил ли е до Панорама парк запад да сподели мнение? Ходихме в Гербера и Томов плаза....изоообщо не ни хареса 🙄

# 117
  • Пловдив
Това не беше ли определено за  4 -ри етажен паркинг?

То е малко, един ъгъл само.
онова за паркинга е зад този строеж...и отпадна за паркинг. Нямало желаещи Close Поредната глупост, понеже всички подадоха молби.

Това до пощата ще е град в квартала...огромно нещо.
Обаче пак протестират хората и е спряно за момента.

# 118
Жалко ,че е отпаднал паркинга.

# 119
  • Пловдив
Жалко ,че е отпаднал паркинга.
   наистина...щеше да побере мнооого коли и наоколо да се разчисти, нооо...беше прекалено хубаво, та разрешиха да отпадне и да изникне тая глупост отпред.

Общи условия

Активация на акаунт