) как растат тези деца, като гъбки са...като чета за къщата ви, искам къща и аааааааааааааааз, и нашия тати иска, ама ще си живеем в блок и това е, докато нещо друго се покаже.
да ти кажа, може да си по - самотна в Англия (къде точно бяхте , забравих), но поне имаш условия като на европеец, ето сега и БГ уж натам се е запътила, обаче има да ви гоним....
аз си обичам страната,
прекрасен климат и релеф, обаче колко сме далеч от европа, чак жал ми е... 
явно човек има само по няколко хубави неща наведнъж, а не всичко.

много се размислих, а е рано сутрин, незнам на какво се дължи, понеже и
ми не е истинско, а безкофеиново. 
миа заспа на дивана, сладката
, аз ви чета и гледам Сутрешния блок по бтв, ееееех, добре че дават
тази седмица и ще метлосваме тези дни
)хубав ви ден!

/

Как ще ми плащаш една шапчица - аз с такъв мерак съм я взела за Монката, няма да обеднея за 2 - 3 лева, ааааа щъ съ бием с тебе! 
За "приятелката" ти, те разбирам и ти съчувствам, нали бях писала, как моята the best такава, ме "затрогна" с изказването си,

Искам и аз! Нашият тати също играе роля на преграда
понеже с бебко се гушкаме почти по цяла нощ, мене не ме е страх от това, много ми е приятно да ме "търсят" и "желаят"... 

ама не мога да се спра, бе
- ако обаче не я свърши - незнам.... 
.Изаках го но в акото го нямаше,някоя от вас има ли идея ако е погълнато дали и след колко време ще излезе от задния отвор?Дали да го водя да го гледат на ренген,вече ще се побъркам,а днес и татито ни има рожден ден,но с притеснението покрай детето май нищо няма да мога да му подготвя.Ако е заседнало някъде недай Боже за какви симптоми да следя?